Träning dag 25 Yoga

Yes då är man på g igen!! Idag körde ja ett pass yoga. Fy vad jobbigt det var! Var en vikarie i form av en 40+nånting karl. Han körde döhårt med en! Jag kände dom första 10 minutrarna att nej jag vill härifrån. Vill inte göra någe mer. Men jag härdade rätt bra! Det enda jag tyckte va härligt var avslutningen när man har avslappning. Så det var nog mitt sista yogapass. Jag håller mig till min pilatesträning 2 gånger i veckan istället.

Nu ska jag ta en dusch och snart väntas middag. Är hungrig som en varg :P Imorgonbitti väntar ett pilatespass!


fullpackat

Okej. Dom tre väskorna är fyllda. Sanningen gör ont. Jag får inte plats med något mer nu. Kanske kan ta vännerboxen i en plastpåse som handbagage? 8-) Ni hör ju, desperationen. Det slår mig att jag nog inte kan köpa julklappar här. Det får helt enkelt inte plats i mitt bagage!! Men hur i denna värld ska man hinna göra det när man kommer hem till Sverige igen? Så otroligt mycket annat som ska hinnas med innan julafton. Suck.. Jag som trodde jag hade massa plats.. :(

Ser man från den ljusa sidan så var det ju iaf tur att man insåg detta nu och inte senare. DÅ mina vänner hade det varit ännu värre :P

KRIS

Shit.. jag som trodde de skulle va hellugnt att få med alla saker hem nu när jag köpt en till resväska. Det ser mörkt ut... Jag har hittills proppat den rosa väskan full. Är på väg att fylla den lackröda och sedan ha jag ju den tredje kvar. Men alltså... Hur ska detta gå? Ska ju dessutom köpa vännerboxen och massa julklappar. DET KOMMER INTE FÅ PLATS. Depression nu...

Packa binis kappsäck

Har fortfarande inte träffat familjen idag. Det är verkligen helgerna som är värst!! Jag lämnade inte mitt rum förrän efter halv ett typ, och då hade dom farit iväg nånstans. Jag hade tänkt försöka provpacka idag. Se hur lite/mycke plats jag har över i mina TRE resväskor. Mycke kan jag packa ner för gott, kläder jag inte kan ha längre eller inte använt på hela tiden här. Gud jag vill hem.

saknar julmys

Det finns inget jag hellre vill just nu än att vara hemma. Hemma och julmysa! Tända första ljuset, sätta upp stjärnor och stakar, byta till julgardiner och bara njuta av julen! Dricka julmust och spela underbar julmusik. Mumsa på lussekatter och pilla bort russin. Fira lucia och ha glitter i håret. Strosa runt på en vintrig skyltsöndag. Slå in julklappar och finurla på rim. Men eftersom jag befinner mig i ett land som inte firar advent eller jul på samma sätt som mig så händer inget av detta.

Känner mig dödeppig. Vill hem och julpynta. Det bästa jag vet! Får tokmysa dom få dagarna jag har hemma innan jul istället. Tias, bunkra upp med Zeunerts julmust! I´m coming home!

Did u miss me?

Vart har jag varit hela dan? Ni måste ju ha längtat ihjäl er efter en uppdatering!! Eller? :P

Vid 1 så traskade jag iväg till stan. Var minusgrader så det bet i kinderna! På vägen dit så stannade ja till på Toys´r´us för att kolla in julklappar och sedan gick jag in en sväng på gymmet, tänkte väga mig. Har inte gjort det på två veckor, samma två veckor som jag ätit godis varje dag och inte tränat en endaste gång. Resultat? Över 2 kilo ner! Haha jag är rätt nöjd med den här dieten :P Men imorn mina vänner börjar allvaret igen. Yogapass och konditionsträning väntar. Nu jäklar kör vi igen!

Sedan fortsatte jag min prommis. Genade över en park och en bro. Såg två svanar som simmade runt.
Psst du kan klicka på bilderna ifall du vill se dom större :)

  

Väl framme i stan så var de bara att hålla plånkan redo. Gick runt i min egen takt i alla möjliga affärer. Shoppade lite på New Look som vanligt! Dom hade massa rea så man trillade ju dit.. Farligt det där med reor..

   
Jeanskjol till sommarn 5£, snygg top med spets på axlar och över ryggen 7£ och min julklänning för 30£. Färgerna stämmer inte överens med verkligheten ser jag. Men jag tog bilderna i all hast nu bara för att göra det.

Tog en tripp till Woolworths för mitt obligatoriska lördagsgodis, dom enda som har lösgodis i denna stad! Nu kommer detta företag gå i konkurs till veckan så då blire godisstopp. Tur man snart ska hem till gamla hederliga Sverige ;)

Kollade in HM också. Hittade ett par skinny jeans som ja köpte för 14.99£. Enkla svarta bara. Har ju byxbrist!!



Sedan inhandlade jag lite julklappar med! Förvänta er inga underverk denna jul bara.

Jag avslutade med att kolla efter en vinterjacka på Tkmaxx. Och visst sjutton hittade jag en!! Sån där praktisk liten sak. Vind och vattentät, tejpade sömmar, materialet andas, jadajdajada. Kostade 80£ innan nu bara 39.90 från Aloha så jag slog till! Skitfrän för när man trär handen ut genom ärmen så hamnar man i en inbyggd "vante".

 

Med mina tunga påsar så powerwalkade en hurtig binis hem igen! Väl hemma möttes jag av middag i form av kycklingwraps. Gooooott! Sedan såg vi på första halvan av the x factor. Britney Spears kommer uppträda senare i programmet, spännande värre. Jag ska nog slå på en rulle på lappen nu ja!

DA SJAL

Sjalen ja fick av älskade lilla Linn har blivit en favvo! Tack gumsipumps! Nu är ja redo för stan och armbåga mig fram bland hyllor och stänger på affärerna!



Kanske hitta en vinterjacka idag? Det börjar bli kallt nu...


Detta är min "jag är förvirrad" look!

Haha ne nog med ego för idag! Tjing mina vänner!

bra vecka trots allt

Det måste ju varit min turvecka! Jag gjorde bara middagen EN kväll plus att jag fick min lön igår istället för idag! Oh happy daaay! Jag har inte klivit upp än.. Känns alltid lika jobbigt att möta familjen på helger! Vet inte varför man ja kanske har dåligt samvete för att jag sover så länge? För dom kommenterar alltid det. Men varför i hela friden ska jag gå upp kl 7-8 på en helg för när jag istället kan sova ut hur länge ja vill? HA! ne just de, dom är bara avis ;)

Idag ska jag ut på stan! Hanna är i London den lyllon! Så jag ska strosa på själv. försöka hitta julklappar. MIssion impossible. Alltid lika svårt..

TIPS TILL AUPAIRER

Vet ni va jag gjort idag? Köpt en tredje resväska! Så nu kommer jag hem som en äkta packåsna! 85 liter 17.99£ på Tesco. Va lite halvdrygt att bära hem men ska inte klaga. Tänkte packa lite i helgen, har ju knappt ens använt en tredjedel av allt jag tog med hit.

Så hett tips till blivande aupairer, PACKA LÄTT. Jajks, jag fick samma råd innan jag for men lyssnade jag? Nej, jag tog med mig allt och lite till. Men jag lovar!! Man shoppar, MYCKET. Dessutom så har du inte använt plagget hemma i 6 månader så kommer du inte använda det borta heller. Jag kommer hem med grejer som väger tillsammans 80 kilo lite drygt så I´m just saying. Tänk på packningen, va inte rädd för att ta med lite grejer. Kan ju säga att min största miss var att jag tog med massa partykläder. Hur många gånger har jag festat sen jag kom hit? EN gång! Schampoon och sådana grejer kan man också köpa på plats, Stor miss av mig att bunkra upp på massa sånt innan jag for för här finns samma grejer BILLIGARE. Så tänk på det.

Dagens aupairinlägg.

Effektiva jag

Klockan är snart halv elva. Hittills har jag hunnit städa ett badrum. sopa (ja jag vet,dom sopar faktiskt golven i detta land) nedervåningen, dammsugit, fixat iordning köket, kastat sopor, stoppat i en laddning i torktumlaren, putsat speglar, lämnat Ch i skolan och gjort iordning barnen. Vad ska jag göra nu? Har planerat hela morgonen att gå in till stan men varför egentligen? Jag får ju inte lön förrän ikväll eller tidigt imorgon och jag ska ju liks gå in till stan imorn. Träna var ju på tapeten med men jag har tappat lusten :( Inge roligt alls. Så jag kanske ska gå till Tesco och köpa resväskan och börja packa?? Se hur illa läget egentligen är :P

Later dudes!


¨

mystery woman - me? :D

Haha detta var roligt! Det är jag som är din mystiska läsare från England :P Det är just det här som är så roligt med live traffic feed som man kan ha på bloggen där man ser vart alla ens läsare kommer ifrån. Man märker att folk från alla hörn och kanter av världen läser ens alster! =)

årets första julkort

Idag när jag och lille M kom hem från våran prommis, så låg det ett kuvert innanför dörren, till MIG. Inse förvåningen när det var ett handskrivet kuvert från England! Jag tänkte nu jäklar är det nån som driver med mig eller har skickat fel. Men hur många Josephine Henriksson kan de finnas i Northampton liksom? Det är nog bara jag :P Så jag öppnade kuvertet och ser ett julkort titta fram! Merry Christmas! Jahaaa? Kan det vara Ida som skickat? Men hon har ju inte min adress tänkte jag. Det visar sig vara FRISÖRSUBBAN!!!!!!!!!!! Haha vad är oddsen? Hon har skickat ett handskrivet julkort med en liten lott i där jag kan vinna priser hos henne. God jul på dig med kärring... Kanske ska ta och fixa mitt barr så jag ser normal ut? Vore ju schysst. Humpf, Merry Christmas...


Torsdag

Vad har hänt idag då? Förutom det vanliga så har jag och lille M tagit en tur till parken! Svängde in på subban på vägen dit. Mackan käkades upp på en bänk i parken. Satt fiiiint i magan! Vi tog en lång promenad i parken och M fick även prova på att gunga lite. Gullprupp. Vad svårt det är ändå att försöka hitta på nåt med en niomånaders bebbe. Man får ju inte sådär jättemycke gensvar om man säger så :P Förresten så sprang de en lös schäfer i parken när jag kom dit! Inse min panik!!!!! men jag höll mig lugn och ägaren verkade ha bra kontroll på den, men ÄNDÅ. Jävla hundar... Dom är farliga. FAKTISKT. När vi skulle gå hem så vad händer då om inte att två lösa hundar springer och jagar varandra och ägaren går bakom. KUL JUL. Panik igen!!! Dom sprang till och med emot mig och va runt vagnen, DÅ ville ja nästan skälla ut ägaren. Men jag pinnade bara på därifrån fort som ögat!

Vi va iaf borta i över en timme och när vi kom hem så lekte vi i vardagsrummet. Sedan var de dags att hämta Ch i skolan och här är vi nu! M sover och Ch leker i sitt rum. Pappan är nere, jobbar på datorn. Jag tror det är min middagskväll ikväll. Jag vill inte.

hemlängtan

Idag känns det jobbigt. Pappan jobbar hemifrån. Varför? Vet ej. Det enda jag vet är att det förstör min dag. Inget blir som det ska.

Jag och Ida försöker peppa varandra nu, det är jobbigt. Ingen av oss vill vara kvar, Sverige och hemma lockar mer än vanligt. Man är så extremt less på själva situationen, jobbet. Men det är bara att tugga på. 3 veckor... 21 dagar lite drygt.. Ska man väl klara av att hålla ut??

Kontraster

Gud vad jag längtar tillbaka. Vilken otroligt kontrast mot detta äventýr.

KOS 2006 äventyret!
Då:
Värme
Party
Billig fulsprit, Litzkayan Linnsan ;)
Härliga människor
Sol och bad
Goda drinkar
Dans och röj
Bodyshots






ENGLAND 2008 ÄVENTYRET
Nu:
Kyla och snålblåst
Griniga barn
Städning
Barnvagssrace
Vatten istället för sprit







No gym!

Det här känns inge bra. Jag har inte varit på gymmet sen förra måndan!! Herregud.. Allt man kämpat för är väl som bortblåst nu :P Men jag är ju faktiskt förkyld och har varit värre. Plus så har det varit massa annat som kommit ivägen. Känner mig dock inte redo för att träna än i kroppen. Men tråkigt känns det iaf :( Tror nog att jag tar mig en sväng dit på fredan! Saknar pilates! Och alla heta gymkillar... ;)

krångel

Vad har jag gjort idag? Dammsugit hela huset, tvättat och tömt diskmaskinen. Och såklart pysslat med barnen imorse och följt Ch till skolan. Nyss ätit min frukost/lunch bestående av en toast. Den av inge god, ALLS. Så jag funderar på att besöka subway 8-) Det lär visa sig vad jag bestämmer mig för.

För övrigt så får man aldrig känna sig "klar" med hemresan, SUCK. Nu krånglar ybuss. Gud vad jag längtar tills man kommer hem och känner att man inte behöver tänka på hemresan längre. Den är psykiskt påfrestande.

Hejja.

mer hopp


Jag tror dansen kommer från Scooter. Men jag vet inte =) Här hoppar dom också iaf. I like it!




jump with me!


Jag älskar när dom hoppar ihop! Jag vill också vara med :D




dravel

Vilken bloggsvacka man ramlat ner i. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva?! Inte för att jag haft nåt viktigt att säga förut heller men det är liksom bara tomt i huvet.

Idag så kollade jag iaf på Tesco vad deras billigaste resväska i stor storlek kostade. Lite drygt 17 pund. Perfekt. Fanns bara en kvar så jag ska nog sno den. Måste köpa till att jag ska checka in ännu en väska på flyget med, 28 pund går det på har jag för mig. Så har jag tur så får jag hem alla mina extra saker för en femhunka! Betydligt billigare än att skicka paket! Det kostar skjortan!

Har sett lite mer på prison break idag. 8 avsnittet på säsong 4. Späääännande!

Nu ska jag sova, eller rättare sagt läsa tills jag tvingar mig själv att släcka och sova. Gullmormor skickade ju hit en pocket till mig! Den kom igår! Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö! Den har jag alltid tänkt läst men inte kommit mig för. Perfekt nu =)

?

Vad ska jag säga? Har verkligen inget att berätta. Jag är trött. Less. Hostar. Men solen skiner iaf ute! Kallt och halt på vägarna. Thats a first. Kanske tar en liten tur med vagnen så snart mister behagar vakna.

??????

host host

Va less man kan bli. Ha fått den fruktade HOSTAN. Va ju egentligen bara en tidsfråga med tanke på vilken flod av smitta man utsätts för varje dag men hoppet är ju det sista som överger en..

Toasnubben kom iaf idag halv 2!! Så jag hade ju kunnat gjort vad jag velat istället för att sitta å vänta på den segproppen hela förmiddan.

Inget spec att förtälja er denna afton. Nu ska jag fortsätta leta jobb och lägenhet. Så gott det nu går härborta :P

AAAAAAAAAAAAA HJÄLP

Shitshitshitshitshitshit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LÄGENHETEN HEMMA I SVERIGE ÄR UPPSAGD.
 Exakt allt i mitt liv står öppet för förslag
 Man kommer hem blank som ett vitt papper.

Nån som har nåt roligt förslag på vad man ska göra nu? Jobberbjudanden mottas gärna ;)

skittoa och pissregn

3.5 veckor kvar! Heja heja tiden! Gå fort tack! Ute blåser det småspik och isregn smattrar på rutan. Här inne sitter jag och nyser och väntar på att nåt badrumsföretag ska komma och byta ut en toa som vad felande vid leverans. Inget jag ser fram emot direkt. Men vad gör man? Ska ta och tömma diskmaskinen nu och stryka så kan jag slappa fram till kl 13 sen när M kommer hem från dagis. Min middagskväll ikväll, blä. Vet inte vad jag kommer få göra än. Det visar sig. Är skitsur för att jag missade pilates som är nu, men ja är ju förkyld och måste vara hemma och passa den här toan :P

Nu ska jag göra ett ryck!

Sött

Gud va söta dom är. För en stund sen så satt jag på mitt rum och pratade i telefon. Då hör jag dom ropa på mig nerifrån att jag ska komma ner. Bråttom va de tydligen. Så jag skyndade mig att säga hejdå, kastade mig nerför trappan och vad möter jag i vardagsrummet om inte en tårta med 22 ljus och happy birthday! Gullhuven.

Ämnesbyte.

Här kommer två idolbilder från idag till alla min underbara fans där ute! Jag hade dagen till ära lockat håret. Självklart var jag inte klädd sådär, det är mina myskläder 8-)




blev ju rätt bra ändå

Jag som haft en sån enorm ångest inför denna dag! Åså visar det sig att den blir riktigt bra ändå =) Idag när jag gick ner till familjen så hade dom paket till mig och kort! Glad jag blev eftersom jag inte förväntade mig något! Det visade sig vara en morgonrock i paketet! Hur bra som helst! Dom vet att jag funderat länge på att köpa en!

Sedan så for vi till en restaurang som heter Red hot för lunch. Jisses vilket ställe. Det är buffé på italienskt, mexicanskt, indisk mat, thaimat, japansk och kinamat. Det är bara att äta sig mätt på allt! Dessutom har dom ett godisbord, dessertbort och en chokladfontän :D Sug på den! Så det va perfekt! Man kunde prova alla möjliga rätter! Skitkul!

När vi kom hem så såg vi Kung Fu Panda här hemma. Och här är vi nu =)

Har nyss öppnat småpaketena som mamma och syrrorna skickat. Ni är för roliga ni! Haha..

Vill återigen tacka för alla sms, känner mig taskig som inte svarar på dom men så blir det. Nu ska jag äta lite gotta, få se vad kvällen har att erbjuda. Jag vet att det väntar en tårta där nere i smyg på mig ;)

HAPPY BIRTHDAY TO MEEEEE

Jaha är det såhär det känns att vara 22? Då kunde jag lika gärna fortsatt vara 21 :P Har redan fått massa sms och gratulationer på msn. Tack så mycke! Kan tyvärr inte svara på alla smsen för då blir jag ruinerad. Dyrt att smsa hem till Sverige. Så därför så säger jag tack här istället och hoppas att alla ser de =)

Jag har fortfarande inte klivit upp. Vill inte göra det heller men man måste ju! Vi ska ut och äta födelsedagslunch före 1 nån gång. Så det är väl dags att man gör ett seriöst ryck!

Sedan ska ja öppna paketen som legat och väntat på mig hela veckan. Mysigt..


Lördag med Hanna!

Idag va det riktigt kallt ute idag och jag har F O R T F A R A N D E inte köpt en vinterjacka. Kommer väl antagligen inte göra det här heller eftersom det är det svåraste köpet man gör och jag prioriterar annat. Det jag vill komma fram till är iaf att människorna i detta land är antingen väldigt varmblodiga av sig, eller bara dum i huvet. Anledningen? För att dom går runt i t-shirt och fingervantar och med bara armar i slutet på november i typ minusgrader!! När en annan har halsduk, mössa, vantar och jacka och fortfarande fryser som en gnu, så strosar engelsmännen runt i t-shirt på stan. Tjejerna stoltserar runt med på sin höjd en kofta eller cardigan. Helt sjukt. På fötterna är dom barfota i ballerinaskor eller sandaler?! Jag fryser bara jag ser dom nakna fötterna i kylan. Huvva. Det är en sak om man är vuxen och gör sina egna beslut, men när man inte klär sina barn ordentligt då blir jag förbannad.

Men nu lämnar jag det ämnet och koncentrerar på lördagen den 22 november, min sista dag som 21åring :P Promenixa i isvindar in till stan efter kl 13. Kollade runt lite i en av galleriorna innan jag mötte upp Hanna. Shoppade lite bla i nyöppnade underklädesbutiken La Senza. Dom hade massa bra erbjudanden, slog till på 5 panties för 10£. Dom slog in mina varor så fint i rosa papper och rosa doftpärlor. Lyxkänsla! Sedan fick ja mess att Hanna anlänt så jag styrde mot våran stammis mötesplats New Look. Vi kollade runt lite. Shoppade som vanligt lördagsgodis på Woolworths och hittade även idag dajm! Va ju bara tvungen att köpa såklart.

Sedan gick vi till en italiensk restaurang "Ask", där vi beställde pizza! Va riktigt gott, fast som sagt servicen va sådär eller hur Hanna? ;) Jag vet inte hur många gånger vi gick fram och tillbaka till badrummet pga våra förkylningar, men då fick man ju lite motion också haha =)

Hanna va så himla söt och hade köpt present till mig! Blev jätteglad! Tack!

Sedan tog vi en snabbis sväng på stan innan allt stängde kl 6. Köpte klänningen jag provade förra helgen på New Look som jag tänkte ha kanske på jul? Riktigt fin är den! Så himla nöjd!

När jag gick hem i mörker och kyla så är jag alltid lika skraj och paranoid. Jag har ju liksom en minst 35 minuters promenad hem. Bilar far förbi och skriker saker åt en genom bilrutan och smågrabbar visslar när man går om dom. Man blir faktiskt riktigt orolig att nåt ska hända, även fast klockan liksom bara är 6 på "kvällen". Men jag kom ju iaf hem safe and sound!

Sen dess har jag suttit nere med familjen och morfarn och pratat och sett på teve. Riktigt bra stämning! Känns jättebra!

Lite drygt 2 timmar kvar på mitt tjugioförsta år. Imorn ska vi ut och äta lunch. Ska öppna presenterna jag fick med posten av mamma och Andrea med. Blir nog den lugnaste födelsedagen EVER. Men det tar vi igen nästa år ;) Värdmamman sa att hennes roligaste år var 23! Så än är det inte över ;)


Feedback

Helgen är här och jag har inatt snytit upp en halv toarulle. Vart kommer allt ifrån? Riktigt bra fråga.

Fick nyss lön och feedback om veckan som gått. Jag brukar alltid få lön på fredag men nu senaste veckorna så ha ja fått på lördan av pappan som då och tar fram schemat över veckan och går igenom listan på allt jag är menad att göra. Det känns bra för då så får jag liksom bekräfta det jag gjort under veckan samt att han får nämna det han tycker jag missat. Jag nämnde att det känns svårt att ta egna initiativ om vad som behövs göras och det vore enklare om dom istället sa till mig att idag så borde du dammsuga och fixa golven osv. Men han ville inte tala om för mig vad jag ska göra. Så det blir att tänka själv dom resterande fyra veckorna med. Det svåraste är att veta saker och tings plats i hemmet. Till exempel är det meningen att jag ska städa undan den lilla röran på bordet som består av föräldrarnas papper och saker? Svårt det där att veta vart gränsen går. Men snart får jag äntligen bara tänka på mig själv och egna saker igen!

Imorn ska vi iaf ut och äta! På min födelsedag!
Så spännande att se vad som är i paketen Andrea och mamma skickade med :D Fick en tidigt födelsedagspresent av pappa och Eva i form av klipp och färgtid på sonjas innan jul när jag kommer hem :D PERFEKT!

Men plånkan full med cash så ska jag bege mig in till stan och möta Hanna. Kanske köper lite julklappar idag om man hittar nåt. Måste köpa en till resväska med för jag tror jag bestämt mig för att checka in hela TRE väskor på flyget. Blir billigare än att skicka hem saker med post eller budfirmor.

Nu smink ON!

Skämmes

Ingen blogging än idag! Skämmes :P

Igårkväll när jag låg nerbäddad i sängen med feber och elände, så knackade pappan på och sa att jag kunde ta sovmorgon idag och vila upp mig! Inse hur glad jag blev! Låg och drog mig till halv tio imorse sedan klev ja upp och duscha bort all feber. Jag ha känt mig mycket bättre idag! Har inte ont nånstans nu utan har istället blivit snuvig. Det kan jag väl leva med ett tag. Hoppas bara att jag slipper hostan, för det är den jag fruktar.

Jag har städat badrummet, sopat och dammsugit och tvättat idag. Duktig man kan vara fast man inte är på topp! Belönade mig själv med lunch från Subway. Har knappt ätit på hela veckan så jag tror de kan bidragit till att jag blev sjuk. Är så sur för att jag inte kunnat träna i veckan förutom måndan. Få se om ja orkar i helgen.

Provade för övrigt alla byxor jag hade med mig hit till England idag. Ingen av dom passade längre, hängde som sopsäckar. Hoppas bara man kommer hålla igång det man startat när man kommer hem igen.

Nu ska ja se prison break! Såg typ 4 avsnitt på raken igårkväll! SPÄNNANDE!


sjuk. sådär lagom till helgen.

Alltså vilken otroligt kass vecka. Det börjar med att man bryter ihop totalt och vill bara åka hem, sedan fortsätter det med att två familjemedlemmar blir väldigt sjuka, feber, influensa och magsjuka, sedan avslutar vi veckan med att JAG också blir sjuk! Wonderful. Som grädde på moset så ska man fylla år också. bajs. Vill inte alls vara vid närvarande nu.

Jag kände det redan i förmiddags, jag började få ont i huvet och i lederna. Jag tog en härlig sovstund medan lille M liks hade sin nap. Men nu så tror jag att jag har feber, mår illa och ont överallt. Finns ingen skön ligg/sitt/ståställning för hela ryggen gör ont. Känns ju skitroligt att jobba imorn. Jag som knappt stod ut idag :|

Jag skippar iaf middan nu och har bäddat ner mig med pyjamas och myssockar i sängen. Har med mig massa vatten. juice och en pepsi max som jag ska slörpa i mig.
Ja, mamma jag försöker dricka mycket...
Två clementiner kanske man får i sig med om man har tur.

Kusin vitamin

Ha nyss avnjutit min frukost. Lille M sover och Ch är på skolan. Pappan sitter nere sjuk med sjuklingen morfarn. Bara en tidsfråga innan man smittas? Antagligen.

Men jag försöker iaf äta mycke cvitamin. Ska snart ta en cvitaminbrustablett och min frukost har hela veckan bestått av detta


3 klementiner, en klase vindruvor och en knäckebrödmacka med rökt lax på. En mango/passionsfrukt smoothie serveras till!

Mia och Klara

Alltså finns det nåt bättre? Dom är ju så klockrena att man dör. Ja nu vet ni va jag sysselsatt mig med ikväll :P

Är det sant att det är torsdag imorn?! Please säg att resterande veckor kommer gå lika fort. Ja mena eftersom denna gått såpass halvtomhalvt smärtfritt fast både pappan varit hemma sjuk hela veckan och lille M varit dålig.

Har inget mer att tillägga idag. Förutom att jag borde fixa till julmusiken här på bloggen. Börjar störa mig massa. Men det blir en project för morgondagen. Nu ska jag se senaste housewifeavsnittet!

Update: Ja nu kan jag inte ens skriva på svenska längre.. Suck "project". Jag kommer va omöjlig när jag väl kommer hem :P

YES!

Den här nyheten gjorde min dag igår. Hemskt att han fortfarande får jobba med barn/ungdomar när han verkligen inte är lämpad. Något var fel redan för 10 år sen. Ännu värre att han sitter som ordförande i vuxen och gymnasieutbildningsnämnden. Blä.

London baby

Avslutar med ett klipp med världens bästa trio ;)



Vi är så normala på fyllan ;P

London 2008

Johan Glans

Jag har precis sett Johan Glans world tour of Skåne. Herregud va ja skrattade! Jag behövde de känner jag. Han ha sån rolig humor!! Rekommenderas av binis :P

Nu ska ja sova.

Natti!

Sanningens ögonblick

Typ 30 dagar innan jag får fara hem. En månad. Det ska man väl klara av att bita ihop i? Dagen har dock gått rätt bra, har inte känts så jobbig trots sjukt barn och hemmagående pappa. Så det ska jag klara opp! Vi har nyss ätit middag med morföräldrarna. Dom är väldigt trevliga måste jag säga. Pratglada, det gillar vi.

Byter ämne!
Jag blir så himla sur på att man inte kan se "Sanningens ögonblick" på kanal 5´s webteve. Avsnitten finns för allänheten, men BARA i Sverige. Puckat. Alltså får jag inte se avsnitten här borta i England fast dom ligger på hemsidan. Less man blir. Då ska dom inte klaga när man söker sig till lite mer olagligare ställen för nöjen.. HA!

Nu ska ja göra som jag alltid gör den här tiden. Hej så länge.

less

Två sjuklingar i huset. Farsan och lillgrabben. Båda lär väl vara hemma imorgon med. Känns halvdrygt eftersom jag inte blir lika organiserad och har koll på läget som när jag är själv. Svårt att veta exakt vad man är tänkt att göra. För jag menar det är ju inte mina barn, och är någpn av föräldrarna hemma så räknar ju iaf jag med att dom ska hjälpa till. Men det är svårt det där.

Idag ha ja fått en blöjchock, matat, tvättat, strykit och lekt. Halva dagen kvar. Suck. Less man är nu.

Ingen presang

Ännu en dag avklarad i aupairlivet. MIddagen är gjord och rätt godkänd. Nu väntar lite lösgodis och tvserier på lappen. Så ser varje kväll ut för mig. TYP. Förhoppningsvis så får jag ingen present av min värdfamilj nu när jag fyller år. Dom sa de nu när vi åt middag, med tanke på min packning. Känns jätteskönt för jag förväntar mig inget heller. Gillar inte när folk känner sig tvingad att köpa nåt till en. Då går det lika bra utan. Vi verkar iaf ska ut och äta i helgen, jag får välja antingen lördag eller söndag. Känns ju bäst på söndan eftersom det faktiskt är min födelsedag då. Måste försöka njuta av min sista vecka som 21åring.. Som förövrigt är den perfekta åldern!


sjukdom å paket

Måndan snart slut.. Har dock lite ja måste göra innan jag får kasta in handduken. Vi har bytt middagskvällar. Så nu kommer jag laga mat på måndagar och en dag till, vet inte vilken än. Har en tvätt på g som jag ska torka åså också. Sedan kan jag stryka allt imorn.

Lille M är sjuk igen, samma dynga som sist. Som bonus så har pappan och morföräldrarna också insjuknat. Oh happy day. Bara sekunder innan jag också drabbas må jag tro. Jag som fyller år på söndag. OH HAPPY DAY IGEN. Jag önskar verkligen att ingen i familjen här borta visste att jag fyller år. För då kunde jag låtsas som om det va en alldeles vanlig söndag. Men nu är inte så fallet. Pappan sa idag igen att vi kunde åka iväg på safari på en djurpark vilken helg ja vill. Dock inte denna för dom ha planer med några kompisar. Kanske Hanna vill hitta på nåt med mig på lördan? ;)

Fick för övrigt ett till paket idag. Från mamma. Började nästan gråta när jag fick paketet för deppet sen igår satt kvar. Men jag bet ihop. Gullmamma vettu. Födelsedagspresenter och kort. Jag har dock inte öppnat något för jag vill spara till min Bday..



Nu ska ja dona lite innan maten. Mår liiiite bättre idag. Men vill ändå hem, typ nu.

Träning dag 24 Pilates

Imorse pinnade jag på som vanligt till gymmet efter att jag lämnat Ch i skolan. Måndagar är tillägnad pilates! Va rätt så jobbigt idag och jag fick kramp fram i låren ett tag men de släppte. Jag skulle kunna göra pilates varje dag! Så himla kul när man känner att muskler som man annars inte tränar får sig en rejäl omgång!

Jag gjorde ingen konditionsträning efteråt för ja ville mest bara hem. Var så trött. Dessutom så promenerar jag ju en timme fram och tillbaka till gymet så ingen fara på slottet :P

Den här övningen skulle vi göra idag, fick ju SÅDÄR för en nybörjare som mig haha :P Skitsvår att sitta stilla på!




Den här gick dock bättre! Working those abs ;)



Haha otroligt snygga bilder ja hitta på google.se va? :P

Gråtattack

Jaha då ha man officiellt brytit ihop. Droppen kom med sunes jul. Då brast de. Mitt upp i alltihopa så knackar pappan på min dörr och jag svara ja och han öppnar och där står jag med röda ögon och toklipar så snoret rinner. Ja ni hör ju hur känslomässigt stabil jag var. Jag klämde fram att ja hade hemlängtan och han undra om ja ville vara ifred. Han kom upp för att höra om ja ville ha varma mackor men ja svarade nej. I´m fine.. Det var ju lagom pinsamt fast det kändes ändå bra att han fick se mig vara ledsen. Liksom förstod varför ja velat vara för mig själv idag. Hela situationen har idag varit skitjobbig. Jag har bara velat tage mina väskor och dra. Men det kommer nog kännas bättre imorgon nu när man fått gråta ut lite. Nu ska ja ventilera lite mer..

deppet fortsätter

Humöret är inte mycket bättre idag, men det är iaf en dag närmare Sverige. Helt otroligt vilken svacka jag hamnat i nu. Vill knappt gå upp ur sängen. Har legat här hela dan med mitt godis och kollat på topmodel, desperate housewives och annat smått och gott. Så himla skönt att bara vara. Inga måsten. Familjen var utbjuden på lunch av mormorn idag och jag va inte bjuden. Det gör mig absolut inget och det va skönt att ha huset för mig själv i nån timme. Ha inte ens lust att träna idag.

Nu ska jag fortsätta mitt slöande. Hoppas det är kväll snart så jag får gå och lägga mig igen. Ser framemot veckans rutiner. Hoppas innerligt veckorna går FORT.

TOFI!


Idag fyller min pluttsyster 15 år! Herregud vad stor hon ha blivit, vilket betyder att JAG också blivit gammal. Fan.. haha! GRATTIS LILLGOMMAN! Få fira med myskväll när ja kommer hem! Om exakt en vecka är de min tur ;)



Träning dag 23 Pilates

Idag när ja kom till gymmet efter att ha gått runt i 4 timmar på stan, så är det första jag gör när ja kommer dit att ställa mig på bandet och börja gå. Snacka om att jag har lite fantasi. Jag är för lat för att göra nåt annat. Gå är så himla enkelt. Så jag knatade på i 20 minuter (170 kalorier) innan jag känner att jag är dötörstig. Går in i omklädningsrummet och stoppar 1£ i dryckmaskinen. Tanken var då att en sportdryck som återställer vätskebalansen i kroppen skulle rasa ner så jag enkelt kan plocka upp den och ta en efterlängtad klunk. DET mina damer och herrar hände inte. Jodå flaskan ramlade ner från ställningen, MEN satte sig på tvären längst när där man ska kunna ta den så den va fast!! Inse frustrationen! Så jag fick gå och hämta hjälp och innan det kom någon som kunde hjälpa så trodde ja att ja skulle törsta ihjäl.

Ut kom flaskjäkeln till slut och jag studsa ut i gymmet igen. Klockan va nästan 17 så ja körde ett pilatespass! Jag börjar bli haj på pilates nu alltså! Får beröm av instruktörerna ;) Idag va de dock en "vikarie" eller va man kan kalla de istället för den vanliga lördagspilatesinstruktören. Hon va inte så himlans bra, men trevlig och hjälpsam. Kommer definitivt inte ha träningsvärk imorn. På slutet hade vi avslappning i 5 minuter. Guuud så skönt det var och jag somnade nästan. Under dom 5 minutrarna så släppte min ångest och deppighet, men dom kom igen på vägen hem. Jobbigt det är att känna såhär..

Nu ska jag äta godis.

Blä fortsätter

Nästan 9 timmar senare och jag är nästintill lika deppad. Såg ett litet ljus i tunneln efter pilatespasset men sedan vart de mörkt igen. Jag känner mig bara så himla ensam. Ensam med mina tankar, ensam med mig själv. Idag strosade jag runt på stan i min ensamhet och hade ingen att prata med eller visa saker för. INTE ENS SHOPPING HJÄLPTE! Då vet man att det är illa.... Jag tröstshoppade dock till slut en jacka på HM för 15.99£, 20% rabatt på alla jackor där. Lite smink från Barry M och torrshampoo i miniflaskor från Lee Stafford och en concealer från L´oreal på Boots. Sedan så köpte jag det obligatoriska lösgodiset på Woolworths. Hittade för övrigt DAJM!!!!!! Står made in Sweden på dom :D Jag blev så till mig att ja köpte 8 minidajm 8-)

När jag står och plockar i mitt godis så vad ser jag om inte två tjejer som kanske va 17 år? Som också ska köpa lösgodis, och TAR ALLA GODISARNA MED HÄNDERNA! Hon sa nåt om att hon orkar inte ta med skopan. Jag glodde på henne med avsmak så hon skulle fatta att hon va äcklig och dum i huvet. Men jag fick ingen reaktion. Pucko. Märks ju att dom inte vet hur saker och ting funkar i detta land. Fy fan.

IAF. Nu ska ja fortsätta min depplörda med bonde söker fru avsnitt. Ja jag är patetisk. Men så är mitt liv här.

HEJDÅ.

blä

Nä, idag vill ja faktiskt inge mer. Ja skiter i de här nu. Jag känner mig döless!!! Kanske att lite shopping kan pigga upp mig men jag tror inte det. Känns bara jobbigt just nu. Hursomhaver så ska jag iaf packa min gymväska och gå in till stan nu för att köpa lite lycka innan träningen. Jag vill att veckorna ska gå fort, riktigt fort nu!! Vill hem och vara ego och bara ha mig själv att ta hand om. Gud va ja ha haft en dålig vecka, upp och ner som en jojo. As usual. Men det är ju så att vissa dagar är sämre än andra, går ju inte att komma ifrån. MEN idag vill jag bara åka hem, helst igår.

HEJPA


Julsång på binis blogg

Jajemen! Nu börjar det dra ihop sig och jag kanske kommer undan med lite julsång 8-) En annan ha ju spelat "Let it snow" sen juli haha. Så äntligen!!!! Det är säkert störande och jag gjorde de mest i experimentiellt (är det ett ord?) syfte så det kanske inte blir särskilt långvarit. Kul att testa bara.

Puss hej!

Frisörf...an

Vem ser jag på skolgården idag när jag står och väntar på att Ch ska sluta om inte.. JO! Den där inkompetenta frisörsubban!!! Hon som färgade min utväxt gul, råkade färga en mörk?! fläck i luggen och som lämnade mig i tvättstället i 45 minuter utan anledning. Hon som tydligt inte har någon utbildning utan leker frisör och som tar extra betalt för ett URUSELT jobb! Subba.. Där står hon , i den fulaste smutsigaste frisyren ja sett. Hon hade extensions i och det såg helt sjukt ut för man såg exakt vad som va fejk och riktigt hår. Hon hade de riktigt dåligt uppklippt så det såg ut som hon hade tappat håret typ. Hon var blond motför hennes tidiga mörka hår. Jag blev så förbannad när jag såg hon. Men samtidigt ville jag absolut inte att hon skulle känna igen mig för jag ville på nåt sätt inte ha någon som helst kontakt med henne. Jag hade tyvärr mössa på mig så hon kunde inte se katastroffärgningen hon gjorde på mig. Hur som helst. Ungen hon skulle hämta upp va en kille i chs klass som är lite (läs mycket) efter sig. Han har nåt sorts problem/störning. Det märks ju vem han brås på 8-)

Stryk ska hon ha...

Svenska böcker/pockets - GIVE IT TO ME

Idag insöp jag en lunch på subway. Chicken teryaki utan dressingsnusk som vanligt. Köpte några tidningar, frukt och dricka på Tesco också. Jag är i desperat behov av böcker! Visst ja kan låna någon engelsk bok men ja känner för svenska pockets eller vad som helst bara det är svenska. Engelska surra man hela dan ändå! Jag måste alltid läsa innan jag går och lägger mig men nu är läget kritiskt. Jag har till och med läst Linda Rosings bok TVÅ gånger. Då vet ni hur illa det är... Jag hade med mig 6 st pockets men dom är sedan länge utlästa och utstuderade.

Nu är lille M hemma från dagis så nu ska man väl vara lite social om man nu kan vara de med en liten busbebis. :P

Helgen stundar..



Nä nu tycker jag att vi kickstartar helgen med en gammal partydänga! ;)



Discover Cascada!



Och fortsätter med en nyare och helt gudomlig låt :D



Discover Guru Josh Project!



Enjoy and get in the mood :D


ÅRETS PRESTATION

 Går utan tvekan till - MIG. Fan va ja är bra alltså. På mindre än 1 timme, alltså 50 minuter!, så storstädade jag:

  • 2 badrum med toalett, dusch,badkar och handfat plus golv.
  • Dammsugit hela nedervåningen med mördardammsugarn
  • Sopat kök plus hallen
  • Dammsugit den förbannade trappen med den förbannade dammsugarn
  • Torkat golvet i hallen och köket, lättare sagt än gjort när städredskapen i detta land inte är särskilt moderna
  • Tömt diskmaskinen
  • Diskat disken från imorse
  • Torkat av bänkarna i köket

ÄR JAG BRA ELLER ÄR JAG BRA???



 


JAG KOMMER HEM

Helt otroligt. Jag har nu BOKAT. Så enormt mycket Linn tjatat på mig så kan ja nu konfirmera att flygbiljetten är bokad och betald. YEEEES, ännu bättre samma flyg som babe så nu känns resan hem BETYDLIGT roligare! Jag är så glad nu för det känns som att man har ett slut att jobba efter. Innan kändes allt så osäkert. Men nu vet jag. Om 5 veckor lite drygt så är man på väg hem mot julmys!

Dagen har för övrigt rullat på bra. Slapp hämta Ch i regnet på skolan för mormorn anmälde sig frivillig. Jag ser hittills bara fördelar med att dom flyttat hit ;) 

Jag bjöd på överkokta morötter och potatis med bränd kyckling i ugn idag. Haha nämen så illa kanske de inte var men nästan 8-) Handlar det om något annat än pastarätter så är jag utanför min comfortzone..

Nu ska jag fira min bokade resa med desperate housewives! Lucky me!

Att det är fredag imorn får ju inte humöret att bli sämre heller direkt ;)

bli ba strul utanehenne

Ja örke inge mer. Allt ba jeflas. Bokade resa hem igår, trodde jag. Men jag fick ingen bekräftelse via mejl fastän jag fyllt i alla uppgifter på bokningen inklusive kontokortsuppgifter och allt. Inga pengar hade dock dragits. Så imorse så ringde jag upp flygbolaget för att höra hur det egentligen står till me min bokning. Tydligen så hade inget blivit bokat och jag ska göra ett nytt försök idag. NU är problemet istället att jag kanske inte kan åka just den dan jag tänkt, vilket är samma dag som ida styr kosan hem. Vi vill ju självklart åka hem tillsammans, underlättar enormt. Men ingen av föräldrarna kan ta ledigt så ingen kan skjutsa mig och mitt enorma bagage till flygpltasen eller ta hand om barnen den dagen. Det kan finnas en lösning på barnsituationen men dom ville helst inte att ja skulle åka då. Men jag gör de ändå, för dagen efter finns de bara sena flyg kvar.

MEN. Jag har nu bestämt att ta taxi härifrån till Heathrow. För att sedan ta flyget därifrån hem och sedan väntar ybuss snällt på arlanda för att äntligen få en hem mot norr. Jag kan verkligen inte ta det andra alternativet, som är taxi till tågstationen i northampton, sedan tåg tll london, tunnelbana till en annan station och sedan ett annat tåg till flygplatsen. ALLDELES för mycket bök med bagage på 50 kilo. Så jag ha bestämt mig för taxi hela vägen till Heathrow, kosta vad de kosta vill.

Så förhoppningsvis så bokar ja flyg hem idag. GUD VA JA LÄNGTAR HEM IDAG!!

Mamma gjorde de inte bättre med hennes julmyssms imorse. VIlle nästan grina.. Miss home...

Träning dag 22

Spruttade iväg till gymmet idag när mamman kom hem från jobbet efter femtiden. Väl framme så körde ja en timme på löpbandet. Lutning 7 och sedan gjrode jag tio minuter fart 3.8 och tio minuter med 4.0-4.2 omvartannat. Så sammanlagt en halvtimme 3.8 och detsamma för fart 4.0. Så där brände man bort 530 kalorier. Eftersom man supergick hem också så kan man eg säga att ja höll igång i minst 1 timme och 40 minuter! Duuktig binis!

Väl hemma så va middagsmaten klar! Trodde jag.. eftersom jag inte var hemma då pastan lades i det kokande vattnet så gick jag göra min egna spaghetti när dom nästan hade ätit klart. Kändes lagom dumt men så vart de. Hela stämningen va konstig och när jag stod och hjälpte till att diska bort det sista så kom pappan in i köket och sa att jag inte hade bytt blöja på M på eftermiddan. Han sa att ja måste göra de typ var 3-4 timme. Vilket jag VET, men han hade känts så himla torr hela eftermiddan tills mamman kom hem strax efter 5 så jag hade inte bytt därför. Då hade det gått 4 timmar sedan han kom hem från dagis. Så nu har jag jättemycket ångest över att jag inte bytte och inbillar mig att dom är sura på mig. Bläää ja hatar ångest! Får alltid det över såna här grejer när ja får "kritik" eller gjort något fel. Självklart är dom inte sura eller något, han ville ju liksom bara påminna mig men ändå känner ja mig så dum. Skit a. Nu ska jag försöka få bort min ångest...

BYE

En till. HAHA

 

im impossible...

Discolights

Okej en till.. MEN sen äre NOG :D

Hahaha.. Jag är för galen i musik för att hejda mig själv ibland. Men jag vill ju sprida bra musik så ;)



Nu fåre vare no

Nä nu ska ja ge mig med youtubeklipp.. ett tag iaf :)

Hittills denna morgon så har jag tvättat 3 maskiner, torkat 2 och fixat med disken och diskmaskinen. Och klockan är inte ens 11 än. Känns bra! Sedan ska jag bara slappa lite innan M kommer hem kl 13. Eller man kanske för för sig att stryka palterna innan dess, får se hur ja gör. Blev ingen träning nu på morgonen iaf. Va för trött helt enkelt och kände att ja hade för mycket att göra. Kanske bli en sväng ikväll istället. Jag hoppas det iaf. Känner mig slö som inte tränar.

Kanske traskar iväg till subway för lunch. Vore ju snuskigt gott..

Vi fortsätter musik kavalkaden

Ännu en pärla att hoppa runt till ;)


Nyaste Basshunter

I miss you heter den och kommer nog bli julens plåga.. Det verkar den bli här iaf. Såg nyss musikvideon!



Svensk musik verkar väldigt populär här. Ja menar, Basshunter verkar ju jättestor, Eric Prydz får vi inte glömma, Caramell tydligen, och ETYPE!! Inte lite förvånad när jag såg att true believer poppas som fasen här borta! Som ni märker så surfar ja runt på youtube 8-)

Svenska versionen...

Okej nu blev de pinsamt. Den svenska originalversionen på Caramell dansen... Se och njut...



Ps. Mobba inte min pojkvän här nu...

Caramell!

Haha gissa om jag blev paff när jag sitter här i soffan och väntar på att tvättmaskinen ska tvätta klart, också kommer CARAMELL - caramell dancing på teven! Visste inte ens att dom fortfarande höll igång! Lite roligt va de allt :P Härlig musikvideo också, bra gung haha :D


Middag!

Har för en stund sedan avnjutit en middag med morföräldrarna. Var jättegott och dom är riktigt roliga! Känns faktiskt riktigt bra att dom är här nu!

Vet ni vad jag känner för nu? Att flytta! Flytta till nått helt nytt och rensa ut all skit man samlat på sig under alla år och bara ha ett nytt fräscht liv utan massa rat! Det kommer bli mitt vårprojekt när ja behagar åka tillbaks till Sweden igen.

Nu ska ja fördriva lite tid på lappen och sedan somna TIDIGT.


nu har dom kommit..

Nu är morföräldrarna här! Dom flyttade idag hit från Sydafrika. Granne med oss som bekant. Dom verkar verkligen superhärliga! Roliga och lättsamma! Så jag är lättad, va nervös innan nämligen :P Det första som händer när dom kom hit var att mormorn och mamman åkte iväg och fixade med huset som dom ska hyra. Så här blev jag kvar med morfarn helt ensam. Men det sköna är att det inte kändes särskilt stelt! Utan han frågade lite om Sverige och vad jag tänkt göra när jag kommer hem. Så jag tror att dom vet att jag ska hem för gott till jul? Eller inte. Ingen aning eg men jag fick den känslan. Skönt om dom redan vet om det iaf.

Blir en rätt lugn dag det här. Mamman och mormorn ska hämta Ch i skolan så jag kommer ha de lugnt och skönt hemma ;) Blir biff stroganoff ikväll till middag med morföräldrarna. Jag hade lite flyt för det är egentligen min middagsdag idag, men eftersom dom ska äta här så slipper ja laga mat. Hallelulja för det.

Nervös

Vilken skön måndag det varit. Har bara haft hand om lille M på eftermiddan. Eftersom mamman ledig från jobbet idag och imorgon så har hon och Ch var ute på ärenden idag efter hon hämtat henne på skolan. Så de va bara jag och lillgrabben som sagt. Ikväll blev det kycklingfile i tikkasås med potatismos och morötter till middag. Anteckna som sagt gärna.

Imorgon så kommer som sagt föräldrarna till mamman i familjen hit till England. För gott! Granne med oss ska dom bo också. Är skitnervös för att träffa dom.. Dom ska äta middag här med. Shiiit. Haha ja är så töntig men jag tycker det är pirrigt. Vi får se hur det går, antagligen bra :D

Nu ska ja äta lite godis och ta de lugnt. Är så himla trött.


T.I feat. Rihanna - Live your life

Ha den här låten slagit i Sverige? Den är så jäkla bra! Alla känner vi väl igen början på låten ;)


Önskelista 2008

På allmän begäran publicerar jag nu min önskelista inför julen 2008. Jag måste tillägga att det är bland det svåraste som finns att varje år komma på vad man behöver och skulle vilja ha! Men dock är det ju ett angeämnt "problem" =)
Detta har jag kommit på hittills. Fylls dock på så snart jag kommit på något finurligt.

Önskelista julen 2008

♥ Lilla huset på prärien dvdbox säsong 3. Jag har redan säsong 1 och 2.
♥ Ångkastruller. 3 ångkastruller som man bygger på varandra så man kan ånga maten!
♥ Presentkort på IKEA
♥ Yogapåse för ögonen. Som är fylld med bönor (tror jag) och doftar kamomill.



To be continued...


Vad önskar ni er?


Boots with the furrrrrr

Den låten är på teven nu. Ja sakna ondis ;) Å tofi såklart :D Myskväll hos mig när ja kommer hem! Lillgommorna!

För övrigt har stenen äntligen släppts. Jag har bekräftat för mamman i familjen att jag åker hem för gott till jul. Nu ska jag bara njuta av tiden jag har kvar här! Som för övrigt inte ens är 6 veckor! Missförstå mig inte, jag trivs här! Det gör jag verkligen, jag ångrar heller ingenting. Men jag känner mig som sagt bara väldigt nöjd med att åka hem till jul. Jag har då fått ut det jag velat av min vistelse här.

Sitter här och mumsar på ett äpple. Fick idag ett gulligt paket från mormor och morfar. Tack! Sötmormor hade skrivit ett brev. Så himla roligt att dom läser min blogg =) Fick Marabouchoklad också, så nu har jag så jag klarar mig ända fram till jul ;)


Träning dag 21 Pilates

Imorse så tränade jag i nästan två timmar! Först med en snabb halvtimmespowerwalk till gymmet i duggregn, när jag kom dit så var jag lite tidig innan pilates började 9.30 så jag gick på gåbandet ett tag. När de va dags för pilates så va de bara att tuta och köra! Jag gillar faktiskt pilates nu! Har gått 4 pass hittills tror jag. Det är så jäkla jobbigt och man känner verkligen hur musklerna jobbar och kämpar i vissa övningar. Huva. Ibland skakar vissa kroppsdelar så det känns att dom ska lossna haha men man fullföljer så gott man kan ändå!

Vi kommer nu i  veckor koncentrera oss på midjan och baklår. Övningarna är inte att leka med kan jag meddela. Så det är skön träningsvärk efteråt! När man väl kämpat sig igen den där timmen, lyckligtvis så går tiden fort när man väl är igång!

Efter pilatespasset så fortsatte jag på gångbandet tills Mi va klar med sitt aerobicspass som hon var på. Tog väl runt 20 minuter innan hon var klar med sitt. Så där har vi mina 2 timmar ;)

När vi kom hem så gjorde vi korv med bröd och det satt riktigt fint! Hade inte ätit något innan träningen så man va riktigt hungrig! Nu ska jag hoppa in i duschen för snart börjar allvaret igen :P

Träning dag 20 Yoga

Jajemen! Idag provade jag yoga! Herregud va svårt det va ibland, men jag fick faktiskt beröm av instruktören! Vi gjorde en övning för ryggen där man ligger på magen och lyfter överkroppen så högt man kan utan att använda armarna eller händer. Hon kom fram och sa "that was really really good". Lite stolt blev man då faktiskt ;) Höjdpunkten på det hela var iaf slutet, då vi hade 5 minuters avslappning med lugn musik och en bönpåse med kamomill över ögonen. Guuuud så skönt det va! Jag somnade nästan. Måste nog köpa en sån där ögonpåse! Ska kollas upp!

Innan den där yogatimmen så körde jag och Mi 10 minuter på löpbandet för att värma upp. 100 kalorier brände man bort där!

När vi kom hem så hade pappan i familjen gjort pizza så där försvann ju den träningen haha :P

Slutsats: Jag ska nog köra yoga framöver på söndagar. Är riktigt bra att stretcha igen kroppen och frigöra lite energi! Jag är redan rätt så vig men man kan alltid bli vigare =)

Imorgonbitti har jag ett pilatespass att se fram emot!


BLOGG.SE KRÅNGLAR

Gud vad irriterad jag är! Blogg.se krånglar ju så inni!! Det står internal server error när man ska göra nåt. Man kan knappt logga in! När man väl lyckas och ska komma vidare, kanske skriva ett inlägg eller något så kommer samma errorsida upp! Jag försökte publicera mitt förra inlägg säkert 10 gånger innan jag äntligen lyckades!

Känner ni igen er?

tidigt uppvak

Imorse låg jag och halvslumrade i min mysiga säng när jag hörde någon som ropade på mig. Jag tänkte neee ja vill ju sooova. Så jag svarade med ett sömndrucket yeees. Det visade sig att dom skulle åka till Matalan om 20 minuter och dom visste ju att jag ville följa med. Det var bara för mig att masa mig upp och snabbt göra mig iordning.

Väl där så var det härligt nog inte så mycket folk som det brukar. Klockan var ju bara 10 på morgonen så. Jag hade tagit med mig dom två klänningarna jag köpte i två olika storlekar som jag bestämde mig för att lämna tillbaka. Ingen av dom passade så jag kände att det var lika bra. Så där fick man 40 pund tillbaka. Köpte ett par svinsnygga byxor för endast 12 pund som satt som en smäck! Ska nog ha dom på jul tror jag.


Dom är i typ satintyg, ser ut som skinn/lackinspirerade byxor på! Svårt att få en bra bild.

Dessutom så hittade jag en skiitbra julklapp till ATEAS! Haha jag är så nöjd, hoppas den uppskattas. Man vet ju aldrig :P

Nu ska jag slappa innan yogan som börjar efter kl 5. Jag gillar söndagar!


Oväntad shopping

Idag före klockan 2 ungefär så traskade jag iväg mot stan med planen att köpa lösgodis och träna. Jag kommer hem 5 timmar senare med tunga kassar och mindre cash i plånkan! Det är farligt att släppa iväg mig ensam.

 
Jag började på New Look! Hittade massa fint med slog till på ett par byxor i jeanstyg för 8£ på rea nedsatt från 22, och en matchande jeansväst för 8£ nedsatt från 15. Så där kände jag mig duktig som reafyndade!

Sedan strosade jag runt lite inne på Bodyshop och sedan kollade jag in concealers från Clinique men det var ingen som hade tid att hjälpa mig så jag gick vidare. Jag bestämde mig för att inhandla det viktigaste, lördagsgodis från Woolworths!


Stor kopp för 3.99£!


När jag betalat och var på väg ut därifrån så piper min påse!! Inse va pinsamt! Det visar sig att New Looks streckkoder påminner om Woolworths så det var därför det pep. Haha när vakten kom fram till mig så sa jag, "Im beeping" Haha så pinsam man kan vara ibland..

Efter den lilla incidenten så var det iaf dags att kolla in HM. Jag hade tänkt köpa ett par likadana svarta enkla byxor som jag köpte i London, fast en mindre storlek eftersom dom jag köpte där nu är för stora. Men jag hittade dom inte! Däremot hittade jag samma modell fast i brunt på REA! Enbart kvar i min storlek. Det är ju för underbart ;) Så jag slog till! Hittade en söt mössa med som slank med och en praktiskt snygg väska!


Skinny byxa 10£ nedsatt från 14.99. Väska 9.99£ och mössa 1.99£

Varje gång det pep i larmet inne på HM så trodde jag att det var min påse, men det var de lyckligtvis inte. Fy va pinsamt det är när det larmar..

När jag liks var i närheten så kila jag in på Primark. Det är alltid så snuskigt mycket folk därinne så det känns mest lönlöst att gå in dit, men idag var det rimligt! Kikade lite och hittade en billig skinnjacka, eller skinn och skinn, plastjacka :P För enbart 15£ (inte ens 200 kronor) så jag kunde inte hålla mig! BIkerchick! Hahahaha bara 2 personer som fattar den :P Hade dock ett jäkla dilemma vilken storlek jag skulle ta. Ena storleken var för stor och den andra lite för liten. Provade dom minst 10 gånger innan jag valde den mindre med förhoppningar att den ska passa bättre lite längre fram! Ville inte göra samma misstag som hemma när ja köpte en alldeles för stor skinnjacka för 800 spänn som jag inte ens kan använda. Så vi får se hur det går! Iaf så slank det med en top för 2.50£ också bara för att dom är billig. Ja ni hör ju hur jag är...





Sedan fick jag nog och gick hem. Spenderade alldeles för mycket pengar än vad jag hade tänkt. Jag som ville börja spara :P Men men.. Ser även att jag tydligen har fläckar på kameralinsen med, skärpning.

Nu ska jag äta godis och se på film!

Puss!

Träning dag 19 Pilates

Efter jag strosat runt på stan hela dan så slank jag in på gymmet runt halv fem tiden.

Min plan var att göra som vanligt, knata på löpbandet. Så jag började med kondition i cirka 5 minuter tills jag ser att en av pilatestränarna går in i meditationsrummet. AHA! Just det ja, det är ju pilates klockan 5! Så jag hoppade av bandet och gick dit. Sagt och gjort, jag körde en timmes pilates! Gillar det mer och mer! Sån himla bra träning och man kan känna det ibland 2 dagar efter i musklerna! Tränaren tyckte att jag var väldigt flexibel, dvs vig! Det var kul att höra! Dock var inte styrkan där i alla övningar men det kommer det med ;)

Så dagens träning var alltså Pilates!

Rätt svar på tävlingen!

Frågan var alltså vem jag liknade på denna oerhört smickrande bild.









Svaret är.....



ROCKBITER från Den oändliga historien! Linn att du inte spikade den ;) Trodde jag faktiskt!


Ingen svarade rätt, alltså får jag behålla femkronan! :D

Erkänn, ni vill ha mig?



Vill ni ha en puss?

Hahaha

Nästan ännu hetare...



Alienbinis!!




Systrarna Kallur!

Jag är heeeet



Den som ser vem jag liknar får 5 kronor :D

Haha så jäkla likt, en ledtråd - STEN

Lösgodis!

Då var de officiellt helg! Vad ska jag göra? Ingen aning. Jag har lust att gå in till stan och köpa lösgodis på Woolworths, men det tar emot lite. Tar ju liks över en timme att gå fram och tillbaka. Har lust att träna med! Så det ska jag göra på nåt vänster. Antagligen kombinerar jag dom två och kör i samma vända, dumt att vara onödig.

Sen vet man aldrig om man kommer iväg till Matalan eller inte, skulle ju behöva lämna tillbaka den där klänningen ja köpte i två storlekar och dessutom köpa diadem åt Andrea som jag fått order om. Vi får se.

Idag/kväll hoppas jag att jag och Idaho beställer flygresa hem också, wish us luck! Inte helt enkelt att hitta resan man vill ha. Ska dessutom som sagt bekräfta för familjen att dom måste söka ny aupair eftersom jag då lämnar dom i jul. Jag känner mig helt nöjd med det beslutet!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen, har nämligen inte kommit så långt än ;)

Ut och fånga dagen :D


Förfest

Om jag ändå kunde vara på en riktigt bra förferra nu istället för att sitta här å mögla..

Tydligen så har de forskats lite på ämnet förfest, som vi alla vet är allra oftast förfesten roligare än det som kommer efter! Nu vet vi varför!

Förfestens fem faser:
 Introfasen: Man känner lite på stämningen, vilka är där?
Synkroniseringsfasen: Man bygger upp stämningen, tar det till nästa nivå, tajmar in berusningen.
Fullfasen: Alla blir berusade. Förfesten kan delas in i mindre grupper, heta ämnen avhandlas, man kanske leker någon lek.
Den kritiska fasen: Gemensamt mål krävs - vill alla gå ut, blir alla lika berusade?
Avslutningsfasen: Taxi beställs, förfesten ska avslutas tvärt, annars riskerar den att övergå till en vanlig fest.


Fredagsmys... all by myself..

Som alla andra fredagar så myser jag i min ensamhet i mitt rum. Med lite smått och gott framför en film. Idag bjuder jag mig själv på detta =)


Miniharibopåse, Ferrero Rocher, krispiga vindruvor som ser konstiga ut på bilden, och fanta.

Finns det något godare än Ferrero Rocher?? Jag älskar dom! Synd dom är så förbaskat dyra bara..

Nu ska jag se om jag har något sevärt på lappen!

Puss hej.

Tidig jul

Här har jag spelat julsånger hela dan och längtat till min favorit JULEN. Också dyker det upp ett paket i brevlådan, till MIG :D Inse lyckan!



Tack gullpappa.


Helgen stundar

Fredag och sista arbetsdagen för veckan! På tisdag så flyttar mammans föräldrar hit från sydafrika. Dom blir då grannar med oss. Jag hoppas verkligen att det kommer kännas bra och att man kommer bra överens. Känns bara lite jobbigt att det är just huset bredvid, de känns som att dom kommer vara här hela tiden men vi får väl se. Jag har ju bara 6 veckor kvar här nu. Ska nog bekräfta att jag åker hem för familjen ikväll. Så har jag det gjort och kan släppa det. Känns otroligt bra att båda tog det så himla bra när jag berättade att jag hade funderingar på att åka hem för gott till jul. Inga sura miner alls utan mamman sa att om det var några som förstod mig så var det dom två. Dom vet att det inte alltid blir som man tänkt sig. Man ska göra det man blir lyckligast helt enkelt. SÅ på så sätt hade jag tur! Vilken fin familj jag hamnat hos =)

Idag har ja hunnit med att dammsuga både nedervåningen, trappan och övervåningen. Har dessutom tömt diskmaskinen och donat lite. Har TILL OCH MED städat mitt rum :O Sug på den karamellen! Jag kom nämligen på att jag hade en 20pund sedel nånstans i mitt rum och jag hittade den inte! Jag letade frenetiskt och när jag väl rotat igenom allt så hittar jag den sist av allt bakom min byrå. Så det var nog meningen att den skulle ligga där så jag kunde gå igenom allt rat innan jag hitta den :D

Nu ska jag dona lite till, ta en lång och fridfull dusch. Sedan gå och köpa lunch på subway och invänta Ms hemgång från dagis kl 13.

Vilka är ni?!

Haha någon har googlat "Josephine i Northampton blogg" Rätt kul faktiskt! Från Vänersborg. Jag blir så nyfiken..

Vilka är ni som läser min blogg?? =)


Tvätt

Ja dagen har iaf fortsatt bättre än den börjat. Trivs faktiskt bättre nu när Ch går i skolan 6 timmar om dagen. Allt blir så mycke enklare och lättsammare. Jag har sopat nederväningen och tvättat idag, sängkläder och barnens kläder. Ska stryka skiten imorn :P Sedan ha ja mest sett på Färjan-avsnitt och busat med M. Han sover just nu men vi ska snart gå och hämta Ch i skolan så han måste väckas tyvärr. Ikväll är de min tur att laga middag, vet inte alls vad det blir än. ´

Nu är de dags att röra på sig!

Värsta morgonen EVER!!

Seriöst.. Jag trodde verkligen att jag skulle få en hjärtattack följd av en hjärnblödning imorse! Morgonen började ju rätt okej, Ch va dock lite seg som vanligt och man fick säga till både två och tre gånger att hon skulle börja klä sig inför dagen. Iaf så var vi rätt i tid och skulle precis ta på oss ytterkläderna och börja gå. Ch ser sin granne börja gå mot skolan och hon säger skynda skynda!! För hon vill alltid gå med henne varje morgon. Jag klär på lille M overallen och tänker perfekt vi hinner gå med dom! Precis när jag ska lägga ner M i barnvagnen så kommer jag på, SHIT JAG HAR INTE GJORT CHs LUNCHLÅDA!!! Jag fick panik för jag visste att klockan var mycket och Ch ville ju gå med sin kompis som redan passerat vårt hus. Jag skyndar mig att lägga M i vagnen och jag råkar bompa till hans huvud och han börjar grina! Jag blir mer och mer stressad och skyndar mig att ta upp honom och försöka trösta honom samtidigt som jag springer omkring som en yr höna i köket för att hitta allt jag behöver för att göra hennes lunch! Herregud jag trodde jag skulle kola vippen på kuppen!! Kommer på att hennes bröd är i frysen så det är ju inte ens lönt att ta fram det nu när vi redan skulle gått för 5 minuter sen! Jag tar det "vuxna" fullkornsbrödet och hoppas att hon kommer äta ändå. Slänger på smör och marmite och kastar ner allt (ost, juice, två chokladbitar, sked och youghurt) i hennes lilla låda! CHOPCHOP!

Nu är pulsen uppe i hundraåttio på mig kan jag meddela! Jag skyndar mig ut i hallen med allt och alla! Sätter ner M i vagnen och letar efter dörrnyckeln. HITTAR DEN INTE! Jag får ännu mer panik och säger vart är nyckeln! Det visar sig att Ch gömde nyckeln men jag fick tillbaka den. Jag krånglar ut vagnen och ska stänga dörren. DET GÅR INTE!! Något är i vägen så den går inte att stänga. Vid detta laget vill jag nästan bara ge upp och sätta mig ner å böla haha. Men jag vred och vände på allt möjligt och till slut så ser jag att en list halkat lös och blockerar i dörrspringan. Detta tog en stund kan jag meddela för den va inte direkt synlig. Jag låser dörren och ilar iväg!! Vi kommer till slut till skolan, hennes grannkompis är redan där men vi var iaf inte sena! Mirakulöst nog!

När det äntligen var dags att gå hem igen så va jag helt slut i huvet. Herregud vilken start.. Nu kan de dock bara bli bättre =)


Guy Fawkes

Just de ja! Idag är ju den där Guy Fawkes dagen. Jag fatta ingenting jag, men det smäller och har sig ute iaf. Fyrverkerierna kommer pågå hur länge som helst, och med länge menar jag i över en vecka säkert! Kommer bli en lååång vecka :P

Träning dag 18

Lat som jag är så körde jag bara kondition idag. Jag har ingen fantasi att göra styrkeövningar.. Känns som jag behöver klasser som bodypump, pilates osv för att göra styrka.

Jag knatade iaf på på löpbandet i 45 minuter. Lutning 7 fart 3.8. Över 400 kalorier brände man bort där.

Bokade in ett yogapass på söndag med. Ska bli kul att prova, hoppas jag inte för skrattanfall i dom seriösa andningsövningarna... På fredag tänkte jag köra bodypump! Kanske blir pilates på lördag, har inte bestämt mig än. 

Nu ska jag dricka vatten och varva ner. Är för övrigt på mycket bättre humör nu!! Endorfinerna rusar runt i kroppen!
 

Ledsen på nåt sätt.

Jag känner mig ledsen. Har så mycket proppat inom mig som samlats under denna vistelse som inte kommit ut. Måste nog ventilera snart.. Jag har ingen lust med nånting. Vill mest sova, men de kan man ju inte. Som tur är så går veckorna fort, riktigt fort!! Herregud snart fyller jag å syrran år, sedan är de en månad kvar till JUL OCH SVERIGE!!

Som sagt så måste jag ju berätta för familjen.. Är bara så rädd att det ska bli dålig stämning, helst eftersom jag kommer fylla år också. Vill knappast ha dålig stämning då. Kommer bli en väldigt speciell födelsedag hur som helst. Långt ifrån mina nära och kära.

Ikväll tänkte ja hänka på till gymmet. Planen var egentligen att gå dit imorse, men jag orkade verkligen inte. Men nu jäklar. Hoppas jag vaknar upp på bättre humör imorn.. Inge kul att känna såhär.

My eyes



Om ni bara kunde se världen genom mina ögon...





2 månadersdag

Idag har jag varit i England i 8 veckor. Idag har jag levt en annan familjs liv i 2 månader. Bara 6.5 veckor kvar innan jag kan åka hem. Jag har fortfarande inte berättat för familjen att jag vill åka hem för gott till jul. Jag måste verkligen göra det denna vecka. Eller hur ida? Boka flyg i helgen kanske?

Jag känner mer än nånsin att jag faktiskt är väldigt nöjd med det jag gjort här. Jag känner mig redo att åka hem och börja leva mitt egna liv. Det liv som då stått stilla i nästan 4 månader och som behöver kickstartas igen. 2009 är året då jag kanske blir riktigt vuxen? 22 år gammal, allvaret börjar närma sig..

Depp

Inge glad idag.. Är deppig. Vill åka hem och träffa dom jag saknar. Inte blir de bättre att depplåtar dyker upp i Mp3n heller. De spär bara på ledsamheten. Vill inte att saker och ting ska rinna ut ur sanden och bli konstigt. Går inte att förklara. Vill inte förklara heller.

Ge mig jul och ett plan hem snart.


Bästaste köttfärsåsen

Fast ja haft så mycke fritid idag så ha ja ändå inte orkat blogga. Vet inte vad jag ska skriva riktigt. Men en sak är iaf konstaterad, gud så mycket skönare dagarna är nu :D

Fast jag haft lille M hela dagen så har det ändå inte känts "jobbigt" för han är liksom inte krävande som att ha Ch större delen av dagen. Så jag har kunnat gjort lite av varje idag utan att ha någon som behöver ständig uppmärksamhet!

Imorse efter att jag lämnat Ch i skolan så gick jag direkt till Tesco med M nöjd i barnvagnen. Inget gnäll eller nåt han var hur snäll som helst. Självklart hann han somna på vägen hem igen så ja va tvungen att väcka honom för han skulle ha sin frukostgröt! Lycka till att få honom att somna igen efter gröten... Gick INTE kan ja meddela. Han gnällde och hade sig i 40 minuter innan jag gav upp och tog ner honom. Han kröp runt och klängde på mig och han var övertrött. Jag försökte få honom att sova igen och denna gången lyckades jag. Nu är grejen att hela dagen blivit förskjuten för honom. Han fick sin lunch en timme senare och nu sin eftermiddagsnap en timme senare med. Men så kan de bli ibland.

Ch va tjurig när hon kom hem från skolan. Less man blir. Varför ska hon ha så svårt att lyssna på vad man säger. Hon försöker hela tiden prata bort sig när man ber henne göra saker. Till exempel att gå upp och byta om från skoluniform till andra kläder. Fick säga åt henne minst 10 gånger men hon bryr sig inte. Till slut gav jag henne en sista chans att göra som jag säger annars så berättar jag för hennes föräldrar att hon inte lyssnar på mig. Då blir hon svinsur istället och springer iväg å grinar. Det gör hon bara för att få uppmärksamhet, att jag ska komma efter henne och trösta och säga att hon får göra som hon vill. Men det funkar inte med mig tösen ;) Som väntat så var hon precis som vanligt igen efter 5 minuter utan att jag lagt mig i hennes tjurighet.

Ikväll ska jag göra middag, fått önskemål om min spaghetti och köttfärssås. Hoppas den blir lyckad ikväll också så man inte får några besvikna miner :P Ch va så söt när vi gick hem från skolan idag! Jag sa att vi skulle äta detta till middag idag, å hon jublade och sa att jag gjorde den bästaste köttfärsåsen i hela världen ;) Någon som blev hungrig?

För övrigt hittade jag en ätbar choklad idag!!! Inse lyckan ;) Galaxy heter den med rostade hasselnötter. Tips till dig Hanna :D

Så här ska de se ut!

Tabellen 2008/2009

1MODO Hockey1994621+12(62-50)33
2Linköpings HC1895413+11(53-42)33
3Rögle BK1995513+7(58-51)33
4Skellefteå AIK1894513+11(53-42)32
5Brynäs IF1983820-8(44-52)29
6Frölunda HC1975721+1(51-50)28
7Färjestad BK1983801-2(41-43)27
8HV712066831-3(57-60)27
9Luleå HF19748040(53-53)25
10Djurgårdens IF2057832-8(52-60)25
11Södertälje SK1947821-8(48-56)21
12Timrå IK19451041-13(51-64)21


Hahahaha! Notera främst första och sista platsen ;) Jag vill hem å gå på hoooockey!!!


Förslag på presang!

Jag fyller ju år om mindre är 3 veckor. Detta vore väl en perfekt present! Väldigt bra namn på den där lampan med... Josephine ;)



Köp den här!


Första dagen men nya schemat

Idag så började äntligen Ch skolan klockan 9 och stannade till klockan 3. Vilken lycka för min fritid och välbefinnande :P Haha. Stackars lille M däremot är jättesjuk så han for till doktorn idag med sin fader. Han har varit riktigt förkyld och febrig till och från i 3 veckor och har nyss avslutat en penicillinkur fast han har blivit sämre igen. Stackars liten, är inte lätt att vara så sjuk och så liten på jorden. Alltså jobbade pappan hemifrån idag, men det gjorde inget.

Idag har jag passat på att gymma på morgonen, tvättat upp all min tvätt och barnens tvätt och bara njutit av tystnaden ;) Ska fortsätta se ensam mamma söker ikväll, och det är väl det enda jag ska ådstakomma. Skönt värre.

Imorn har jag M hela dagen, blir nog inga större problem. Fundera på att ta en prommis till affärn med honom imorn för att köpa lite grejsi.

Den som lever får se!


Träning dag 17 Pilates

Imorse när jag lämnat Ch i skolan så knatade jag iväg till gymmet för en timmes pilatespass! Var jättejobbigt! Hua.. Men det känns verkligen att övningarna tar i musklerna! Vi fick bland annat göra plankan i EN MINUT. Dö inte va jobbigt de va. Kommer definitivt ha träningsvärk imorgon. Efter pilates så gick jag på löpbandet ett tag, i 12 minuter för att vara exakt. bestämde mig att bara gå upp till 100 kalorier för jag är så himla förkyld. Hostar och snorar hela natten. Vill verkligen bli frisk så man kan träna med gott samvete.

Efter träningen så bytte jag om till bikini och satte mig med pantertanterna i jacuzzin. Kändes lagom mysigt :P

Sedan va det hemgång och lunch som gällde! Var sammanlagt borta i tre timmar, gud vad tiden går fort!

pang pang glitter glitter

Det är någon som skjuter raketer häromkring! Fyrverkerier lite överallt! Vet inte varför.. men det kanske har med halloweenfirandet att göra. Dock i efterhand :P

Vi har nyss ätit middag, kyckling i ugn och rostad potatis med broccoli, morötter och ärtor. Japp! Så nu vet ni det också, kom ihåg att notera.

Imorgon börjar äntligen Ch skolan igen! TILL KLOCKAN 3!!! Hallelulja! Mot Sherwoodskogen!! Inse vad skönt det kommer vara att inte underhålla en femåring 6 timmar varje dag! Nu har jag äntligen mer fritid!! Dagens glädjepiller!
 
Ska se lite mer på ensam mamma söker nu tror ja. Mysmammern :P Jag är ju liksom efter här borta i brittland så jag har många avsnitt att ta igen!

Så himla roligt!

Robert Gustavsson, han är så jäkla rolig! Som om det vore något nytt :P



Träning dag 16

Är precis hemkommen från the gym! Jag var borta i 3 timmar! Förstår inte vart tiden tog vägen. Men med tanke på att 1 av dom där 3 timmarna går åt till att ta sig fram och tillbaka till gymmet till fots så är de inte så konstigt egentligen.

Dagens träning:
♦ 50 minuter på löpbandet lutning 7, fart 3.9. 400 kalorier.
♦ Simmade 15 längder för att varva ner

Så det blev ingen styrketräning idag, ska ju på pilates imorgonbitti så det känns bra. Efter löp/gåbandet så bytte jag om och tog mig in till sim/relaxhallen. Gud va fridfullt det var därinne med vattenfall och lugn musik. Min plan var att bubbla lite men jag kände inte för att klämma in mig mellan 3 muskelberg så jag gick ner till poolen istället och simmade några längder och kopplade av i vattnet. Riktigt härligt!

Sedan va de dags att promenixa hem! Tog en halvtimme som sagt och nu sitter jag här! Ska se lite ensam mamma söker avsnitt på tv3s hemsida. Gud vad jag tycker den serien är mysig! Får sommarkänslor!


Bara för att jag har tråkigt..

.. så har jag letat upp en riktigt lång och dryg lista jag ska sysselsätta mig med! Läs den som orkar :P


ALLMÄNT

1. Vad heter du? Josephine

2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?  Josephine. Det är ju mitt namn.
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Matilda

4. Vilket stjärntecken är du? Skytt

5. Vilken årgång är du? 1986

6. Vart bor du? Northampton England just nu

7. Bott utomlands? Ja två gånger, Kos Grekland 2006 och nu England.

8. Flyttat antal gånger? 4 om man räknar med utlandsflykterna

9. Vart skulle du vilja bo? Bahamas, New York eller Sundsvall, vad väljer man? :P

10. Vilken skolklass? Absolut ingen alls!

11. Vad vill du bli när du blir äldre? Framgångsrik och NÖJD



UTSEENDE

1. Hur lång är du? 171

2. Hur mycket väger du? Hurså?

3. Hårfärg och frisyr? Långt tråkigt hyperblondt hår

4. Ögonfärg? Ljusblå

5. Mest nöjd med? Tänderna och ögonen

6. Minst nöjd med? Fötterna

7. Skostorlek? 38.5

8. Glasögon? Ja äntligen! Bara ibland dock..

9. Har du några piercingar/tatueringar? Har fortfarande kvar hålet i naveln.



FAVORITER

1. Filmer? Disney!!

2. Låtar? Helt omöjligt att välja. Älskar verkligen musik!!

3. Årstider? Sommar och höst!

4. Mat/dryck? Grillat & Tacos / Coca cola of course!

5. Djur? Inget.

6. Färg? Svart och rosa

7. Parfym? OJ svårt. Pass.

8. Tv-program? Desperate housewives 

9. Ämne i skolan? Inget.

10. Sysselsättning? Resa



KLÄDER

1. Vad använder du just nu för jacka?  Skinnjacka och svart höstjacka.

2. Vad använder du just nu för skor? Träningsdojjer, fejkuggisar och svarta stövlar.

3. Favoritfärg på kläder? Svart

4. Favoritmaterial på kläder? Vad som helst förutom ull.

5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu?  En ny vinterjacka

6. Favoritaffärer? New Look, HM, Gina tricot

7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Har ärligt talat ingen aning, alldeles för mycket här borta dock.

8. Favoritmärke? Nope

9. Vad har du för byxstorlek? Olika beroende på märke och modell

10. Vad har du för tröjstorlek? Same but different



BLANDAT

1. Vad heter din morfar? Jan

2. Var har du i din:

a) Jackficka just nu? Gymkort och småmynt

b) Jobbväska just nu? Jobbväska?

c) Handväska eller liknande just nu? Hela mitt liv. Allt från Lypsyl till hårborste till London guide.

3. Vad är du beroende av? Choklad och böcker. Numera också träning :P

4. Vilket land kommer du i från? Sverige

5. Vilken sorts lipsyl använder du? Just nu Chapstick

6. Vad tror du på? Sanningen

7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Kristendom antar jag?

8. Vad köpte du senast? Middag på Buddies

9. Har du nåt husdjur? Mathias

10. Var bor du? I ett typiskt engelskt hus och lägenhet hemma i Schweden.



BRUKAR DU:

Peta dig i näsan? Gör du? 

Titta på dig själv i spegeln? Alltid

Gnälla: Ja

Skrika? Nä ytterst sällan

Sova? Oja

Ha ångest? Japp

Skada dig själv med flit? Nej

Ta mediciner du inte borde ta? Nej

Vilja dö? Nej

Drömma mardrömmar? Ja fast sällan som tur är

Ta droger? Nej

Försöka vara annorlunda? Ne ja tror inte det faktiskt

Klä dig i svart? Typ jämt!

Gå till kyrkan? Ne

Gå i skolan? Nope

Röka?

Ljuga? Överdriva är mer korrekt :P

Hata folk? Nä varför?

Lita på folk? Ja



VEM:

Saknar du? Ateas

Vill du döda? Ingen

Rörde dig sist? Vet inte, eller det måste nog varit Hanna igår
Vill du slå? Andrea i yatzy!

Kysste dig sist? Ateas

Vill du kittla? Tias 

Kramade du sist? Hanna

Vill du prata med? Bettan

Skrek du på sist? Ingen aning
Vill du vara som? Josephine Henriksson

Sårade dig sist? Vet inte

Vill du bli galet full med? Mina pinglor!!

Gjorde dig riktigt glad senast? Tias

Fick du sms från senast? Samma där

Ringde dig senast? Okänt nummer

Är snyggast på jorden? Beslutsångest



HAR DU:

För många vänner? Nej

Förföljelsemani? Vadå?

Tvångstankar? Nej

Någon annan psykisk sjukdom?

Någon fysisk sjukdom? Nope

Någon skada? Hoppas inte det

Färgat håret? Ja

Brutit några ben? Ne och jag vill gärna att det ska fortsätta så.

Egen dator? Japp, min lilla goding som jag inte klarar mig utan!

Bra självförtroende? Oftast

Kysst någon? Ja

Sagt jag älskar dig till någon idag? Ja

Bjudit ut någon? Ja

Varit kär? Ja

Dumpat någon? Ja

Lämnat landet? Oja

Tuttat eld på nått? Hmm ne inget onormalt iaf.

Gjort något olagligt? Ja det har jag alldeles säkert gjort



HUR:

Går du? Som om jag har bråttom

Svarar du i telefonen? HALLÅ!!

Fördriver du tiden? Leker

Mycket pengar har du? Mer än nånsin haha

Tjänar du pengar? Aupairar

Ofta diskar du? Varje förbenade dag

Ofta städar du? En gång i veckan om man inte räknar småplock varje dag

Många stör du dig på? En del

Ofta träffar du din familj? Var 8 veckor sen sist



TROR DU:

Att du kommer bli något? ABSOLUT

På gud? Ja

På rymdvarelser? Ja nåt måste ju finnas iaf. Inte gröna gubbar dock.

Att folk tycker om dig? Hoppas det iaf..

På ett liv efter detta? Vet inte

Att fiskar kan tänka?

Att du kommer leva länge? Så länge jag får uppleva allt jag vill så spelar de ingen roll!



Då fick man tiden att gå lite mer. Nu kanske man borde ta tag i dagen! Träning står på schemat!


Rolig lördag!

Lördan kom och har nästan gått. Jag är fortfarande helt proppmätt sedan Buddies. Jag tog Hannas favorit porkchops fast med ost och hickory istället för bacon och äpple. Satt fint i magen! Man får så enormt mycket mat på det där stället, helt omöjligt att äta allt. Vårat stammishak nu ;)

Innan hade vi som sagt varit på bio och strosat runt lite på stan. HIttade hela vännerboxen för endast 50 pund (615 kr) Alla tio säsonger för detta pangpris! Funderar ärligt talat på att köpa den, MEN hur i hela denna värld ska jag kunna få med mig den hem? Den är ju inte direkt liten och smidig.. Kan inte någon vänlig själ få för sig att komma hit till Northampton och hjälpa mig frakta hem kläder och grejer till jul? 8-) Jag bjuppar på middag på Buddies som tack :P Haha.

När jag gick hem ensam i spöregn och mörker så skulle det såklart komma fram folk och fråga saker. Tex 2 killar som hängde i ett hörn frågade mig hur mycket klockan var. SOM OM dom inte hade en mobil eller vad som helst med klocka på. Jag stannade inte för det kändes inte säkert och sa i farten att jag tror att klockan är halv 7. Jag blir så paranoid och kollar hela tiden bakom mig bara så jag är säker på att ingen följer efter mig! Helt sjukt att man ska känna sig så osäker! När jag gick in till stan idag så stannade en bil med 4 unga killar i bredvid mig på trottoaren och frågade mig något. Jag lyssnar inte ens när folk gör så för jag vet att jag inte vet svaret på frågan ändå. Han sa nåt om en swimmingpool men jag svarade bara att jag är inte härifrån så jag kan tyvärr inte hjälpa. Sedan ilade jag därifrån, kalla mig otrevlig men jag orkar inte.

Nu är jag iaf hemma, ska mumsa lite på mitt svindyra godis som jag köpte idag och dricka breezers! Jag är så jäkla sugen på fest och inte blir det bättre av att jag ser att idaho är på g! Men det är bara att bita ihop och leva på gamla minnen :P

TJING!


Invigde sjalen från Portugal som jag fick av Linn och mitt nya diadem idag!

Burn after reading!

Idag så va jag och Hanna på bio! Vi såg Burn after reading med bla Brad Pitt och George Clooney. Den va faktiskt bra, skum men bra :D Får 3.5 av 5 stjärnor i min bok! Brad va väldigt rolig och helt klart min favorit i filmen, otippat va? ;)

Bion här i England funkar inte riktigt samma som hemma. Till exempel så får man sätta sig exakt vart man vill i biosalongen, man bokar alltså inte någon plats.

När vi skulle gå in till själva salongen där filmen skulle visas så skulle dom gå igenom ens väska för att se till att man inte hade en kamera eller videokamera med sig in. Vi hade självklart båda digitalkameran med så den fick vi lämna ifrån oss! Det kändes ju SÅDÄR kan jag lova.. Dom skrev ens namn på ett papperskuvert och vilken film vi såg
sedan kunda man hämta kameran efter filmen i kassan.

Det var sjukt dyrt att köpa popcorn och dricka! Jag köpte lösgodis (JA dom sålde lösgodis :D) där och det kostade 1.20£/hg. Dvs nästintill 15 kronor per hekto!! Totalt blev det nästan 80 kronor för godis liksom! Helt sinnes! När vi köpte popcorn och dricka i en meny så kostade det drygt 7 pund, 87 kronor!! Vi tog en normalstorlek dessa och det var den största läsken ja nånsin druckit!! Jag kan inte ens spekulera i hur en STOR dricka skulle sett ut! Jag lovar att det säkert va 70 cl i den normala läsken! Inte konstigt att folk ser ut som dom gör..

Detta var alltså mitt första, och nog inte sista, biobesök i England =)

Bio och Buddies!

Nope, de blev ingen bodycombat imorse! Jag vaknade med träningsvärk i ryggen av alla ställen. Så jag tänkte att jag vilar idag och kör hårt imorgon istället! Nu har ja bråttom bråttom. Om en timme ska ja möta Hanna i stan och här sitter jag på sängen osminkad och med handduken på huvet! Tidsoptimist som vanligt!! Nämnde jag att det tar en halvtimme att gå in till stan? Ne just de, alltså ha ja bara 30 minuter på mig att fixa iordning mig!

Bio, Buddies och lösgodis väntar!

RSS 2.0