Följ mig här istället

Eftersom mitt aupairäventyr nu är ÖVER, så ser jag ingen mening att blogga här på min aupairblogg =)
Vill ni följa mig och mitt liv hemma i Sverige igen så skriver jag här! joss.bloggagratis.se alltså!

Puss tjing!



JULRIM

Jag har fortfarande varken tid eller ork till uppdatering. Lägger dock in dagens avsnitt av SUNES JUL!

Del 1
 

Del 2

Skolavslutningen

Jag är hemma, safe and sound. Har inte haft en minut över idag. Fullt upp nonstop. Jag berättar mer sedan om resan hem åså sen. Nu måste jag fortsätta med mitt julstök här hemma. Känns otroligt bra att vara hemma måste jag bara säga :D

Dagens avsnitt av Sunes Jul kommer här! Avsnitt 20


100 dagar

idag har jag varit här i England i exakt 100 dagar. Lite fränt ändå att det blev en sådan siffra!  Taxin kommer om en timme, och jag sitter här osminkad i pyjamas med handduk på skallen. Dags att göra ett seriöst ryck tror jag visst! Hela huset sover, förutom jag. Är nog därför jag drar mig från att ta tag i dagen!

Vi ses och hörs hemma i Sverige om inte tidigare ;)

Julpynt

Eftersom jag inte kommer hinna blogga imorn, tror jag! Så lägger jag in morgondagens avsnitt av Sunes Jul nu!
 Ännu en klassiker, älskar pappa Rudolf sång ;)


STRESS.NU

Herregud vilken DAG! Tusen saker att göra! Men nu verkar det iaf som att jag är klar. Thank God för det. Bara att hoppas att duschen kommer funka kl 6 imorn..

När mamman kom hem från jobbet idag så var vi alla redo att åka ut och äta på TGI Friday! Liksom hejdåmiddag. Ch va uppe i varv och kunde inte sitta still och lille M var ju sjuk men det gick bra alltihop ändå. Jättegod mat, vi tog alla en hamburgare, hur god som helst! Där sa också föräldrarna till Ch att jag ska åka hem och träffa min familj över jul. Hon blev lite småledsen men hon fick ju inte reda på att jag skulle hem för gott. Jag tror hon förväntar sig att jag ska komma tillbaka tills hon börjar skolan igen. Men det löser sig det där! Behöver ju inte vara alltför dramatisk och berätta att imorn far Josephine hem för gott och ni kommer aldrig mer ses blabla. Så vi tog den enkla och luriga vägen och sa att jag åker hem till min familj.

Sedan när vi kom hem runt 8, så va det för mig att skynda mig iväg till Tesco för att köpa julklappsetiketter, för det hade jag ingen chans att göra under dagen! Så jag halvsprang dit och hem i mörkret och sedan upp på rummet och göra klart alla julklappar till familjen här, sedan ner och lämna dom under granen. Föräldrarna blev glada och jag hoppas alla gillar mina små presenter =) Sedan upp och stressade med att städa mitt rum, dammtorka och så. Tyvärr så kommer jag inte hinna dammsuga men ja hoppas det inte gör något... :( Syns ju inget ändå när de är heltäckningsmatta haha ;)

Nu tror jag iaf att mina väskor är färdigpackade.. Typ till bristningsgränsen.. känns som att dom ska gå sönder och spricka när som helst!! Men det hoppas jag innerligt att dom inte gör. Då bryter jag ihop. Jag tror att en väska väger 24 kilo :( Dom andra väger nog ungefär 23, vilket är maxvikten sedan måste man betala övervikt. Om idaho kanske ha någon liten plats i sina väskor så kanske man kan föra över lite om man åker på däng :P

JUSTDEJA! Idag har jag haft massa samtal missade på den engelska telefonen! Det visade sig vara indiern som ska skjutsa mig till flygplatsen imorn! Gick knappt att förstå vad han sa! Men tydligen ville han ha de bekräftat att jag ska åka imorn. Herregud vilket tjat! Har jag bokat, så ska jag ju åka eller hur!? Men jag ringde upp och sa att självklart ska jag åka. Sedan ringer han IGEN. Och frågar om han kan hämta mig kl 8 istället för 08.30! Fan ännu tidigare.. Men tydligen hade dom jättemycket att göra så jag sa okejra. Så nu ska man väl upp runt 6tiden imorn. Borde verkligen sova. Har en drygt 18timmars resa framför mig. Helt sjukt att det ska ta sån tid med allt.

Min sista aupairdag har kommit och gått. Nu ska jag åka hem, hem till Sverige och Kramfors!!

på väg hem... snart :P

Tänk er. Imorgon den här tiden är jag med all förhoppning på Heathrow Flygplats med världens tyngsta bagage och är på väg HEM!!!!! Jag kan faktiskt inte förstå det. Helt overkligt känns det.
 
Har miljoner saker att göra idag. Tvätta, stryka, packa klart, städa badrummet, slå in paketen, gå till tesco för att köpa etiketter och snören för det hade jag glömt, suck, ut och äta middag ikväll. Också får jag ju inte glömma att ta hand om barnen! :P Förstås. Lille M är sjuk idag, mår inge bra alls. Så det känns ju inte roligt. Men men. Kan iaf hittills bocka av, slå in paketen, städa badrummet och tvätta på min lista. För det har jag hunnit med redan. Klockan är bara halv elva, lite bra gjort tycker ja dåda ;)

Nä nu ska jag kanske göra ett ryck!



Julgranen!

Haha här har vi toppfavoriten av Sunes Jul! Så jäkla roligt! Påminner om någon jag känner när han vänder tillbaka för att hämta sågen. HAHAHA nämner inte namn 8-)

Nu ska vi hugga gran, JAH, nu ska vi hugga gran, JAH, nu ska vi hugga oss en graAaAaan!

Del 1
 

Del 2

får det lov att vara en mandelkubb?

Jag fick världens skrattattack här i min ensamhet när jag såg detta svingamla klipp på Björn innan han blev känd. Ovanligt att se han med kort hår btw :P 
 När han pratar om mandelkubb, då brast det! Haha så klockrent!


gud vad fort tiden gått.

Jag har inte orkat blogga idag. Kanske inte haft tid heller iofs. Pappan har varit hemma från jobbet pga sin spysjuka, kommer va hemma imorgon med. M kräktes på mig när jag gav honom hans middag så jag hoppas för guds skull att jag inte kommer bli smittad. Är riktigt nervös alltså...

Har iaf nästan packat färdigt mina väskor nu. Några kläder som ska tvättas imorgon och lite småprylar kvar men garderoben och byrån är tomma. En väska väger 23 kilo, en annan 21 och den tredje 20. Men vänner boxen hade aldrig fått plats så tur man inte köpte den trots att det känns surt.

Men nu är det bara imorgon kvar sedan åker jag HEM! HELT UNDERBART!! Trots att det kommer kännas konstigt att åka, så är det nåt jag längtar efter. Känner mig hemsk som lämnar barnen eftersom dom är så fäst vid mig, men det ordnar sig.

Nu ska jag se om det är något att se på nätet och sedan göra kväll. Yey!

Farmor och Farfar

Här kommer äntligen dagens avsnitt av Sunes Jul!!
Enjoy, bara 7 avsnitt kvar nu ;)



Skitblogg som raderar ens långa inlägg så jag måste skriva om allt men jag orkar inte göra det så jag skriver en skitlång rubrik istället. in your face blogg.se

Gud va ni måste ha saknat mig idag!!? Eller 8-)

Jag har haft fullt upp med lilla mister. Vi har bland annat varit ute på en långprommis i parken, där så såg jag två vildkaniner som skutta runt!!! Blev alldeles till mig för ja ha inte sett vilda förut :P Jag tog kort på avstånd innan dom blev rädd och dök in i skogen igen!

Klicka på bilderna för att se kaninen!

   

Pappan kom hem från jobbet nyss med misstänkt MAGSJUKA!!!!!!!!!!!!!!!!! Seriöst, blir jag sjuk innan eller på fredag, så bryter jag ihop. Snälla be en liten bön för mig :P

På tal om fredag och hemgång så håller jag på att packa klart mina väskor i detta nu. Det är en explosion av diverse prylar på sängen. Det känns som ett evighetsprojekt. Men ska försöka bli klar ikväll så jag vet om ja har någon liten plats över eller inte.

Här står mina väskor och väntar!



Nu ska jag ta tag i rehära :P

Julstädning

Godmorgon!
 Den 16 december och dax för sextonde avsnittet av Sunes Jul.

Del 1



Del 2

3 dagar kvar nu

Måndan är i princip över. Härligt härligt. Snart fredag :D

Jag har flyt. Behövde inte göra middan idag, morfarn var här och åt. Så kanske därför, men jag diskade efteråt istället! För att jag kände mig dum som inte gjorde middan. Det uppskattades iaf. Blev panerad torsk, potatismos och ärtor! Gott gott!

Har väl inte så mycket mer att förtälja, förutom att Ch imorse frågade mig hur bebisar kommer ut ur mammans mage och att hon viskade att hon love me. På båda så visste jag inte vad jag skulle svara. Sötunge. Hur ska jag ha hjärta att åka härifrån på fredag. Suck.. Jag har inte fattat än att jag till helgen kommer vara hemma i sverige igen. Helskumt.

Träning dag 30 Pilates

En vecka senare och man är äntligen på gymmet igen. Måndag har alltid betytt pilates för mig. Idag var det sista passet på jag vet inte hur länge. Känns skittråkigt att lämna pilates. Jag tror knappast det finns pilatesklasser hemma, får väl försöka träna hemma men det är inte så lätt. Är så sur över att jag blev sp förkyld förra veckan. kunde ju inte träna förutom måndan. Och denna vecka så har jag så mycket annat jag måste hinna med så det blir ingen mer träning nu heller. Var nog min sista runda på gymmet här i England imorse. Tråkigt men sant. Bara att börja om på nytt hemma.

Dagens träning gick iaf bra, fast det va döööjobbigt! Men det ska ju inte vara enkelt så det är bra :D Efteråt så gick jag upp till JJB store på ovanvåningen och shoppade lite träningsbyxor från Adidas på rea. Perfa!

Nu har jag laddat tvättmaskinen och väntar på att M ska komma hem från dagis. Pappan jobbar hemifrån för det är någon snubbe här idag och fixar duschen som är trasig. Morfarn håller låda med därnere! Nu back to work!

Pulkapappa!

Amän här har vi ju klippet som gått till historien! Pulkapappan Rudolf på sitt livs åktur!
Varsågoda, dagens avsnitt av Sunes jul!


de börjar dra ihop sig

Jajemen! Nu har man betalat och sagt upp gymmedlemskapet. Ett bekymmer ur världen. Ska boka taxin ikväll också via internet så är jag i princip klar för avfärd. Imorgon ska jag köpa Ms julklapp och slå in alla julklapparna till värdfamiljen. Så har jag ju bara packningen kvar sedan! Gruvar mig lite för den faktiskt.. Tydligen ska pappan i familjen jobba hemifrån på fredag då jag åker så jag kan åka vilken tid som helst på morgonen. Vi ska dessutom äta middag ute på torsdan, kvällen innan jag åker hem, så det känns jättebra! Då får man liksom lite avslut där.

Nu ikväll har vi klätt julgranen!! Så himla mysigt, åsså hade vi julmusik på i bakgrunden. Så nu har man lite julkänsla här borta iaf! Sedan åt vi middag och sedan har jag ringt hem till Bettanson!

Nu ska jag se antingen en film eller någon serie. Imorgon väntar pilatespass tidigt.


subban

Gissa vart jag varit ;)



seg

idag vill jag åka hem. Fast det är ju bara 5 dagar kvar. Härda härda... Familjen är på barnkalas just nu. Perfekt tillfälle för mig att traska bort till Tesco och uträtta lite ärenden och ta ut cash till gymmet. Men jag orkar inte gå ut. Men jag måste. Skit a. Here goes...

sunday morning

Söndag. Alltid samma "gå upp ur sängen ångest!" Klockan är strax efter 1. Jag sitter i pyjamas i sängen med laptopen och vill inte gå upp och face the music. Tack och lov är det min sista söndag och helg. Nu väntar bara 4 jobbdagar med rutiner, kommer gå jättesnabbt har jag en känsla av.

Det jag nu har kvar att göra är, köpa Ms julklapp, slå in paketen, boka taxi till flygplatsen och packa klart.

Idag ska jag köpa julpapper tror jag, ska iaf försöka komma ut ur huset. Känns så konstigt att vara här utan att ha något att göra. Jag känner mig lite vilsen, därför håller jag mig på rummet. Ska nog iväg till gymmet också sen och betala mina resterande gymmånader och säga upp medlemskapet. Måste ta ut pengar också. Suck.

Nä kanske man ska försöka ta sig upp... Men det är jobbigt. Det ska ni veta...

Julbaket!

Det här avsnittet är min absoluta favorit. Man riktigt känner ångesten komma när allt bara blir värre och värre!
Rudolf for president!


Ps I love you

Okej,, nu vet jag varför jag skjutit upp att se den här filmen. Tårarna har runnit i princip hela filmen. Ville nästan sluta se ett tag. Jag hade aldrig palla att se den för 2 månader sen tex, är man känslomässigt ostabil så är det kört. Men nu tänkte ja att jag ska ju hem om mindre än en vecka så det är ingen fara. Jo tjena. Man blir ju helt förstörd.

Otroligt bra film. Se "Ps I love you". Var beredd med näsdukar bara...

hemma!

2 minuter senare är dom hemma. Hallelulja för de!

Skumt

Men vad är detta. Klockan är 9 och fortfarande inget livstecken. Vart är dom???!

Rainy day with Hanna

Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Gick hem genom ett blött och regnigt Northampton. Dagen har spenderats på stan med Hanna, shoppandes julklappar och middag på Buddies. Nu hoppas jag att jag snart blir klar med dessa klappar. Blir galen! Har inte plats i mina väskor.. Köpte iaf ett lås till min tredje väska idag plus ett bagageband så inte väskan fläks upp mitt i alltihopa. Fyndade på Sportsworld.

Känns tråkigt att lämna Hanna här i NH, men vi kanske ses på onsdag och sedan kanske vi ses hemma i Sweden igen. Man kan ju alltid hoppas =)

När jag kom hem så var huset mörkt och tomt. Jag undrar vart alla är? Tänk om det hänt nåt? Jag börjar alltid att tro de värsta haha. Få väl hoppas att dom dyker upp snart.

Nu ska jag se finalen på The X factor. Typ som Idol fast annorlunda. Jag hoppas att tjejen Alexandra vinner. Hon har sjungit jättebra det lilla jag sett! Har läst att det va final i svenska idol igår. Kevin, mammas älsklingsfavorit, vann! Det verkade vara rätt vinnare!

Nä nu ska jag dricka min minicola och äta lite götta!


Kolla vilken söt burk! 150 ml! Den vanliga colaburken innehåller ju 330ml.

LUCIA

Alla där hemma i Sverige, ta vara på denna Luciadag! Ni skulle annars sakna den om ni befann er i ett annat land, tro mig! Här firar man inte Lucia, ingen vet vad det ens är!
Och dessutom, en Lucia ska vara en TJEJ!! Ingen kille, man firar Lucia enligt tradition sådeså!

IJALLAFALLALL!

Här kommer dagens avsnitt av Sunes Jul.


stormvindar

Jag har nyss vaknat, inte klivit upp än. Om två timmar är det tänkt att ja ska möta upp Hanna men det tror ja inte att jag hinner. För de första så ska jag duscha i en dusch som har en stråle i minimal storlek och tryck. Det är något fel på pumpen så vi ha haft så hela veckan. Tar en evighet att få ur schampoo och balsam. Dessutom är det stormvindar ute och regn. Känns lagom kul att gå in till stan i detta väder, paraplyt lär väl vända sig ut och in ett x antal gånger. Kunde knappt sova inatt pga vädret, det blåste så mycket att trots att mitt fönster är stängt, så rörde sig gardinerna. Haha ja då kan ni tänka er :P

Men nu ska jag göra ett ryck!! Vi få se vad som händer idag :D Sista lördan in Englishland på ett tag.

bomdigidigidigibomdigidej


Helg!!!



Alice Cooper och 80talsdrömmar

Badrummet är städat och därmed är alla hushållssysslor klara för veckan. SKÖNT. Har gått onormalt bra denna vecka, jag är så sjukt inne i rutinerna. Önska jag kunde kommit in i hela grejen såhär bra för 3 månader sen. Men men, 1 vecka kvar nu!

Jag surfar runt på youtube som vanligt höll ja på att säga :P Kolla runt på lite Alice Cooper. Karln har ju gjort sinnessjukt bra musik i sina dar. Den ultimata favoriten Poison sedan har vi andra bra låtar som Spark in the dark, House of fire, Hey stoopid, Hell is living without you, Bed of nails. Listan kan göras lång. Rekommenderas starkt iaf :D

Jag önskar mer än något annat att jag var född i mitten på 70 talet, för då hade jag haft ungdomsåren på 80talet. Jag blir värsta sentimental när jag ser på första Band aid videon från 84 med låten Do they know its Christmas, för den skriker 80tal. Frisyrerna, kläderna, inställningen och alla gamla teknikprylarna. Spana in hörlurarna liksom. Vi hade samma hemma som jag brukade använda när jag lyssnade på Orup och Madonna på LPskiva när jag va liten. Boy George är så sjukt skön i den här videon, diggar hans gung haha! Tänk att kunna se gamla Metallica på en fullsatt konsert ! Att kunna gå omkring i  härligt oversize färgglada kläder med axelvaddar och tuperat hårsprayshår! Inte ett bekymmer i världen och jobben var lätta att få. Barnprogrammen var smart gjorda och dom vill man se än idag!

Ni anar inte hur mycket jag verkligen skulle vilja vara med på den tiden! Men det är ju LIIIITE svårt att påverka sin exsistens och födsel.

 

Om en timme kommer M hem från dagis, vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. Men det är ju ett angenämnt problem så.

hostdöden

Tack och lov att det är fredag idag säger jag bara. Har ni sovit gott? Har inte jag kan jag meddela. Herregud, hostan tar ju kål på en på nätterna. Var för de första nästan omöjligt att somna eftersom man hostade hela tiden, det bli ju alltid värre när man ligger ner. Desssutom ville man ju inte hosta högt för alla sover ju, så då ligger man och håller sig för att hosta så man typ får spasmer HAHA. Vaknade flera gånger inatt och hade hostattacker, lätt att somna om då - inte.

Om en vecka är jag på väg till flygplatsen. Hur overkligt känns inte det då?!

Kvar att göra innan jag åker hem:

Köpa ett lås till den tredje resväskan.
Slå in julklapparna till värdfamiljen.
Säga upp gymmedlemskapet och betala det. Ska göras i helgen.
Köpa några fler julklappar, om jag hinner + får plats.
Boka taxi. Har mejlat ett bolag igår och dom sa att det skulle gå på 75£.
Packa

Ja man har det man gör nu i veckan. Dessutom så jobbar man ju varje dag med satte.. Ba te å försöka avklara så mycke som möjligt i helgen!

Nu ska jag städa badrummet!


KRIG!

Godermorgon!
 Här kommer avsnitt 12 av Sunes Jul! Ett riktigt roligt avsnitt, önskar vi inte alla att vi kände en Rudolf?
 Kvarterets värsting! Haha.


Update önskelistan

Idag när jag såg dagens avsnitt av Sunes jul så slog det mig vad jag faktiskt saknar som jag skulle vilja ha. ETT VÅFFELJÄRN.  Har även kommit på att jag vill ha ett brett stretchband som man använder i tex pilates.
Så här har vi årets uppdaterade önskelista.

Önskelista julen 2008

♥ Lilla huset på prärien dvdbox säsong 3. Jag har redan säsong 1 och 2.
♥ Ångkastruller. 3 ångkastruller som man bygger på varandra så man kan ånga maten!
♥ Presentkort på IKEA
♥ Yogapåse för ögonen. Som är fylld med bönor (tror jag) och doftar kamomill.
♥  Våffeljärn
♥ Pilates stretchgummiband. Brett elastiskt.


To be continued...
 

Vad önskar ni er?


blabla

Inga framsteg på hostfronten. Kul att sista helgen i England så är man hostig å dryg. Men men. Hela huset hostar och nyser. Ja människorna i det såklart, inte själva byggnaden ;P

Har nyss kollat på Bonde söker fru på tv4s hemsida. Gu va ja tycker den där Magnus är dryg och liksom en mansgris. Jag kan inte riktigt sätta fingret på det men något stör mig jättemycke med honom. Passar inte alls ihop med den där tjejen som han valt. The gays va lite pinsamma att se på när dom låg i halmen. Den där äldsta snubben är alldeles för tafatt, och den där tjejbonden såg man inte mycket av.

Nä nu ska jag fortsätta se dagens avsnitt av När karusellerna sover, julkalendern från 98!

best musicvideo of 2008

Inte nog med att låten är skitbra, videon är grym!!! Älskar känslan den ger. Kanske bara jag som är konstig, but I love it!


Tristess

Ja vad ska jag säga. Idag känns som fredag, deprimerande eftersom så är inte fallet. Jaghar hostat, hostat och hostat lite till idag. Skitless blir man. Men bra för magmusklerna ;) Har fördrivit dagen med att busa med M, tvätta och stryka. Har bara badrummet kvar att göra denna vecka men det tar jag imorn!

Vet inte vad jag ska berätta för er. Finns inget speciellt att säga. Återkommer ikväll. Umgås med Sune istället vetja :P

Varuhuset

Dagens avsnitt är med på top 5 av dom roligaste avsnitten! Enligt mig dåda :P FAMILJEN!! Hahaha

ENJOY!



DH

Nu ska ja se avsnitt 10 av Desperate housewives. Nästan så jag vill spara att se den bara för att ha den kvar. Men kan inte hålla mig! Världens bästa serie!  Onsdan, som kändes som torsdag, är över. Imorgon är en ny dag. Är det inte underbart? En dag närmare hemma och julmys!

Natti

kallt så inni

Vet ni vad jag är mest less på? DOM ISKALLA HUSEN!!! Jag har en tröja på mig plus en hoodie. Och jag fryser så näsan är som en isbit och fingrarna stela. Det är hemskt faktiskt. Jag fryser jämt härborta! Det bästa som finns är att ha datorn i knät för då för man iaf lite värme därifrån. Så om ni ha planer på att åka som aupair till england, packa varmt. Hett tips haha!

Nu väntar jag på att M ska vakna, han ska få sin middag. Efter klockan fem nån gång så kommer mamman hem från jobbet. Ch kollar på teve och jag hackar tänder. Lovely.

Taskmört man är.

Jag vill inte vara förkyld. Det värsta med att vara sjuk är att försöka somna på kvällen. Smått omöjligt när näsan rinner. man hostar och nyser så man blir klarvaken. Men det är bara att härda. Hela familjen här är nu förkyld. Härligt när basiluskerna cirkulerar runt. Oerhört mysigt.

Ch sa en jättesöt grej till mig imorse när jag höll på att fixa hennes hår. Hon sa att hon kommer sakna mig när hon blir vuxen! Också såg hon lite ledsen ut. Sötnöt, hon tror jag ska stanna ända tills hon blir stor! Då fick ja en klump i magen när jag vet att jag åker hem nästa fredag, för gott! Taskig man är, men jag hade ju åkt härifrån tids nog ändå, och då hade det kanske varit ännu jobbigare för henne.

Jag tror nästan jag ska gå och vila i en timme nu. M kommer ju inte hem förrän klockan 1.

Julspelet

Morn morn! Här är dagens avsnitt av Sunes Jul!



Mitt lilla besöksrekord

Haha ja skulle bara kolla min statistik lite snabbt, och jag sa till mig själv - >Åsså ha jag typ 60 besökare. Önskedröm.nu typ haha! Och vad skådar jag om inte 50 personer som hittat hit till min blogg idag. Chock :P

Välkomna och hoppas ni stannar kvar :D

Snörvel

Tisdan är över, typ. Varför känns det som måndag idag? Någon fler som känner samma?

Vi ha nyss ätit middag, fisk, potatismos och ärtor och morötter. Någon persiljasås till. Gott. Nu ska ja avnjuta en minicola och kanske en bounty? Tycka lite synd om mig själv som snytit upp en mondipappersrulle idag :P

Nu blir det julkalendersmaraton! Följer ju 3 stycken i år =)

Det går bra nu

Vad less jag är på att snyta mig, nysa och ha rinnande ögon. Allt blir så mycket jobbigare när man är förkyld. Nä färdiggnällt.

Idag när vi börjar gå hemåt efter jag hämtat Ch i skolan så säger hon, jag måste kissa. Jag känner paniken shiiiit tänk om ungen kissar på sig! För man vet ju att om ett barn säger att dom är kissnödig, då är det frågan om sekunder! Grejen var den att vi hade tio minuters promenad kvar innan vi var hemma. Vi halvsprang hem för att hinna och vi HANN. Pju. Dagens stressmoment.

Dagen har gått bra. Är jätteinne i rutinerna nu så allt flyter på jättebra! Lite halvdrygt bara att man ska fara hem när det går som bäst. Fast iofs, sluta på topp är ju aldrig fel ;)

Nu ska vi se en film!

trainingpain :P

Jag måste bara säga, finns det någon skönare smärta än träningsvärk i magen? Jag tror inte det, I love Pilates!

AAAAtjooooooo

Jag är förkyyyyyyyyyyyyyyyyyld. Jag hostar, har halsont som han i strepsilreklamen ni vet, ont i huvet, snorar och nyser. Oh happy daaaaaay!! Lät som en kråka imorse! Men men, hellre sjuk nu än i jul =) Se det från den ljusa sidan! Eftersom det är oundvikligt att hålla sig frisk när man har hand om barn som är förkylda.

Va ha jag gjort hittills idag då? Gjort iordning barnen imorse, gått till skolan, därifrån ta en promenix till tesco för att handla lite smått och gott. Hem igen, frukost för den lilla krabaten, sedan blöjbyten, strykning och diskmaskinurplock. Nu tar M en nap så ja passa på att blogga lite. Ska nog göra rent golven nere senare idag.

För övrigt är de skithalt ute idag! Tur man hade vagnen att luta sig mot lite för det va slippery! Nä nu ska jag snyta mig och se om mister är vaken.

Hopp hopp

Alltså hur skön är inte den här tjejen då! Haha hoppiskutt!


Rollen

Hallo! Redan 9 december, gud vad tiden går fort! Men det gillar vi ;) Dags för avsnitt nummer 9 av Sunes jul!




Ser ni mig? :P

Varför publiceras inte mina inlägg?? Jäkla blogg.se. Strular ofta.

leila

Min nästa sista måndag är avklarad. Middagen i form av ångad laxfile och sallad är gjord och uppäten. Disken är avklarad och nu är det bara egenmys i rummet som gäller. Appropå mysighet så är Leila, ni vet hon i Leilas jul, den mysigaste personen ja sett på teve. Jag vill va som henne. Allt hon gör ser så gott ut och mysigt ut! Lika pysslig och bra på att baka. Men det är jag tyvärr inte, men det kanske kommer med åren :P Men hon är min mysförebild!



julkort!

Just de ja! Jag fick ett julkort idag! Va kul!!! Från mormor och morfar! Tack!

Bra tajmat

Klockan är kvart i fyra. Nyss hemkommen från skolan. Ch leker i sitt rum och M sover. Dags för lite binistid. Idag har jag fördrivit tiden med att träna, köpt julklapp till Ch, tvättat 3 maskiner och lekt med M. Än är de 2 timmar kvar innan föräldrarna kommer hem. Min tur att göra middan ikväll med, vet inte vad det blir än. Hoppas innerligt på något färdigt som man bara värmer upp :P

 Ibland blir man less. Som nu idag när jag bytte blöja på M innan vi skulle gå och hämta Ch. allt går hyfsat smidigt till, jag sätter ner honom i spjälsängen igen när jag är klar så att jag kan gå och ta på mig skorna åså och göra mig redo att gå. När jag kommer till hans rum typ 2 minuter senare så luktar det mysko från hans bralla. JAJEMEN, ungen ha lyckats skita på 2 minuter alldeles efter jag redan bytt blöja. Haha ja vad gör man, bara att börja om igen! Jag får se det från den ljusa sidan och säga att det var tur att han gjorde det i blöjan iaf och inte när jag hade fullt upp med att byta den första blöjan haha!

Mumsar på några Maltesers nu, dom är inte alls lika goda som jag kom ihåg. Blev besviken. Men så kräsen är man ju inte att man slutar äta dom ändå 8-)

Later dudes!

Träning dag 29 Pilates

Måndag betyder Pilates. Underbart. Har varit trött och hängig sen igårkväll, känns som allt går i slowmotion och det märktes på passet. Men det gick rätt bra ändå. Vi gjorde några jättejobbiga benstretch så det kändes nästan som musklerna skulle smälla av haha! Få se om man känner av det imorn. När timmen var slut så kom instruktören fram och frågade mig om jag hade träningvärk i rumpan efter förra veckans pass. Nej sa jag och då tyckte hon jag va omänsklig! Haha men ja har ju så mycke rumpmuskler ;P

Sedan promenixa jag hem och här är vi nu =)

Julbordet

Dagens avsnitt är min absoluta favorit! Så rolig att man dör ;) Bara jag och mattis som förstår våra inideskämt men ja kan lova att sådär kommer min familj at se ut i framtiden! Karin och Rudolf! Haha herregud. Giriga fruntimmer! Varsågoda!


Del1


Del 2

Träning dag 28

Idag kom ja till gymmet kl 14, var hemma igen 17.20. Va riktigt skönt att inte ha någon tid att ha hänsyn till. Började med att köra hårt på löpbandet. Jag spruttade på fart 4.0 och 4.2 lutning 7 i, håll i er nu, en timme och 10 minuter. Heja binis! 610 kalorier brände man! Efter det så bytte ja om till bikini och gick och satte mig i bubblet. Va döskönt! Sedan gick ja ner till poolen och simmade några längder. Relaaaax :P Sedan blev ja less för de va nåt äckligt i vattnet på ena sidan så ja satt/ställde mig på den motsatta sidan och bara hängde :) Sedan kom de två polacker med simglasögon som ställde sig bredvid mig och satte sig på botten och spanade. Så då kände ja att de fick vara nog. Huvva, stå där å känna sig uttittad, ne tack!

Sedan var jag nöjd och gick hem igen. Riktigt kallt ute! Men det lika frusterande varje gång man ser puckade engelsmän längs vägarna. Idag joggade det förbi mig en karl i shorts och tshirt!! UTE I MINUSGRADER!! Jag blir nästan förbannad..

IAF. Nu ska jag slappa lite innan det är dags för middag. Det blir något indiskt idag verkar det som!

sunday morning

Eller morning och morning, klockan är snart 1 och ja ha inte klivit upp än!! Som alla andra helgdagar så tar det emot nåt så enormt!! Ska byta om till träningskläder snart iaf och gå till gymmet. Spendera hela eftermiddan där hade jag tänkt, med träning, bubbel och simning. Skönt att komma bort från huset!

Imorn är det måndag, skönt med veckans rutiner igen. Sedan har jag ju bara en helg kvar innan man får åka hem :D Gud vad jag längtar!!!

Idag hade det varit en kvinna och tittat på våran lägenhet också. Hon tyckte den va jättefin och ville köpa massa av våra möbler bara sådär huxflux. Konstig människa :P Men bokhyllan i vardagsrummet får hon gärna köpa för den ska vi inte ha kvar ändå, men sen ville hon köpa våran säng och köksmöbler också?? Hallå där, det vill vi gärna ha kvar :P Vi får väl se om hon väljer våran lägenhet, skulle tydligen komma tillbaka med hennes barn iaf och kika igen. Hoppas hon vill flytta in tidigare så vi får flytta därifrån snart.

Haha nu skrev Mattis att hela familjen varit där i lägenheten! Vadå snabba ryck haha!! Få se vad som händer. Hon verkar ju angelägen iaf!

Nu ska ja försöka ta mig i kragen!

Partyt

idag är det andra advent. Hemma tänds ljusen, här görs ingenting. Nu kommer iaf dagens avsnitt av Sunes Jul!




what a day!

Vilken dag de varit! Mötte upp Hanna kl 12 utanför bion. Vi bokade biljetter till Four Christmases och sedan gick vi en sväng på stan innan filmen började. Hittade fina örhängen och armband på Debenhams. Men sedan köpte jag inget mer, konstigt nog! Kikade lite på Vännerboxen som vanligt men inget inköp än. Tydligen så ha dom sänkt momsen i detta land nu i dagarna. VAT, så saker och ting har fått nya billigare priser. Vi klagar inte :P Vi gick den obligatoriska svängen till Woolworths för lördagsgodis. Dom ha rea på allt i butiken för dom ska nog gå i kk snart. Helt sinnesjukt mycket folk!!

När det var dags för bio så köpte jag en liten nacho med salsa, och jag och Hanna delade på en stor popcorn plus dricka såklart. Filmen var rätt rolig faktiskt! Fick dom ingen speciell julkänsla som jag trodde jag skulle få genom att se en julfilm, men den va sevärd! Får 3.5/5 poäng av binis! 

Filmen slutade typ halv 5 så vi strosade vi runt lite i affärer innan allt stängde kl 6. Då letade vi oss till den italienska restaurangen Ask. Båda var proppmätt sedan bions frosseri men äta middag måste man ju ändå :P Vi tänkte inte beställa maten på en gång utan bara dricka lite och surra innan vi beställde. Men det hade servitrisen svårt att förstå. Kom fram flera gånger och ville att vi skulle beställa. Ville rekommendera saker så ja undra om vi måste beställa mat nu på en gång. Ne givetvis inte sa hon men liks förbenat så pressa dom en på att beställa mat. Herregud. Jag beställde iaf in ett glas vin för jag blev så sugen. Längesen man fick i sig nån alkohol! Blev jättesugen på fest men de får vänta om inte jag och Hanna kanske får för oss nåt till helgen?? ;) Öppen inbjudan där Hanna ;P Till slut blev vi sugen på mat, pizza! Gud va vi skratta ett tag åt våra försök att uttala italienska rätter! Servitören var lite bortkommen och rolig. Han trodde vi va från Tyskland men tji fick han. En jäkla skillnad på att va från Sverige och Tyskland haha ;) Samma servitör råka senare hä sönder en megastor pepparkvarn bakom vårat bort så det låg pepparkorn över hela golvet ett tag. Haha det är inte lätt när det är svårt ;) Vi satt kvar på restaurangen i 3 timmar och surra om allt och inget och det blev ett till vinglas. Riktigt gott var de!

När vi sedan bröt upp kring 9 så tog H taxi hem medan jag trotsade farorna och promenerade hem i mörkret bland festfolket. Var lite läskigt ett tag när några killar började ropa efter mig men jag hade stenansikte och pinnade på så fort jag kunde! Skitkallt ute!!! Mina lår var alldeles röda när jag kom in! Nu ska jag se en film och hoppas att föräldrarna stannar uppe lite till så jag inte behöver trippa på tårna i mitt rum!

Imorn äre det söndag, en dag närmare SVERIGE.


Oss på youtube

Haha ja måste ju bara säga en sak till.. Hur är det möjligt att över 200 personer har sett vårat londonfylleklipp redan? Lite roligt faktiskt ;)

Playdate

Om en timme ska jag börja gå mot stan. Jag har inte ens klivit upp än, hemsk man är :P Ska möta upp Hanna utanför bion så ska vi boka våra biljetter åså. Hoppas inte den där mystiska karln är där idag som förföljde oss sist. Helskumt. Jag som tänkt ta med kameran idag och knäppa kort på stan så man kommer ihåg hur allt såg ut, men man få ju inte ta med kameran in på bion så ja vet inte hur jag ska göra riktigt.

Nä nu ska jag göra ett seriöst ryck! Ha en trevlig lördag allihop! Gör inget jag inte skulle gjort haha ;)

Skrik och gapsjukan

Godmorgon!

Här har vi då avsnitt 6, även den uppdelat i två delar.

Del1
 

Del 2

fredag och heeeeelg

Gud ler mot mig. Jag behövde återigen bara göra middan en gång denna vecka och dagarna flyter på onormalt bra. Helt underbart. Bara därför kommer väl nåt drygt hända inom kort bara för att ta ner en på jorden igen. Men man kan ju hoppas att man stannar uppe bland molnen ett tag. Imorn hoppas ja på en date med Hanna! Skulle va dundermysigt att se en julfilm på bio, 4 christmases är ja sugen på att se. Får vänta å höra vad Hannaisha säger :P

Ikväll blev de hemmapizza till middag, min diskkväll och jag klagar inte. Nu ska ja se Britney Spears dokumentären For the record och dricka cola och äta choklad. Its a good life!

Shoppingmorgon

Imorse när ja lämnat Ch i skolan så promenixa jag in till stan! Tänkte göra bort lite julklappar idag när det inte är så mycket folk på stan. Skönt att kunna gå i lugn och ro. Hittade lite smått och gott, men det är så himlans svårt när jag inte har så mycket plats i mina väskor över.. Vad önskar ni er?

Kom hem för en timme sedan och duschade i en minimal stråle. Så jäkla less man blir. Lätt att tvätta håret då liksom. Suck men men. Sedan blev de lunch, nån indiskgryträtt som ja köpte när jag gick hem från stan. Nu sitter jag här. Lille M kommer hem om 20 minuter typ. Så då blire jobb och allvar igen :P

Skidvallan

Idag är det den 5 december. 19 dagar kvar till julafton! Dagens avsnitt är en av mina absoluta favoriter! Tyävrr fanns inte hela avsnitt 5 uppladdat så det är i två delar. Men det funkar ju det med!


Del 1


Del 2.


Beslutet är verkligen taget

Nu känns det hela mer verkligt. Som jag skrivit om förut så ha ja sagt upp lägenheten hemma i Kforce. Nu fick jag höra av mattis att det kommer någon och kollar på lägenheten redan på sönda! Herregud, nu är de ingen återvändo. Känns så konstigt att det händer saker hemma och här sitter jag i England och kan inte styra nåt. Jag gillar ju att ha kontroll :P
Jag bokar lägenheter för fullt i Sundsvall men man hamnar så långt bak i kön på varenda en. Suck.. Komma säkert sluta med att jag hamnar på byn, i DOCKSTA. Dö inte va hemskt, men då kan jag ju iaf träna på pattans gym ;) Vi får väl se vad som händer! Det enda jag verkligen vet är att det verkligen är på g.
Jag är fri som en särla :)

blöt blötare binis

Herregud vilken morgon. Vaknade runt 5 imorse av världens oväder ute. Det blåste och spöregnade. KUL. Bad en liten bön om att det skulle slutat regna tills jag klev upp, men tji fick jag!! Det spöregnade SNETT regn. Wonderful. Så Ch fick ta på sig gummistövlarna och gå med paraply och lille M hade ju regnskydd över vagnen men JAG då? :P Jo lillastora jag fick minsann nöja mig med en jacka och huva där ute i regnet. Kan inte ha paraply när man går med barnvagn. Var helt dyngsur när vi kommit till skolan och vattnet droppade och rann av mig. Oh happy day! När det var dags att promenera hem igen så va det samma underbara regn. Jag tänkte att jag är ju liksom ändå så blöt jag bara kan bli så då kan jag lika gärna gå bort till Tesco och göra bort lite handling till mig själv. Sagt och gjort. Hittade världens sötaste colaburkar!! Måste visa som sen!

Väl hemma så va det dags för frukost åt lillen. Följt av en nap. Denna nap ville inte riktigt infinna sig. Han har legat och gnällt, gjort en till bajsblöja och kastat bort tutten 25 miljoner ggr och vägrat sova i en timme nu men precis ÄNTLIGEN somnat. Medan han sovvägrat så har jag tvättat, tömt diskmaskinen och städat badrummet uppe. Så nu är jag klar med alla mina sysslor för den här veckan! Efter jag strykit alla kläder idag alltså. Då kan jag slappa lite imorn ;) Sedan är de helg, IGEN. Känns som att det är helg jämt. Bara 2 helger kvar nu dock :D

Nu ska jag se om ja kan äta nåt och lyssna på musik. Kolla på alla julkalendrar jag följer i år på youtube ;)

Hockeyklubban

MIna vänner, jag förstår att ni väntat hela morgonen på dagens avsnitt av Sunes Jul!



The best of WTOF




Det är är den bästa biten ur Johan Glans World tour of skåne. Skratta så jag dog första gången ja såg den! Så himla klockren sthlmare ;)

Tvavgift

Såg på radiotjänstens hemsida att dom just nu pejlar i Kramfors. Själv är man ju laglydig och betalar dom där pengarna varenda förbenade månad. Men ni er andra som tjuvkollar på teve borde vara oroliga ;)

Mohaha, vill du ha en snigel på ögat? ;P

snart redo för avfärd

Va skönt det känns. Nu har jag bokat in en till extra väska på flyget och betalat den. Så nu kommer jag checka in 3 väskor :P 56 pund gick det totalt på med bagaget. 23 kilo per väska. Ska man väl fixa?

Känns jättebra att jag provpackat mina väskor med, allt som jag inte behöver eller använder är redan nerpackat. Har väldigt lite kläder i min byrå och garderob. Lika bra det. Alla skor utan 3 par är nerpackade med.

Så nu är jag typ klar för avfärd. Ska bara boka taxi till flygplatsen och gå ur gymmet! Dessutom försöka hitta små julklappar som inte tar så mycke plats :P

Nu ska jag fixa kakor och teve åt little miss.

Träning dag 27

Idag blev det kondition för hela slanten. Trodde jag skulle va döseg eftersom ja inte kört nåt på löpbandet på 2 veckor. Men det gick över förväntan! Brassade på i lutning 7 och 9 på fart 4.0 och 4.2 i 45 minuter. 3 miles blev det och över 400 kalorier. Snyggt jobbat. Sedan kände jag mig nöjd för idag. Jag fick världens snilleblixt där på bandet. Eftersom jag åker hem till Sverige igen den här månaden, så har jag fortfarande 3 månader kvar på mitt gymmedlemskap som jag måste betala. Jan, feb och mars. Jag har ett peak-medlemskap hos JJB som kostar 37£/månad och det betyder att jag får träna vilka tider som helst. MEN idag bytte jag till ett Offpeak istället för det kostar bara 27£/månad och därmed har jag sparat 30£ :D Är jag inte smart så säg ;) IStället för att betala 111£ för resterande månaderna så blir det bara 81£!! She shoots and she SCOOOOOORES :D Haha!

Tjejgrej

Hallå allihopa! Då var det dags för avsnitt 3 i ordningen.



Why me?

Sånt här händer mig HELA tiden. Främlingar som ska erbjuda mig saker vart som helst. Senast nu när jag va på väg att hämta Ch i skolan. Jag går längs en väldigt trafikerad gata för att komma dit. Helt plötsligt så svänger en bil in på trottaren framför mig och ut hoppar en kvinna. Jag tänkte jahapp hon bor väl kanske här. Men de gjorde hon inte. Hon stannade mig och sa att hon kom från nåt sminkföretag och undrade om jag ville tjäna pengar. Redan där stoppade jag henne och sa att jag inte är härifrån och att jag inte är intresserad. Ser jag ut att gå med på vad som helst eller? Händer ju flera gånger i månaden att folk stannar bilar bredvid en och vill både de ena och de andra. Skitjobbigt. Sluta tack?

IAF. M sover och Ch leker på sitt rum. Inte jag som lagar middag ikväll så jag känner mig väldigt nöjd med denna tisdag. Har gått smärtfritt hittills. Snart får jag äntligen åka hem :D


Sophie

Den 2a december idag. Alltså dags för andra avsnittet av Sunes Jul.
Enjoy!



Ferry Corsten

ÅÅÅ ja vill vara DÄR i havet!!!



Årets julkalender enligt moi. Julkortet

Då har jag sett premiären av årets julkalender. Tankar? Neeeeee. Besviken, dels för att jag verkligen inte gillar anders och måns, dom är dötöntiga och jobbiga. Dels också för att den inte ger mig någon mysjulkänsla. Som trolltider, pettson och tomtemaskinen eller SUNES JUL framförallt.

Hade för övrigt planer på att köpa chokladkalender idag. En till mig och en till Chloe. Men jag hittade inga! Va less jag blev för jag såg dom för nån vecka sen. Ska göra ett nytt försök imorgon.

Ikväll var det min middagskväll, kyckling i ugn, potatis och morötter kockade jag ihop. Känns jättebra att ha iaf en kväll klar denna vecka. Dagen har för övrigt rullat på bra!

Jag bjuder er varje dag fram till jul på världens bästa julkalender. Right here! In tha blogg!!



Träning dag 26 pilates

Så fick ja äntligen gå på ett pilatespass! Det var ju exakt två veckor sen sist, skämmes :P Powerwalkade till gymmet efter jag följt med Ch till skolan. Hoppade in i meditationsrummet och sedan var de dags! Vi körde med breda gummiband idag, ser ut som typ en halsduk fast i latexmaterial. Vet ni vad jag menar? Om inte, don´t worry :) Gick igenom armar, ben, rygg och mage. Heeela kroppen, wonderful! Hade lite känningar sen gårdagens tuffa yogapass men det gick bra ändå. När timmen var slut så pratade jag med nån manager på gymmet ang att jag ska säga upp mitt medlemsskap. Har tre månaders betalning kvar 111£, kul jul. Men sedan kan jag iaf lägga detta bakom mig. Och börja om hemma :D Tur att jag har en pilatesbok back home som jag kan kika i.

Sedan powerwalkade jag hem och sedan vidare mot Tesco för att köpa lunch. Har inte ätit än. Duschade nyss och precis när jag var klar så ringde det på dörren. Det var morfarn i familjen som ville låna telefon. Så här sitter jag nu, med handduken på huvet och vill ner och äta lunch!

See ya!

RSS 2.0