Läskiga barn..

Just det ja! När jag gick hem från gymmet så va de ju självklart mörkt ute! Att det dessutom är Halloween och massa ungdomar och barn är ute och trick och treatar i läskiga utklädnader och sminkning gjorde inte min powerwalk hem särskilt rolig! Va faktiskt skitläskigt :P Kändes som att dom skulle skrämma mig eller kasta ägg på mig så jag pinnade på så gott jag kunde hemöver! Haha va töntig man är men är man spök och mörkrädd som mig så tar man hellre de säkra före det osäkra. Screambilder kom även upp i huvet när jag ilade hemåt...

Jippi!! Nästan 6 kilo borta!

Idag vägde jag mig på den där supervågen på gymmet som räknar ut, vikt, längd, bmi och fettprocent. Jag förväntade mig inga underverk med tanke på att jag äter typ godis jämt och denna vecka har de blivit lite skräpmat. MEN. Tji fick jag för jag har gått ner 3.5 kilo till. YEY! Detta trots att jag vägde mig klockan 6 på kvällen då man ätit under dagen och så. Så minst 5.5 kilo har man svettats bort här borta på 7 veckor. Varav en månads träning. Detta peppar en väldigt mycket! Så himla glad att jag äntligen hittat motivationen att träna! Jag älskar verkligen gymmet nu! Grattis till mig! Har sänkt mitt BMI med över 1 "poäng" sen förra gången med. I´m getting there ;) Nu ska jag fira med diet coke, vindruvor och prison break!!

Imorgon väntar bodycombatpasset tidigt...

Träning dag 15 Boxercise

Då har man nyss kommit hem från mitt första boxercisepass! PJU! Det var inte att leka med. Inga sparkar dock ( tyvärr ida) men en jäkla massa boxande! Vi började passet med att hoppa hopprep i 5 minuter. Vilket för övrigt är svårare än det ser ut :P Sedan skulle man typ göra idioten och vid varje springrunda göra 25 slag för att vid varje minut öka till 30 osv upp. Det var skiiitjobbigt! Så vi boxades i en timme i olika kombinationer och sedan gjorde vi några magövningar på mattan och stretchade. Finished!

Vet inte om jag ska fortsätta med dessa pass. Är bara en gång i veckan och det är nu på fredagar kl 18-19 så de är ingen bra tid. Jag bokade in Combatpass imorn kl 10 på morgonen. Sedan pilates på måndag 9.30.10.30.

Nu är det middag!

Dagens pix!


Hittade en ytterst suspekt liten anslutningspar plastpåse på vägen till parken. Handen på bilden har ingen koppling till påsen ;)


Här samlar vi löv till pyssel senare idag!



Ch ville ta ett kort på mig med ett löv. Så hennes önskan är min lag.



Solen skiner på mig!

There you have it! Dagens skörd

Halloween!

Jag hade glömt vilken dag det var, kom på det först när jag såg grannens hus. Hänger skelett, häxor och allt möjligt vid ingången. Allt för att skrämma små barn :P Ch ska gå "Trick or treat" ikväll. Hon ska vara en häxa, dock en söt sådan :) Jag bryr mig inte så mycket i Halloween, jag ska spendera min kväll på gymmet på ett boxercisepass och sedan hem och mysa i sängen! Ska ha prison break maraton! Imorgon så ska jag och Hanna gå på bio och se "Burn after reading" och sedan säkerligen ta en traditionsenlig middag på Buddies. Lär väl göra samma smått pinsamma sak som vanligt och ge dricks i form av miljoners småmynt som man vill bli av med. Men det är faktiskt pengar det med ;) Vem vet, man kanske shoppar lite 8-) Inte för att jag behöver nåt nu, eller JO en vinterjacka är jag ju i desperat behov av. Suck, finns det nåt jobbigare att köpa? Ne..


Utflykt!

Nu ska jag och Ch till skogsparken igen! Vädret ute är underbart och på vägen hem ska vi göra lite ärenden.

Have a nice day everyone!


Pizzabagare binis

Torsdagkväll och lugnet har spridit sig över huset. Barnen sover, föräldrarna är ute på en drink och jag slappar i sängen och ska se på lite serier nu hade jag tänkt. Ville ha något gott ikväll så jag köpte mjölkchoklad från Cadbury, engelskt märke of course. Jag kan meddela att det smakar skit. Jag blir så less. Är det bara vi i Sverige som kan göra god mjölkchoklad eller? Nu räknar vi inte med fina grejer som belgisk choklad, utan väldigt basic choklad som smakar bra. Som sagt, ni vet vad jag önskar mig ifall nån skulle få för sig att skicka paket ;)

Ikväll gjorde jag pizza till middag, såå himla gott. En med salami och en med piri piri kyckling! Självklart diverse andra pålägg också. efter maten var jag snäll och diskade upp allt med bara för att. Det var pappans diskdag tydligen men han vart glad iaf.

Nu har jag gjort klart veckans middagar! Jiiihoo!

Later dudes

ToysRus

Snacka om stooooort! Man kan ju gå runt i timmar och kolla!  Aldrig att jag skulle vilja jobba där runt jul, måste vara helt sinnessjukt! Däremot så kommer man ju förköpa sig på grejer den dagen man har en riktig anledning att gå dit! Oj oj så mycke gulligt och fint de finns.

När M ha vaknat så ska vi åka till Tesco. Handla lite! Ikväll ska jag göra pizza till la famillia, gud vad jag längtar! Är så hungrig nu att jag dör! Men det är inte middag förrän 4 timmar till så jag får härda..

I sin egna lilla bubbla

Här sitter jag med en handduksturban på skallen och bloggar till toner av Strawberry Shortcake. Man måste vara effektiv och passa på att duscha medan lillen sover och Ch är inne i teven. Hon blir verkligen som i sin egna värld när hon ser på teve! Det går inte att prata med henne för hon hör inte, och hon visste inte ens att jag satt i soffan bredvid henne. Hon märker verkligen ingenting om vad som händer runt omkring henne. Hon blir lika förvånad när hon märker att jag är i samma rum som henne, vilket jag varit ett bra tag. "När kom du in?" Sötunge.

Idag har jag hunnit dammsuga och sopa nedervåningen och tömt diskmaskinen. Ch och jag har spelat spel. Igår fick hon 3 nya spel av sin mamma. Det var välkommet kan jag säga! Vi har spelat samma spel varje dag, hoppas hon fastnar för dom nya nu istället. Bland annat "Vem där?" kan vi spela nu! Skitkul!

Senare idag ska vi till ToysRus! Det ska inhandlas födelsedagspresenter till alla kalas som kommer nu!

Nu ska jag dona lite innan det är dags att hämta ner lillpluttn.

Varning för självpepp

För exakt en månad sedan, den 29 september, så tränade jag för första gången på JJB. Första riktiga träningspasset på 3 år vill jag nästan säga. Sedan dess har jag tränat 14/30 dagar. Dvs nästan varannan dag i snitt. Trots att jag varit förkyld och hostat så har jag på nåt sätt lyckats tagit mig dit ändå. Något som man annars ofta använder som ursäkt för att inte träna fast man borde. Det tycker jag är jäkligt bra gjort av mig själv! Jag som aldrig kunnat motivera och pushat mig själv! Kanske har det nu släppt? Jag hoppas det, shit vad jag är stolt över mig själv :D 

Nöjd

Gud vad jag känner mig som en fräsching nu. Nytränad och nyduschad! Slog även på stort och gjorde en värmande ansiktmask från Bodyshop och avslutade med att smörja in i nattkräm med vitamin E från samma märke. Nu ska man väl vakna upp som en skönhet imorn?? ;)

Träning dag 14

Dagens träning:

♦ 40 minuter powerwalk på löpbandet varav 30 minnuter på 3.8 och 10 sista minuter 4.0. Alltid lutning 7. 350 kalorier.
♦ Hantelövningar 3 kilo. 10 rep 3 set. Triceps och biceps
♦ Magövningar på mattan
♦ Plankan 3 gånger 10 sekunder

Avslutade med att gå upp i brygga och chocka M och stretcha. :D


Ånga och Celine

Sitter här och poppar musik så man blir på g inför gymmet! Finns det nåt bättre än ens favoritlåtar när man kämpar på och svetten rinner? NEJ. Jag kan bli så laddad av en låt att jag verkligen känner hur adrenalinet sprutar! Måste göra en playlist speciellt för träning på min mp3 men jag fattar verkligen inte hur man gör en spellista. Har försökt.. Inte så kul när man poppar världens tränarlåt också dyker Celine Dion upp som tanten i lådan! Man blir distraherad!

Ikväll åt vi goood middag! Ångad laxfile med ringlad citronolivolja över, sötpotatismos och broccoli. MUMMA. Man kan ju föräta sig på mindre. ;) En sak jag verkligen måste köpa när jag kommer hem är ångkokkastruller. Så himla praktiskt och maten blir nyttigare när man tillagar i den. Alla ämnen behålls i maten och inget fett eller dylikt behövs. Perfekt!

Har för övrigt kollat upp lägenheter i Övik och Svall idag. I februari vill jag flytta och därmed basta!

Nu ska jag byta om och synka mp3n!

Besökrekord!

Besökrekord för aupairbloggen igår! Hela 36 personer hade hittat hit, runt 16 fler än vanligt. Nu vet ni exakt hur extremt populär min blogg är haha :D

Detta måste jag ju fira! Jag bjuder på en bild! Hahaha så klockren förutom att den är suddig dåda ;P


Pling plong!

Här sitter jag i godan ro när de plötsligt plingar på dörren och jag flyger upp! SHIT! Vem är de nu då? Blir alltid så nervös när man får oväntat besök. Jag visste att det kanske skulle komma en leverans idag så ja tänkte ja måste ju öppna. Där står en gammal farbror med en Lidlpåse under armen och räcker fram en liten handskriven lapp på engelska. Jag förstod direkt vad det handlade om och jag ögna snabbt igen det och sa I´m sorry but no. Jag tycker sånt där är så himla jobbigt, jag vet inte va jag ska säga eller göra. Jag blir så paff. Kanske va taskig men det blir ett spontant svar när man blir överrumplad sådär.

Parkmys!

Tyst och lugnt. Lille M ligger och sover, Ch är med sin mamma på äventyr på stan och jag har lite egentid.

Idag är det onsdag vilket betyder att M är på dagis från kl 8-13. Då passade jag på att ta med Ch till den andra parken. Den är mycket mysigare och ligger i ett skogsområde! Jag hade bara varit där en gång förut så jag hittade inte dit men Ch visste vägen så det gick bra ändå! Underbart väder! Snön ligger fortfarande kvar sen igår och det är krispigt kallt ute men solen skiner och blå himmel! Så såg det iaf ut när vi var ute på parkmys innan lunch!

    
Här hade vi hittat dit! Kontraster minst sagt i naturen!

Vi lekte lite med den lilla snö som fanns! Va nära att få en snöboll i nyllet ett tag :) Sista bilden tycker jag blev fin med solstrålarna =)
 

Sen va man ju tvungen att prova på hinderbanan! Ch förevigade ögonblicket! Hon är en mästerfotograf på fem bast haha :)

   

Dagens bild! Ja man kan ju inte få med allt :D Haha




Snart helg.. Lilllördag iaf.. Optimisten i mig talar

Dagen är över! 3 lovdagar kvar innan himmelriket! Gud vad jag längtar till helg och nästkommande veckor! Så mycket mer fritid jag kommer ha! Underbart! Kommer kunna träna på dagen och inte på kvällen! YES!

Middagen idag gick smärtfritt! Som ni vet så är tisdagar och torsdagar mina kvällar i veckan då jag måste laga middag. Inte mina favoritkvällar I´ll tell you..  Blev fläskotletter i ugn och ångad potatis och morötter as usual. Jag som alltid åt pasta hemma och aldrig en potät, äter nu potatis vareviga dag! Iaf 18 gånger av 20. Mamma skulle vara stolt ;)

Nu ska ja ägna min kväll åt att se på desperate housewives senaste avsnitt. Lovely!

Skrattretande rykte



Störtlöjligt!


isf så väntar väl jag femlingar då.


DET SNÖAR!

Haha här läser man om att det ska ha kommit snö hemma i Sverige inatt/morse och vad ser jag ute om inte SNÖ! Det har regnat ett tag nu men så tittade jag ut och det är stora snöflingor iblandat med regnet! Haha trodde jag aldrig skulle komma så tidigt här. Dagens surprise! Dags att köpa vinterjacka....



Det va svårt att få en bild på snö utomhus.. men ni ser ju lite iaf :D Det yr massa snö ute här nu! SNART ÄR DE JUUUUL!

Så sant som det är sagt.

Detta stämmer så himla bra! Klicka här! Exakt så jag känner.

JAG ÄR KÄR!!


En liten del av mig dör varje gång jag hör den här låten för den är så jäkla bra!! Vill poppa på maxvolym och sitta med god drink i handen med mina pinglor och ladda inför en utekväll!



  

Bara för att jag och sis har samma musiksmak!


ZZZZZZZzzzz

Tisdag - känns jättedrygt. Jag är så enormt trött! Orkar inte. Det är jobbigt att vara hemma med 2 barn från tidig morgon till kväll och försöka sysselsätta dom samtidigt som man har sysslor som 3 tvättmaskiner, diskmaskin, strykning och dammsugning. Ja jag vet, det normala livet för hemmamammor. Men jag är ju inte en sådan, jag är aupair! Det är inte mina barn eller mitt hus. Jag gör det åt någon annan. Idag är jag mer säker än nånsin att jag vill hem om 2 månader. Jag vill göra saker åt MIG SJÄLV. Känns så skönt att ha provat på detta livet och fått lite insikt. Nu VET jag vad detta innebär och jag har inte gått miste om nåt. Min största rädsla här i livet, att gå miste om nåt roligt!

Guuud vad jag svamlar, måste va tröttheten som got the best of me. Svampbob figurerar på teven och lillplutten sover. Tvättmaskinen, torktumlaren och diskmaskinen är i full gång. Jag vill sova..

Träning dag 13

Nu har jag varit medlem i en månad! Känns otroligt bra och jag är stolt över mig själv! Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att det är så skönt och roligt att träna som jag nu tycker! Jag vill träna varje dag! Men det är orealistiskt. Är så sur över att man ska va förkyld hela tiden, den här hostan som jag har nu är jobbig. Det sinkar ju min träning! Men nu är de nya tag!

Ikväll så började jag med 40 minuters powerwalk i lutning 7 på fart 3.8! Sista 5 minutrarna så pumpa ja upp farten till 4.1 för jag ville avsluta starkt. Gjorde av med runt 330 kalorier. Inte särskilt viktigt men kul att veta för mig själv!

Sedan gick ja vidare till bänken med hantlarna. Gjorde 2 olika övningar, triceps och biceps. 10 rep 3 set på 3 kilo. Är lite rädd för att träna armar för jag vill absolut inte ha större armar än vad jag har nu! Men jag vet ju att jag måste träna dom också.

Sedan provade jag på magmaskinen där man sitter och för överkroppen åt sidan. Bra förklarat va? Men detta skriver jag ju mest för mig själv och jag förstår ju :D Gjorde bara 10 stycken på vardera sida 25 kilo. Ville mest bara prova och se hur maskinen funkade.

Mattdags! Ner på mattan och köra plankan 3 gånger 10 sekunder varje gång. Plankan är så jääääämarns jobbig! Sedan gjorde jag en magövning där man ligger på ryggen med benen böjda som om dom låg på vardagsrumsbordet ovanför sig. Och sakta stäcker ut benen och tillbaka igen utan att ryggen lämnar golvet. Den är bra, I like it! 10 rep 3 set.

Sedan stretcha jag och jag kände mig nöjd! Good job binis!


Bokade in mig på boxercise på fredag kl 18. Kommer säkert va den enda där eftersom det är Halloween! Haha jag hade glömt bort det.. Tjejen som jag bokade in hos kollade lite konstigt på mig när jag skulle boka den tiden. Men den bjuder jag på! Medan alla andra är ute och härjar och äter godis så tränar jag bort fläsk ;)


Måndag - check!

Dagen är över! Kvällen är här! Dags för gymmet!

Har varit en rätt okej dag efter lunch. Lättsamt är ordet. Vi åkte en sväng till tesco där jag köpte mina jordgubbar som jag glömde igår när jag var där. Erbjudande 2 förpackningar för 4£ så jag slog till. Så nu kan ja frossa i gubbar! :D Åt kycklingfile med ångkokta morötter och potatis till middag. Jag kommer se ut som en kyckling när jag kommer hem, man är det man äter ni vet :P

Nu ska ja byta om och pumpa upp mig ;) Haha laaaater!

flickorna flies!

Vi är tillbaka! Hon hade sina tjuriga stunder när vi skulle gå hem men över lag så var de trevligt i parken =) Härligt höstväder ute idag! Vi tog lite kort och jag försökte lära Ch att gunga. Och med det menar jag hur man gör sin egen fart. :) Gick ju sådär men som med allt annat så behöver man träna träna träna tills det sitter!


Vi är på väg! Sådär härligt måndags osminkad och laddad! :P

                 
Vi hitta pengar på marken!             Fruktstund                         Lekparken!

Det var dagens utflykt!

Första skollovsdagen

Okej, för två timmar sen man fick ansvaret för denna skolbrutta på 5 år. Vi ha lagt pussel, ätit frukost, målat i en pysselbok och hon har suttit vid sin lekdator. Nu ska ja snart göra lite fruktmys som vi kan ta med till parken. Vid ett tiden kommer mamman hem med lille M. Denna vecka kommer gå så himla segt.

Ny vecka nya utmaningar.

Inbillad stämning?

Tidigare när jag gick ner innan middan så tyckte jag att det var en spänd stämning. Det kändes som att föräldrarna va sura över det jag sa till pappan om att jag kanske åker hem för gott till jul. Det var säkert något som jag bara inbillade mig men de kändes inge roligt. Stämningen blev dock bättre när det väl var middagsdags, macaroni and cheese. Jättegott va de! Ska nog ta och prata lite med mamman imorn. Eftersom det är skollov den här veckan så jobbar hon bara halva dagar. Så kring kl 13 så kommer hon hem hela veckan nu. Då får jag bra ensamtid med henne. Självklart så vet jag att dom kommer förstå mig men jag skulle också bli besviken om man släppt in en främmande person in till ens familj också ska hon fara hem och en ny måste komma efter bara 4 månader. Men det kunde ju varit värre =)

Vi får se vad som händer, känns bara så skönt att faktiskt bestämt sig. Nu vet jag vad jag jobbar mot och att det har ett riktigt slut. Psykiskt jobbigt att inte veta när denna period kommer till ända, men nu kan ja ha lite peace of mind.

Läsa - sova!

24.48 pund!

Exakt så mycket hade jag i min plånbok idag, i MYNT. Det är runt 300 svenska kronor. Det är helt obegripligt att england har så många olika mynt! Man blir helt förvirrad när man ska betala så man allra oftast bara räcker fram en sedel istället för att leta i myntfacket med resultat att man istället får tillbaka växel i form av ett myntberg! Ond cirkel de där :P



24.48 pund i småmynt. Min telefon säkerställer beloppet :P


2pund, 1pund, 50pence, 20 pence, 10pence, 5pence, 2pence och sist och minst 1penny. SJUKT

Nästan där..

När jag var nere nyss så frågade pappan i familjen om jag skulle fira nyår hemma eller här. Då sa jag att jag faktiskt funderade på att åka hem för gott till jul. Han blev lite förvånad men sa att man ska göra det som man blir lycklig av. Så det kändes skönt. Nu har ja däremot lite ångest över att jag bara sa de till pappan och att mamman inte vet nåt. Men jag ska nog berätta för henne imorn. Det som känns lite jobbigt nu är att pappan med all säkerhet kommer berätta det jag sa till mamman nu. Och hoppas hon inte blir sur eller att dom pratar skit :P Har ju inte sagt att jag definitivt ska åka hem, bara att jag funderar på det för att jag känner att jag har så mycket jag vill göra hemma nu i vår.

Men en liten sten har iaf lyfts från mina axlar..

För övrigt så har jag kommit en bra bit på väg med min städning. Kläderna är undanplockade nu ska ja ta itu med röran på byrån..

VART ÄR NYCKELN!?

Jag kom iväg till slut. Efter många om och men. När jag var påklädd och redo kommer jag på, "Hmm vart är nyckeln egentligen?"  Den är spårlöst borta och eftersom ytterdörren är låst kommer jag varken ut eller in. KUL. Familjen är ute på ärenden så jag känner mig instängd! Jag letar frenetiskt igenom mitt stökiga rum med uruselt resultat. Jag känner paniken!! Vad enormt pinsamt om jag skulle tappat bort nyckeln!! Rummet ser nu om möjligt ännu mer stökigt ut än innan och ingen nyckel har jag så jag kan fly från skiten heller. Jag visste att jag använt nyckeln kvällen innan när vi kom hem från gymmet kring halv 7 tiden. Men sen då? Jag brukar alltid lägga nyckeln på hyllan bredvid ytterdörren, men nu låg den inte där! Jag springer upp och letar igenom mitt rum en gång till. På alla möjliga och omöjliga ställen, men ingen nyckel. Jag går ner en gång till och kollar, och vad ser jag om inte min nyckel hängandes ovanför hyllan. PJUUU vilken lättnad men va drygt att ha stökat ner så mycke mer helt i onödan. Jaja vilket utlägg detta blev men jag kom iaf till slut iväg!

Invigde mina fejkuggisar och spatserade iväg till Tesco med målet att köpa jordgubbar, lax och cola. Jag kommer därifrån med 2 förpackningar fruktjuice, diet coke, mars planets, papper och kuvert, schampoo, balsam, superbra volymhårspray med heat protection, hostmedicin, två förpackningar tuggummi och rökt lax. Men INGA JORDGUBBAR. Självklart kommer jag på detta när jag är på väg därifrån. Suck, ja få väl återkomma imorgon då för mina obligatoriska gubbar till muslin på morgonen.



Hyperintressant va? Jag vet att Tias inte tycker det men ni måste ju hänga med i svängarna :P

Nu ska ja ta tag i mitt katastrofliknande rum...

bloggkoll


Följ min blogg med bloggkoll


Kan ni inte leva utan min blogg så prenumerera på den på bloggkoll! Varje gång jag skriver något nytt megaintressant inlägg så ploppar den upp där :D Klicka på länken ovan vetja!

Fortfarande hemma

Ja än ha ja inte kommit iväg! Ha lallat på här i mitt rum. Insett att jag VERKLIGEN behöver städa...
   

Ehum ja som sagt, ni ser ju :P

Jag spelar julsånger för fullt. Ingen jul utan Frank Sinatras underbara röst! De är ju faktiskt bara 8 veckor kvar nu :D Har dessutom kommit till insikt att jag faktiskt vill åka hem till jul, och stanna hemma. Ska ta ett snack med la famillia nu i veckan tro ja. Känns jobbigt men det ska nog gå bra!

Såhär ser jag ut idag! Ni vet ingen blogg utan en dagens ;) Känner mig aningen corny.
 

Och bara för att ja få en het rumpa i dom här jeansen..
  
HAHA

Sunday morning

Tvärtemot Ida så gillar jag faktiskt söndagar. Man kan ligga kvar i sängen hur länge man vill och inte känna någon som helst press att man måste göra någonting. Idag satte jag mig upp ur sängen runt halv 11, steg inte upp utan tog fram datorn och börja kolla in massa nostalgiska barnprogram från när man va liten på youtube. Surrade lite med Tias och Linn och bara tog de lugnt. Hur skönt som helst att bara kunna ligga kvar och inte röra en fena. Jag klev till slut upp kring 12 och duschade. Sedan tog jag mig neråt för att heja på familjen och de visade sig vara lunchdags (frukost för mig då) så nu är man mätt och belåten.

Nu är dagen öppen för förslag. Jag ska handla lite smått och gott på Tesco hade ja tänkt, såsom rökt lax, jordgubbar cola. Det vanliga =) Sedan hade ja lust att gå in till T-k maxx men de orka jag inte tror ja. Men man vet aldrig vad man får för sig! Kanske ja besöker gymmet också! Är dock öm i kroppen sen gårdagens pilatespass så jag får se! Känns iaf 
riktigt skönt med träningsvärk i muskler jag inte brukar va öm i efter träning! Så det är ett bra resultat! Ska nog köra ett pass i veckan!

Nu ska jag blåsa håret torrt och ge mig ut!

Träning dag 12

Så idag provade man alltså äntligen pilates! Som jag längtat efter ett pilatespass. Kände mig dock inte så nöjd som jag trodde jag skulle va efteråt. Jag trodde det skulle bara lite jobbigare. Vi kom iaf dit jag och Mi och kände oss lite vilsna. Dock så kändes det väldigt mysigt och rogivande i pilates och yogarummet som vi höll till i. Lugn musik, dämpad belysning och vita stenar längs väggarna. Vi tog fram varsin matta och tog av oss skorna. Sedan körde instruktören igång. Det var en väldigt kort lite äldre kvinna som verkat sysslat med detta i hela sitt liv. Hon va väldigt mån om att om vi kände att om det hela blev för ansträngande för oss nybörjare så kunde man vila och slappna av i övningarna.

Det var en del riktigt jobbiga övningar, som en axelövning som vi gjorde som ja nästan gav upp i! Vi gjorde några benövningar också som brände så man darrade! Dom visste vart dom tog så dom gillade jag! Rent sammanfattningsvis så känns det som en bra träning för mig som vill tona mina muskler, ha långa fina muskler och inte bygga upp. Men efteråt så kände man sig liksom inte så slut i kroppen som jag vill känna efter en timmes träning! Vi få se om det blir en regelbunden grej för mig det här med pilates! Få nog ge det några gånger till!

När vi avklarat passet så powerwalka vi på gångbandet i 20 minuter innan vi drog hemöver! Blev runt 200 kalorier som man brände bort där! Undra sa flundra hur mycke energi man gjorde av med på en timmes pilates. I vilket fall som helst så tog man igen dom kalorierna när vi kom hem för då beställdes det hem kebab i nanbröd! GOTT! Men otroligt mättande I tell you..

Sen dess har vi sett "The Kingdom". Inte min typ av film men jag genomled den. Nu är de sovdags, är otroligt trött. Tomorrow is another day!

Pengar är till för att spenderas!

Vilken dag! Den har gått hur snabbt som helst! Vi åkte på en shoppingrunda utanför stan efter 12 tiden. Vi var först på Matalan! Där shoppade jag MASSOR. Va riktigt packat med folk pga lön och att deras vinterkatalog precis kommit ut. Men jag kom iaf därifrån med detta: Klicka på bilderna för större storlek.

          
Olika roliga diadem runt 3£ styck, 2 rosetthårspännen 85 pence, och 2 lackskärp för 2£. Ett fjärilsdiadem 3£. Jag och fjärilar haha. Ett jättefestligt diadem för 6£! Vet ej dock NÄR jag ska använda de ;)



          
Fin festbolero 8£. Svart finklänning, perfekt till nyår! 20£ FYND fast den är helt ny inför vintern. Dålig bild dock, ska ta en bild när den är på =) 2 sjalar med hjärtan, 3£, kunde inte bestämma vilken färg så jag köpte båda. Så shoppar ett riktigt proffs ;) Sedan slog ja till på två nya behåar också för 6£ styck. Nice price!

Sedan gick vi vidare till Next! En av mina favvoaffärer! Där prova ja två jeans som va rätt snygga men dom fanns bara i långa ben och det vet vi ju alla att jag inte har, så de blev inget köp. Däremot köpte jag en välbehövlig pyjamas, kornblåa leggings och en klocka!

  
Pyjamas 15£, leggings 5£ och mina drömmars klocka 22£. Inse vad jag sökt efter en exakt sån klocka och nu äger jag en!! Lycka!! Den är i genomskinligt plastarmband och strass runt urtavlan. I LOVE IT.

Sedan var de dags att inhandla träningskläder! Vi gick till Sports world där dom säljer märkesgrejer till riktigt bra priser! Kom därifrån med ett par nya träningsbyxor med dragsko nedtill, bra för mina pygmében så jag inte går på dom! Ett par träningstoppar slank med och en underbart söt tischa med krambjörn på!

     
Träningslinnen runt 6£ styck från Everlast och Lonsdale. Träningsbyxor 6£ frn LA GEAR och världens sötaste tee som det står "Born in the  80´s" på, 6£, Nöjd binis!

Sedan va de järnet hem för att byta om till pilates!

Lööööördaaaag

En hostfri natt senare och det är LÖRDAG! Hostan tar jag igen nu med råge. Herregud vilken dryg hosta jag har fått! Underbara lilla M står för presenten! Hosta så tårarna rinner!

Nog om sjukdomar, nu är ja redo att göra stan med girlsen i familjen! Ser fram emot att spendera lite cash! Ska försöka hitta lite nya träningskläder och nån rolig klänning från Matalan kanske. Sedan klockan 17 är de dags för första passet pilates! Som jag längtat efter att prova pilates! Ha ju till och med en träningsbok hemma om pilates som jag försökte pröva på men det gick sådär :P Nu ska ja packa ihop min lilla wedinsväska och vi ska ge oss iväg!

Tjing!


Myskväll i mitt lilla rum

Äntligen HELG! Middagen är avklarad och kvällens disk är gjord. Nu är det bara jag, sängen, godis och bra serier resten av kvällen! Jag längtar efter att få sova ut imorn! Herreguuu vad jag längtat efter helg hela veckan! Imorgon så kan jag inte sova alltför länge för vi ska ut på en liten shoppingrunda runt 11. Det ska inhandlas lite träningskläder, halloweenkläder för barnen och lite annat smått och gott. Ser fram emot att spendera min lön som ja fick idag! Hade faktiskt kvar över halva lönen från förra veckan med! Chockerande nog!

Nä nu ska jag ha myskväll här i mitt rum! Finalen av project runway väntar och colan är kyld och redo att drickas!


Snart weekend!

3 timmar kvar sedan får man ledigt och kan SOVA. Nu har verkligen höstluften slagit till och jag är trött. En kamp att släpa sig upp på morgon. Dom som känner mig VET hur otroligt morgontrött jag är i vanliga fall. Inte roligt ALLS.

Nu har Ch skollov i en vecka och sedan kommer hon gå i skolan från 9.30-15 varje dag! Tisdagar och torsdagar kommer jag ha lille M hela dagen men resterande dagar så är han på dagis till kl 13. Så 3 dagar i veckan är ja ledig från 9.30-13. Känns jätteskönt!

Dagen har gått bra hittills. Lille M sover just nu och Ch har sin obligatoriska timme där hon leker ensam i sitt rum så jag kopplar av nere i soffan framför teven och tjuvstartar godishelgen med "mars planets". Dom är faktiskt riktigt goda! Dom finns inte i Sverige dock.

Nu ska ja varva ner inför dagens andra halvlek. Ciao!

Sista dryga skoldagen imorgon

Hittills idag så har Ch fått ÄNNU ett utbrott. Denna gång när vi skulle äta lunch och jag bad henne stänga av musiken i sitt rum innan. Jämarns va hon blev sur! Hon grina och tjura och stampa i trappan. Men jag hörde till slut att musiken tystnade och hon kom ner med plutande underläpp och satte sig vid sitt lilla bord framför sin lunchlåda. Jag hörde ett mumlande förlåt och jag frågade vad exakt hon bad om ursäkt för. Det visste hon inte, men hon ångrade sig iaf.

Dagen flöt annars på bra och känns helt underbart med fredag imorn. Dels för att de är sista dan Ch går i skolan bara två timmar om dagen, sedan har hon lov hela nästa vecka och veckan därpå så kommer hon gå i skolan ända till kl 15 varje dag! Hallelulja! Va mycke fritid jag kommer få ;) Kommer äntligen kunna träna på dagen.

Ikväll så är föräldrarna ute och äter på restaurang. Så jag fick göra min egen mat. Jag slog på stort och beställde hem pizza från Dominos! Var hur nervös som helst när jag skulle ringa och beställa för ja visste inte riktigt hur de gick till. Dom behövde telefonnummer, zipcode, adress och gud vet vad. Inte blev det lättare av att snubben i andra änden pratade i 180 och med mumlande engelska! Jag kände mig så himla dum när ja varken hörde eller förstod va han sa ibland. Men pizzan kom iaf fram och knackade på min dörr 20 minuter senare! Gick riktigt snabbt! 14£ gick pizzan på och det va den värd! Har jättedåligt samvete nu dock för att jag inte dricksade killen som kom med pizzan. Jag tycker det är jättejobbigt med dricks för man vet inte när man är menad att göra det och isf hur mycket. Det är ju inget vi sysslar med hemma direkt.


Såhär såg den ut när den kom! Rykande varm kartong!


Här va vi binis special! Färska champinjoner, paprika, lök, kyckling och jalapeno. Muuuuums filibaba!

Nu ska jag fortsätta se Project runway!


Utbrott

Jag är trött. Tur att de är fredag imorn. Idag när vi skulle gå till skolan, jag, Ch och lille M i vagnen så får Ch ett utbrott längs vägen. Detta för att jag sa åt henne att inte springa iväg och hon blev skitsur! Hon stannade i ett hörn och storgrina och sa att hon inte alls skulle lyssna på mig och att hon absolut inte ville gå med mig. Ja tänkte "jahapp, vi kommer bli sen till skolan och komma in i klassrummet med en grinunge". Gånger som denna är det tur att man kan hålla sig lugn och låta henne tjura en stund ensam. Sedan försökte jag få henne att prata om nåt annat och till slut smälte hon och började gå igen. Hon gick bredvid mig och höll i vagnen. När vi kom till skolan så va hon på bra humör igen och när jag skulle gå så ville hon ha kram och hon sa att hon saknar mig. Haha vadå ombytligt humör? =)

Sen jag och lille M kom hem har jag gett honom gröt och sedan försökt få honom att sova. Han har inte somnat än men har iaf inte gnällt. Så han ligger fortfarande i sin spjälsäng. Medan han legat och myst så har jag gjort en god frukost. Musli med färska jordgubbar, knäckebröd från ikea med rökt lax på och ett glas apelsinjuice.



Skönt att kunna sitta ner i lugn och ro. Nu ska jag hämta ner lillgobben och börja göra oss iordning för att hämta Ch i skolan. Wish us good luck.

Onsdag! Igen.

Så va de onsdag igen och två arbetsdagar kvar denna vecka. Den här månaden är första gången sen jag tog studenten som det inte kommer in en lön på mitt konto i Sverige. Känns helskumt! Man är ju liksom van men nu komma de stå stilla på den fronten tills man pallrar sig hem. Måste hushålla nu med andra ord :P Iofs så få ja ju lön varje vecka här men den är ju i pund och dessutom kontant. Så de känns inte som pengar. Låter stört jag vet.

Dagen gick iaf hyfsat bra efter min braiga (jag vet) start. Lille M ha varit otroligt gnällig men gosig emellanåt så jag ska väl inte klaga. Till och med sin middag åt han. Äntligen! Han har typ matstrejkat i över en vecka!

Vi åt god chicken tikka till middag med ris. Satt fint i magen! Sen dess ha ja legat på sängen och sett på nyaste avsnittet av desperate housewives och mumsat på salta lakritsgodisar från DOLLAR. Åt dessutom upp sista rutan Marabou mjölkchoklad, så skulle någon snäll människa få för sig att skicka ett paket till mig så vet ni vad jag behöver ;)
Maraboouuuuuuu!! :D



För övrigt så kan ja knappt tro att jag fyller år om en månad. Ålderkris gånger 50000! 22 bast., jäkla gammhöna man bli. 21 känns betydligt bättre än 22... Men life goes on hur mycke man än vill stanna i tiden ibland.

Nu ska ja se ett avsnitt topmodel innan ja slumrar in. Dagens höjdpunkt är alltid alla serier jag kan se på kvällen innan jag går och lägger mig. Säger väl rätt mycket hur roligt jag har just nu här borta...

Härlig morgon!

Den här dan startade lite sådär eftersom jag va så trött så jag nästan inte orkade gå upp! Men när ja väl va uppe och igång så ha de varit en fin morgon! Gick med Ch till skolan i strålande sol i härlig höstig luft. Efter det så gick jag direkt till tesco och handla lite och slank in på subway och beställde hem en halv chicken teryaki. Kunde frukosten varit godare? Svar nej! Sedan ha ja avnjutit en lång härlig dusch och sett på teve i lugn och ro. Nu är det dags att hämta tösen i skolan igen. Hoppas dagen flyter på i samma anda!

träning dag 11

Då va man nyduschad och nytränad! Härliga tider! :)

Dagens/kvällens träning bestod av:

* 30 minuters powerwalking i rask takt i lutning på gångbandet 256 kalorier
* 4 olika hantelövningar på bänken
* Några magövningar på mattan
* Stretching på powerplate
Sammanlagd tid 1 timme

När vi gick på gångbandet så hittade ja en mobil på min maskin! Ärlig som är man är så lämnade ja in den i receptionen. M tyckte ja skulle ringa Mathias hemma i Sverige på den haha men så elak kan ja inte va ;)

Sedan bokade vi in oss för pilates på lördag kl 17.00-18.00. Ska bli skitkul!

Nu ska ja varva ner och sedan somna in! Har varit dödens trött idag!


Tuesday

Tisdag vilket betyder min middagskväll. Det blev spaghetti och köttfärssås. Uppskattades, pju! Nu ska ja byta om och åka ner på gymmet. Ingen idé att ligga och lata sig ikväll. Här ska de tränas serni ;)

JAG ÄR SÅ JÄKLA BRA!! Träning dag 10

Kom nyss hem från gymmet helt genomsvettig och fräsch. Som jag sa innan så skulle jag inte köra någon konditionsträning idag eftersom ja va förkyld. Men vad är det första jag gör när jag kommer dit? Jo ja ställer mig på gångbandet och kör igång. Är ju meningen att jag ska gå en timme i riktigt rask takt i lutning men det trodde jag aldrig jag skulle klara av. Men jag började gå med tanken att ja skulle köra max 30 minuter. När jag kom till 30 minuter så tänkte ja "äh 10 minuter till". Sådär höll jag på tills jag faktiskt klarade EN HEL TIMME!!! Över 500 kalorier gjorde man av med och jag svettade ut floder. Oh gosh men fy sjutton va jag är BRA!!!

Livsfarlig träning

Vilken dag. Lille M har varit till doktorn och de ha konstaterats att han ha fått någon ögoninfektion och nåt i bröstet för hostan. Så han ha fått ögondroppar och penicillin. Båda ska han ha tre gånger om dan. Och vilken kommer åka på att göra de? Jo antagligen jag. Det är svårt nog att försöka sig på att snyta den lille gossen för han HATAR de, nu ska ja tvångshålla ner honom och droppa grejer i ögonen också. Enkel match - not.

För övrigt så ha pappan varit hemma idag. Han ville ha en ledig dag för han har haft så himla mycket att göra nu ett tag så han ville vila upp sig. Det gick väl okej. Som sagt enklare att göra mitt jobb när jag är ensam men men.

Ikväll ska jag nog till gymmet! Fast jag började tveka lite när jag möttes av denna artikel på aftonbladet

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/traning/article3577495.ab

Men jag ska inte köra någon kondition utan bara styrka. Kanske slår till på en bubbling, vem vet ;)

Nu gör jag kväll

112 kalorier och 4046 steg senare så är jag hemma med min väska med stinkande svettkläder. Mysigt va? :P Jag snärta upp gångtakten så de tog bara 25 minuter en väg! Så himla skönt att ha detta måste bortgjort. Nu gör jag kväll med massa roliga serier på datorn! Imorn är de måndag igen!


seg segare binis

Jag har fortfarande inte riktigt klivit upp ur sängen. Jag ha legat här hela morgonen med en låda näsdukar, smågodis och topmodelavsnitt och bara känt mig eländig. Jobbigt att veta att jag måste ta mig ut och hämta upp väskan. Fundera på att bubbla lite när ja liks ska dit. Drygt att ta en timmes promenad i onödan. Ska man kanske få de bortgjort redan nu? Tåls att fundera lite på.


Sjuk

Inte helt oväntat att jag efter en hel veckas omhändertagande av en liten bebis med världens förkylning och andra krämpor skulle drabbas av samma sak. Jag har seriöst snytit upp en toarulle sen igår kväll och det är inte bättre idag. Jag nyser och hostar och känner att jag helst av allt skulle villa ligga nerbäddad i soffan HEMMA och se på svensk teve och bara ta de lugnt. Helst också med mat från jakten eller sylos. Men istället väcks man av barn och morgonpigga föräldrar på andra sidan kanalen. JAG ÄR TRÖTT.

Jag som så gärna ville gå på bio med Hanna idag och se "Burn after reading". Men de känns omöjligt att sitta i en biosalong när man mår som man gör. Dessutom måste ja gå och hämta min väska på gymmet också. JAG SOM VILLE TRÄNA IDAG. Fan där sprack min vecka. Va sur ja blir. Kanske ska försöka mig på lite övningar på mattan idag kanske ändå.. Det kan ju inte va alltför farligt fast man är förkyld?!

Lätt shopping och Buddies!

Efter träningen så mötte ja upp Hanna i stan! Lika kul som förra gången att träffa henne! Vi strosa runt bland butikerna och prata på. Jag slog till på den där face spritzen från Bodyshop idag. Både Linn och Ida köpte den fast med vitamin E när vi va i London förra helgen, men jag nöjde mig med dag och nattkräm ur den serien då. Men idag köpte ja alltså en jag med fast ur vitamin C serien istället. Intressant va? ;)

Hanna hade fått tips om att Woolworths hade LÖSGODIS!! Så vi satte kurs dit och vad ser vi om inte "pick and mix" som det heter här!! JAG DOG. Den jag har att tacka för lösgodis i England är Candyking även kallas Karamellkungen (elikarameli) hemma i Sverige! Jaaaa lyckan är gjord!!

     

Jag lämnade tillbaka jeansen jag köpte på Next i London och fick 45£ tillbaka. Perfa. Kom för övrigt hem PLUS idag istället för minus, Inte alla gånger man lyckas med de ;)

Vi kollade in Primark och Hm som vanligt men de va packat med folk (också som vanligt) så vi gick och åt istället. Det blev Buddies igen! Så himla mysigt ställe på nåt sätt. Så mycket att se på! Idag beställde jag en hamburgare för dom är kända för alla sina olika hamburgare. Jag kände mig djärv och tog en burgare med guacamole på bara för att prova. Jag kan säga att det passade ju sådär men nu ha ja ju prövat i alla fall! Nästa gång ska ja ta samma som Hanna tar, porkchops med äpple och pommes. Man får så sinnessjukt mycke mat på det där stället att man känner sig mätt i fleeeera timmar efteråt. En plåga att ens röra sig. Så Tias om du skulle få för dig att komma hit så är de the place to go!

Sedan gjorde vi lite sista minuten shopping på New look och Topshop!


Reafynd för 8£ katten gustav tischa "Am I cute or what?" och vad jag TRODDE va reafynd söt top 10£. New Look. Jefla personal som luras.. Fick till slut iaf 20% rabatt från 12£ fast den egentligen va nersatt till 7£ men det va ett "misstag".


Slog till på två bra att ha linnen från Topshop! Egentligen 6£ styck men man fick två för 9£.

Så de va min dag! När jag kom hem så kom pappan precis hem med mat från KFC! Jag har aldrig ätit nåt därifrån så ja tvinga i mig lite kyckling fast ja va så proppat mätt. Den smaka bra fast hade nog smakat bättre om ja inte vore så in i bombens mätt. Men nu ha ja ju smaka på KFC också då. Vi såg lite på The X-factor (som idol fast annorlunda) och nu sitter ja på mitt rum å försöker äta lite saknat lösgodis och ska snart slå på en film. Mycket bra lördag!

Träning dag 9

Imorse (okej i förmiddags då) så gick jag med tunga steg mot gymmet. Jag vaknade upp väldigt täppt i näsan och fortfarande med hosta. Kände mig INTE laddad för träning och började seriöst känna att ja kanske inte ens borde träna. Men jag ville! Alltid ett plus! Iaf så kom ja dit efter den där obligatoriska halvtimmes promenaden. Väntade på att Alex (PT) skulle ta sig an mig, men ja fick vänta minst 5 minuter på att han skulle avsluta med sin tidigare "kund"(?!) När han väl dök upp så satte vi oss och gick igenom vad jag ville koncentrera mig på, min diet osv. Sedan va de dags att visa vad jag borde göra för att ådstakomma de ja vill. Han ville först kolla min maxpuls så jag började med att gå i rask takt på löp/gåbandet på fart 4 i 6 graders lutning. Jag gick i 5 minuter för att få fram min puls vilket visade sig vara 160. Om tre veckor ska den va nere på 145. Vi få väl se hur de kommer gå med den saken :P Jag ska gå i helst EN TIMME!! Oh lord..

Sedan satte han mig på spinningscykeln, ska köra intervallträning på den med 30 sekunder på normalt motstånd och sedan 30 sekunder på kraftigt motstånd. För att bränna fett måste man chocka kroppen så den förstår att nåt händer. Lallar man på i samma tempo så bränner den inte lika mycket. Därför är de bra med intervaller!

Sedan visade han mig några hantel övningar på den ökända bänken som jag inte gillar. För ja tycke de är svårt att lägga sig ner på den och sedan komma upp igen :P Eftersom jag inte vill bygga mer muskler utan istället tona ner dom jag har så ska ja köra många rep men med ingen tung vikt. Sedan stod ja upp med benen lätt isär och förde en 4 kilos hantel under mig och sedan med rak arm och kropp över huvet och räknade till 2 innan det va dags att göra om övningen igen. Det tränade själva kärnan i kroppen. Den gillade jag!

Sedan så sa han att de va klart och undra om ja ville skriva upp mig för honom som personlig tränare. Ja sa att 25 pund för varje gång är mycket pengar och att jag skulle försöka själv först och märker jag att jag behöver extra push så då är det kanske aktuellt. Iofs så vet jag att jag egentligen behöver nån som motiverar mig att kämpa hårt när de känns tungt men de känns onödigt just nu. Få träna på att motivera mig själv helt enkelt.

När han tackat för sig så satte ja igång med min egna träning. Jag kämpade på gångbandet så svetten rann! Inte ofta den gör de på mig kan ja meddela. Men det va skönt! Jag höll på i 30 minuter för ja ville inte ta ut mig för mycke nu när ja är så förkyld att ja inte kan andas genom näsan :P Över 200 kalorier brände ja på den prommisen! Good job binis!

 

Heeelg

Fredag, IGEN. Lön och sovmorgon stundar. Eller ja kanske inte just imorgon då men iaf. Lär väl behöva gå upp 9.30 men de är ju längre än vanligtvis! Ikväll åt vi kryddiga korvar i ugn och pommes till. Gott! Dom gör så goda korvar här borta i englishland fast dom ser lite läskiga ut. Sen dess ha ja diskat undan i köket eftersom de är min diskkväll på fredagar, och sedan ha ja myst i sängen till nyaste project runway. Ska nog brassa på ett till avsnitt innan ja gör kväll. Köpte hostmedicin idag med. Känns så ovanligt att kunna köpa sånt i mataffärn liksom. Lille M ha ju smittat mig från sin superförkylning. Hittills ha ja "bara" rethosta, men de tycke jag är värst av alla förkylningssymptom så ja hurrar ju inte direkt. Svammel svammel, nu ger ja upp för ikväll!

Lovely

Denna dag ha gått smärtfritt! Jag och Ch ha mumsat på äppelklyftor och lagt pussel. Lille M sov ända till kl 15 från de att han kom hem från dagis kl 1. Han drack till och med upp hela sin mjölkflaska! Yey! Nu ska ja snart säga till Ch att de är dags att komma ner för kakor och film. Vi ska se ice age 2! Jag blir aldrig less på dom filmerna :D Kommer ihåg när jag och Tias skulle se den på bio och ja skulle boka biljetter via internet. Jag va helnöjd för ja va säker på att ja bokat biljetter längst bak, men inse besvikelsen när vi istället fått biljetter allra längst fram med skrattade popcornätande småtjejer! Haha jaja, filmen va värd lite nackspärr ;)

Lets go!


Fridaaaay

En tvättomgång avklarad, knäckebröd mackan uppäten, kroppen och håret duschad. Nu är de dags att göra Chs lunchlåda och promenixa till skolan för upphämtning. Hoppas hon inte tjatar om att gå till parken idag. Orkar inte stå och knuffa hon på gungan i en halvtimme haha.

Chopchop!

Personlighetstest

Eftersom ja så desperat försöker komma på vem jag är just nu så kommer ett till inlägg om detta. Denna gång ett personlighetstest! Stämde faktiskt bra. Så skönt de vore om nån annan kunde komma på åt mig vem jag är och vad jag ska göra med mitt liv. Men det resan måste ja göra själv. Som sagt, en grej som denna (aupair) gör verkligen att man börjar tänka och leta inom sig själv. Så himla härligt att få distans på saker och ting hemma och perspektiv på sånt man aldrig skulle fått i kramfors.


Enligt testet är jag:

Du är en ÄVENTYRARE/diplomat

Du är en mycket spontan person som alltid gillar att pröva nya saker. Nya och oförutsägbara situationer stör dig inte utan du finner dem bara utmanande och spännande.

Du är ofta fokuserad, har lätt att sätta prioriteter och kan enkelt ha många projekt igång samtidigt. Det gör att du ibland far runt som en virvelvind för att hinna med alla dina olika projekt.

Du har en stark känsla för vad som är sant och verkligt och du gillar att leva här och nu. Men, du har en livlig fantasi som gör att du ibland kan förflytta dig från tid och rum och vara extremt kreativ.

Du har humor och kan skratta gott åt dig själv och du gillar att underhålla andra.

Du är en god lyssnare och talare och har mycket medkänsla. Du visar ofta ett genuint intresse för andras behov och känslor och vill hjälpa andra så mycket du kan.

Men, samtidigt är du lättsam. Din avsaknad av fördomar, din öppenhet mot andra och deras åsikter, din förmåga att kompromissa och dina ibland roliga påhitt gör dig populär och till en utmärkt vän. 

Dina mest utmärkande personlighetstyper

  • Din mest utmärkande personlighetstyp = Äventyrare
  • Din näst mest utmärkande personlighetstyp = Diplomat


Så här ser din personlighetstyp ut: Vi har alla drag av alla fyra personlighetstyper inom oss, men det är nästan alltid en personlighetstyp som är dominant. Vi kallar det för den mest utmärkande personlighetstypen.

Personlighetstestet identifierar även dina minst utmärkande eller sekundära personlighetstyper. Vissa delar av denna personlighetstyp kommer att visas men inte i lika stor utsträckning som din mest utmärkande personlighetstyp.

Beskyddare, 22%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.

Äventyrare, 30%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka.


Diplomat, 28%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.


Ledare, 20%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.


Klar för denna vecka

Glad binis. Veckans middagar är gjorda! Jag ha verkligen ett problem med att göra mat åt andra. Jag kommer nog aldrig bli en person som gillar ha folk över på middag, för de är de värsta ja vet! Iaf så blev de fläskotletter i ugn och egengjord potatismos med ärtor. Fick beröm för potatismoset :D Det kändes bra!

Nu ska ja ha desperate housewives maraton. Ha ni börjat på femte säsongen än hemma i sverige? Jag tycker inte alls att den är lika bra som tidigare. Ni förstår va ja menar om ni sett den. Blir lite förvirrad. Men iofs kul. Jaja ja ska inte skriva nå mer om ni inte kommit dit än hemma =)

Sån typisk skytt!

Ja läser runt lite på nätet om stjärntecken. Tycker de är lite intressant fast ja vet att mycke skrivs så de ska passa många. MEN jag är en sån otroligt typiskt skytt!! Jag är född den 23 november och det är oftast just den dan som gränsen går från skorpion till skytt. Så himla intressant.

Skytten
Nyckelord: Aktiv/Frihetsälskande
Härskare: Jupiter
Element: Eld
Tidsperiod: 23/11-21/12

Den energiska Skytten är utåtriktad till sin läggning och har behov av att leva ett liv med mycket frihet och rymd. Skytten trivs bäst utan begränsningar, på resande fot eller ute i det fria.
  Det finns gott om spontanitet och kämparglöd i detta ivriga eldtecken. Skytten är orädd och frimodig, alltid ärlig och rättfram. Den som obekymrat går på i ullstrumporna och verkar ta det mesta med en klackspark. Ibland kan dock Skytten av ren obetänksamhet vara en aning klumpig och taktlös. Denna frimodiga natur pratar gärna och mycket, och har en tendens att späda på sina berättelser en smula.
  Skytten är den som vill vidga sina vyer, strävar efter omväxling och social stimulans. En stor kunskapstörst och nyfikenhet på livet hör till bilden. Skytten tycker mycket om att läsa, liksom att resa och uppleva främmande kulturer och synsätt. Skytten stimuleras av spänning och äventyr i tillvaron och har ofta högt flygande planer, men blir ibland överoptimistisk. Skytten vill ju så gärna att möjligheterna ska vara obegränsade. En det-fixar-sig-attityd är karaktäristiskt för detta entusiasternas tecken.
  Skytten börjar ofta sin strävan efter expansion i den yttre, sociala världen, för att senare i livet söka sig mera inåt. Den nöjeslystna Skytten, som inte hunnit börja sitt inre sökande, har ett stort behov av nya upplevelser och bör se upp för rastlöshet.

Lyckobringande Jupiter är den härskande planeten. Det ger Skyttmänniskan rikligt med optimism att förfoga över, som hon frikostigt delar med sig av.
  En ärlig och pålitlig läggning hör tecknet till, liksom en stark känsla för rättvisa. Skytten är varmhjärtad, humoristisk, generös och gästfri. Men välviljan och svårigheterna med att säga nej, resulterar i att denna godtrogna natur ibland blir utnyttjad eller rusar iväg och åtar sig för mycket. Skytten har med sin entusiasm god förmåga att inspirera andra till att se de positiva sidorna i tillvaron och strävar ständigt efter att höja bildningsnivån både hos sig själv och sin omvärld. Ett intresse för språk, pedagogik, samhälls- och livsåskådningsfrågor hör i regel till bilden.
  Ett fritt och omväxlande yrke, där Skytten får möjlighet att dela med sig av sin kunskap brukar locka. Vi återfinner många lärare, präster och reseledare i detta utåtriktade tecken. 
 

Den här va beskrivningen va också bra!

Skyttar är öppna och optimistiska. De sätter stort värde på rörelsefrihet och frihet att uttrycka sig. De är rastlösa och söker ständig utveckling, kan ha svårt att slå sig till ro. Gränser och inskränkningar är oftast det värsta de vet.

Skyttar är ofta naturliga filosofer, de söker en högre grad av själslig mognad, har ovanliga idéer och visioner. De tycker ofta om äventyr och sport och älskar att resa, både i fantasin, i sitt eget inre, och framförallt i verkligheten. Främmande länder och kulturer lockar ofta. De söker allt som kan vidga deras vyer.

Skyttar är livrädda att gå miste om något, antingen det gäller en människa , ett projekt, en idé eller liknande.
Skyttar är oftast mycket öppna, ibland lite naiva, och säger oftast direkt vad de tänker, vilket ibland kan uppfattas som taktlöshet.
Skytten är ett eldtecken vilket betyder att deras temperament kan flamma upp, men slocknar lika snabbt igen. De sitter sällan och ruvar på gamla oförrätter, även om de själva ibland kan säga betydligt mer än de borde.

Skyttar både längtar efter och fruktar stabilitet, de ogillar att ta ansvar, och behöver med jämna mellanrum känna sig fria även när de lever i ett parförhållande. Skyttar intresserar sig gärna för allt som är nytt, och de har en medfödd förmåga att hamna bland rätt människor vid rätt tidpunkt.


 
Nu känner ni mig :)

London weekend fredag

Till toner av Infinity 2008 skriver jag nu om våran underbara helg tillsammans! I fredas så tog ja tåget in till London med mål Earls court. Jag anlände till Euston station och bytte till tunnelbanan till leicester sqaure för att där byta till annan linje mot Earls court. Jag hade blivit "varnad" om att Londons underground inte är helt enkel att förstå sig på. men jag tyckte ja gjorde ett rätt bra jobb ändå! Allt är så himla stort. Väl framme så skulle Idaho möta upp mig på Earls court station. Där stod jag vid utgången och väntade och kände mig väldigt vilsen. Till slut hittade vi varann och de visade sig att hon väntat vid den andra utgången! Haha snyggt. Men sedan gick vi till vårt hotell. Det låg hur nära som helst så de va i princip bara att gå 20 meter och sedan över vägen och sedan 50 meter till. Perfekt :D Jag blev faktiskt positiv överraskad över hur fräscht de faktiskt va i vårt rum med tanke på priset. Runt 300 kr per natt och person! Mitt i London!

  <---  Vårat kök     
 <--- Del av vårt rum, snygg ordning och snygg hållning på mig haha!

Vi surra och dona på innan vi gick till Subway och åt en halv sub! GOTT! Lite förvånande att dom längst har öppet till kl 11 på kvällen men så är de med allt i detta land. Pubarna stänger senast 12 och tunnelbanan slutar gå 00.30. Helt sjukt men de är bara att gilla läget. Vi köpte hem lite breezers och vin och laddade inför Linns ankomst från Portugal. Runt 11 åkte vi in till Victoria station dit Linns tåg från Gatwick skulle anlända. Så vi väntade och väntade och VÄNTADE. Men ingen Linn kom. Blev mer och mer oroliga att hon inte kommit med flyget eller nåt annat hänt. Hennes telefon gick ej att ringa till och vi hade ingen aning om nåt. Vi fördrev tiden med att kolla på allt folk, vissa mer packade än andra, och spela in filmer! Vi fick en kompis också som va otroligt trevlig och gullig liten gubbe. Han jobbade på stationen.

 Duktig ja är på att ta kort på folk va? Haha.

Höll på att öka på stryk av en mörk kvinna som också jobbade där. Hon va barsk minsann. Sedan råkade idaho brista i språket så ja va helt säker på att den raka högern va nära. Haha, men roligt va de! Trötta som vi va så skrattade vi konstant och tårarna rann. Vi hade ju iaf inte tråkigt medan vi väntade! Vi hittade en skotte också som Ida trodde va en indian! Haha. Jag försökte få med han på film men de gick sådär :P

Till slut blev vi utkastade från stationen för dom skulle stänga! Då va klockan 1 och vi varit där i 2 timmar! Inse paniken! Victoria station stänger och Linn ha fortfarande inte kommit! Så vi fick snällt så utanför grindarna och vänta! Alla möjliga människor kom och gick, bland annat en Hugh Grant look-a-like som jag fick med på film! Han och hans föräldrar? va i fyllan och började tjafsa med vakten som stod vid grindarna och släppte ut folk. Även de ha ja på film, men då kom Hugh Grant snubben fram och börja fråga vem jag fotar. Oops, sedan ställde han sig med oss så vi försökte diskret vika oss undan. Villa ju inte stå med den fyllskallen då Linnsan kommer! Till slut ser vi ett bekant ansikte långt bort och vem är de om inte LINN! YEY! Världens roligaste videoklipp från när hon kommer! Haha ja ska fråga om ja få lägga upp de här.

Sedan drog vi hem med en taxi, ni vet såna där engelska taxibilar där man ha sitt egna lilla krypin i baksätet. Väl "hemma" så skratta vi och prata in till småtimmarna. Så de bli inte mycke sömn den natten ;) Linn och jag fick dessutom dela på både dubbelsängen och ETT täcke. Haha vi låg stela som pinnar hela natten :P

To be continued..


Skärpning

Torsdag och två dagar kvar till sömn. Även om ja va dum nog att ta PT-tid kl 11 på lördamorron men men. Imorse så hade mamman pratat med Ch om hennes beteende och att det inte är acceptabelt. Lyssnar hon inte på mig eller är otrevlig så ska hon skickas upp på sitt rum och inte få några fördelar som tv eller kakor. Få väl se hur det går. Vill ju inte att hon ska börja hata mig :P Men hon va gullig när vi gick till skolan och när jag skulle gå hem så ville hon ha en stor kram också sa hon att "i like cuddles from you" Sööt unge. Så förhoppningsvis slipper ja skicka upp hon på rummet så mycke framöver..

Just nu ligger lille M och sover. Stackarn ha varit så sjuk hela veckan. Han matvägrar, kräks, har riktigt jobbig hosta och snorar och nyser. Kan inte va lätt att va så liten och så sjuk. Plutt! 8 månader är han nu.

Jag tror för övrigt att Basshunters nya låt förföljer mig. Igår på gymmet så kom den låten och nu när ja slår på teven så är musikvideon på. Måste va den nya landsplågan här i England. Så nu är ja frälst. Jobbigt läge..

Jobbig vecka

Ikväll så sa ja till mamman att Ch ha varit riktigt otrevlig och tjurig med mig hela veckan. Hon blev riktigt besviken på henne men hon vill att ja ska berätta allt som hon gör. Hela veckan ha hon sagt att hon är "fed up" med mig och att hon inte vill prata med mig. Hon kan bli skitsur och springa iväg för minsta lilla. Kan va att jag målar med fel färg på min teckning och hon inte gillar den. Helt sjuka saker. Hon lyssnar inte på mig när vi går hem från skolan. Hon springer långt iförväg och stannar inte när ja ropar och säger åt henne att vänta på mig. När jag kommer ikapp och säger att hon absolut inte får springa iväg sådär så blir hon tjurig och ställer sig vid vägen och vägrar gå hem. Suck,, Hon ha börjat räcka ut tungan också. Kul. De märks att de mesta kommer från skolan och hennes klasskamrater. För hon var inte alls såhär innan hon började skolan. Men nu jäklar ska de bli diciplin från min sida! Är hon otrevlig och inte lyssnar på mig så blir de upp till rummet och ingen tv. Så ha ja blivit sagd att göra. Hoppas de komma gå bra... För mig sätter hon sig inte på serrni :P

Nu ska ja iaf sova. Snart helg... snart sova...

Träning dag 8

Så tog man sig alltså i kragen och tränade ikväll med då.

Började med 1 kilometer på crosstrainern, typ 150 kalorier 20 minuter.

Sedan gick jag vidare mattan för styrkeövningar.
Armhävningar 10 rep 3 set ( Jag vet!! Jag är imponerad själv faktiskt ;) )
Situps 15 rep 3 set
Ligga ner och föra 5 kilos medicinboll över huvet övning 15 rep 3 set
Magövning med ben 15 rep 3 set
Annan mag/arm/rump övning 3 rep 3 set 10 sekunder varje gång
Ryggövning 15 set 1 rep


Avslutade med stretching.

Bokade in en tid med personlig tränare på lördag kl 11. Då jäklar ;)


Godaste middan på länge

Nu ha vi nyss ätit middag, en ljuvlig ångad laxfile med sallad och fetaost till. Guuud va gott de va. Nu ska ja göra mig redo för gymmet. Nu kör vi!

Onsdag

Dagen mitt i veckan och jag längtar efter helg och SÖMN. Känner mig helt knäckt efter helgen vilket iofs inte är särskilt konstigt. Idag är mamman hemma för vi har några byggnadsarbetare här i huset sen imorse. Dom ska spackla och greja på i deras badrum som renoveras för fullt. Så det är ingen vanlig dag idag. Börjar känna mig less och rastlös på detta liv REDAN. Typiskt mig.. Dagarna är långa och det känns som att jag skulle få mer gjort i mitt liv om jag var hemma och hade mer valfrihet. Jag vet inte ja.. kanske bara kommit i en svacka. Det visar sig väl.


Suck..

Denna dag ha bara blivit värre senaste timmen. Skulle byta bajsblöja på lille M, och vad händer när jag precis är klar och ska fixa iordning blöjan? JO han kissar rätt upp över hela mina armar och den nya blöjan och sig själv. Ibland vill man bara ge upp..


Jag ångrar mig..

Jag tar tillbaka det jag sa tidigare idag. Detta är INGEN bra dag. Ch ha varit skitsur och lille M ha kräkts och mår inge bra alls. Han vägrar äta och när han väl gör de så spyr han. Rätt över mig och inte lite heller. När jag skulle byta kläder på stackarn så ser ja massa konstiga röda utslag långt nere på ryggen och rumpan. Så jag fick ringa hem mamman från jobbet. Hon kom hem och ringde doktorn. Det kan vara nåt han är allergisk mot i maten eller så är de nån magbakterie. Så nu ska han inte äta nåt mer idag bara vätska och flaskor med mjölk. Suck, denna dag känns bara som den bli värre och värre. En tjurig femåring och en sjuk liten bebis som vägrar äta och sova. Jippi. Ska dessutom göra middan idag med. Bakad potatis i ugn och kycklingfyllning. Jag känner mig less. Avis på Linn som är hemma i Schverige igen. Saknar att bo själv och kunna göra vad man vill, när man vill. Suck.. hoppas morgondagen iaf är bättre...


Brighter day

Denna dag känns betydligt bättre! Jag ha lämnat Ch i skolan och M ha fått sin frukost och ligger just nu och sover. Ser lite på teve just nu och vad kommer på om inte Basshunters låt Angel in the night. Haha nu ha ja hört den så många gånger att jag börjar tycka den är bra.. Pinsamt. Men inte lika pinsam som hans video till. Oh gosh.. Se själva!

Träning dag 7

Dagens träning.

Trött som jag var så gick ja in med lite tunga steg. Den första jag träffade va Fred, tränarn, som frågade hur ja mår och hur de går. Jag svarar ärligt att jag knappt kunde gå på en halv vecka efter hans genomkörning förra måndan. Han skratta och höll nog med om att han körde lite för hårt med mig. Jo ja tackar ja. Han kunde fortfarande säga "bra gjort" på svenska som han lärde sig förra veckan. Haha han är rätt rolig. Men det kändes lite jobbigt att han va där å spana runt för ja vill inte känna mig iaktagen när ja tränar. För då kan ja inte koncentrera mig och de känns pinsamt alltihop.
 
Iaf så fick ja detta gjort idag:

Började med 100 kalorier på crosstrainern. Tog väl ungefär 13 minuter.
Efter det körde ja hantlar i 4 olika övningar. Bara 3 och 4 kilo.
Gick vidare till mattan och körde lite situps på pilatesboll, andra konstiga magövningar, utfall, armhävningar (!), några benböj med medicinboll och avslutade med stretching.

Så jag fick lite träning gjord och jag laddar för imorn! Fast jag tror inte jag kommer hinna träna då men jag kan iaf försöka satsa på de =) Onsdag är helt klart bokad för hård träning ;) Även lördag och söndag ha ja bestämt att ja ska träna och hoppas ja kan gå en dag till med. Så denna vecka blir de minst 4 dagars gymmande!


 


Rekord

Wow besökrekord i denna blogg idag och jag har inte ens skrivit nåt än. Haha vilka är så nyfiken? :P

Idag ha ja haft en dålig dag. Jag har varit riktigt trött sen helgens bravader med minimal sömn och Ch ha varit jobbig. Hon ha tjurat hela dan och räcker ut tungan å är allmänt dryg. Mycke ha hon lärt sig i skolan. ONGE! Men förhoppningsvis är hon på bättre humör imorn.

Har nyss kommit hem från gymmet. Va inte på humör för sånt idag kan ja lova, va ju så in i bombens slut i huvet och kropp. Men guldstjärna till mig som gick ändå ;)

Uppdatering om londonweekend kommer kanske imorn. Är way too trött för de tonight. Svengelska är my thing nowadays.


Ne nu vill ja sova, inte på bra humör idag..

Sakna tiiiiiiiiiiiiiiias

Utmanad - Ja visst!

Å va roligt! Jag blev utmanad av Liie. Inte för att den kanske passar in i min aupairblogg men jag kör på ändå. Så mycke annat rat ja skriver om här så ;)


1. Tre namn du går under:
- Binis
- Ohfin
- Maggan

2. Tre saker som skrämmer dig:
- Mörker
- Att jag inte vet vad jag vill med mitt liv
- Att jag aldrig ska komma på vad jag vill med mitt liv

3. Tre saker du har på dig:
- Mysbraller
- Rosa fårskinnstofflor från Shepard. Bästa jag tog med till England!
- Silverarmband
 
4. Tre av dina favoritlåtar nu:
- Girls Aloud - Something kinda Oooh
- Sash feat. Stunt - Raindrops
- Celine Dion - I´ll be waiting for you

5. Tre sanningar:
- Jag har idag haft en enorm hemlängtan för första gången
- Jag sover oftast med mascara på. Lat helt enkelt
- Jag skulle kunna gå över lik för att vara med i Robinson

6. Tre hobbys:
- MUSIK
- Shoppa är faktiskt en hobby 8-)
- Bubblare: Träna

7. Tre saker du vill ha:
- En fin lägenhet i Sundsvalls centrum
- Dipmix och lösgodis från Sverige
- Ett jobb som jag trivs med och som inte känns som ett arbete

8. Tre personer du utmanar:

- Ondis
- Linn
- Idaho


London and back!

Här sitter jag nyäten och svintrött. Vi räknade ut att vi sov cirka 7 timmar på hela helgen. Stabilt :P Men vad göra när det finns så mycket annat att göra än sova? :D

Orkar inte skriva om våran helg idag, känns inte som att jag har energi nog att trycka på alla tangenter.. Uppdatering kommer nog imorgon då jag tar er igenom allt från indian-skottar på victoria till shopping på Oxford street och ett jäkla party! Vem vet, det kanske till och med glider in en film? ;)

Nu.. somna in till en bra tvserie tack.


Sneak peak...


Inom 10 timmar blir ja hel igen :D

Om 3 timmar sätter jag mig på tåget mot London! Ska bli en riktigt härlig weekend med mina två bästa vänner! Vi har inte setts på över 6 veckor! Nu flyger Linn från Portugal hit och Ida tågar från Broughton. De komma bli en jäkla fest imorn ;)



                                         


I´m gonna cry....

Full pott!

Snacka om bra dag! Jag och Ch ha haft en mysig dag. Vi ha grejat på och jag ha försökt lära henne lite enkel matte. Haha gick ju sådär men de är ju bra att börja i tid :P Lille M har idag för första gången satt sig upp helt själv. Duktig ponke! Han börjar bli så stor =) När jag kom hit för en månad sen så kunde han inte ens krypa, men nu kan jag lova att nu flyger han fram över golven :P

 Sedan så gjorde jag middag idag. Min egna ihopkomponerade köttfärssås! Shit va ja va nervös. Jag gillar verkligen inte att laga mat till folk, det värsta jag vet! Men som tur är så gillade dom den! PJU!!! Ch åt upp allt och hon tyckte de va jättegott. Och hon är riktigt kräsen så de är bra betyg! Både mamman och pappan tog mat två gånger och gillade de. Victory! Haha. Nämen allvarligt talat skönt att jag lyckades. Nu slipper ja oroa mig för matlagning till iaf tisdag då de är dags igen :P

Nu ska jag försöka få lite klarhet i vad som egentligen händer imorn. Jag har som vanligt ingen aning om detaljer utan bara sätter mig på ett tåg till ett ställe jag inte vet vad det är. Typical me. Som när vi for till Rhodos förra året och jag visste inte ens till vilken stad eller hotell vi skulle till innan vi satt på planet :P Details details ;)


Sash! Feat Stunt - Raindrops

 

Tack vare Malin så funka de äntligen :D

Njut av låten och se fram emot helg och underbara människor!

Musik är mitt liv

YES!!!! Jag har hittat en skitbra musikkanal på teven! Den heter Flaunt och spelar precis sån musik som jag älskar! Så nu har jag fyllt på musikförrådet lite ;) Dom hade en liten setback nyss när Basshunter spelades. Låten hette Angel in the night och det var den töntigaste videon ja sett! Haha, den där norska BBtjejen Aylar (jag vet inte hur hon stavas) var med som vanligt och han körde racingbil i nån hamn. Töntigt va de iaf. Och låten va inte ens bra. Iaf så kom nyss What a wonderful world med Axwell på och då blev jag glad igen :D

För övrigt fattar jag inte hur man lägger in youtubeklipp på blogg.se. Nån som kan?


Pumpa skrot. Träning dag 6

Då va man hemma! Har nyss sett lite hells kitchen. I love that show :D

Idag körde jag bara armar och mage. 3 olika hantel övningar (4 kilo bara) på bänk 20 rep 3 set. Situps och situp på pilatesboll. Andra jobbiga magövningar där man till exempel ligger på golvet och lyfter upp benen och grejar på. "Ligga på golvet med fötterna i golvet och föra 5 kilos boll över huvet övning". Snyggt namn va ;) Sedan körde jag lite benstretching på powerplate på slutet för jag hoppas de ska hjälpa mot min träningsvärk. Så de blev lugna gatan på gymmet men jag åkte iaf dit och gjorde det jag kunde. Duktigt duktigt. Känner mig för övrigt väldigt lost när jag ligger där på mattan framför speglarna. Känns så pinsamt att ligga där och försöka sig på nån övning när rutinerade grabbar ligger bredvid och kör värstingövningar... Men som sagt, ingen känner mig här :P

Nu ska jag sova. Imorn är de torsdag vilket innebär att fredagen och trions återträff är NÄRA!!

Four weeks

Just de ja! Idag har jag varit här i exakt 4 veckor! Är de bara fyra? Ja faktiskt. Som sagt, de känns betydligt längre. Men jag börjar nu trivas riktigt bra och känner mig nöjd med tillvaron. Tänk va lite träning kan göra ;)

Laddar

Då va man nyäten, tikka masala, och ska börja byta om. Jag är galen som åker dit men jag vill. Ska köra överkropp. Kanske bubblar lite med, man vet aldrig va man får för sig :P Så here we go...

Effektiv minsann!

Snacka om effektiv dag! Fast jag haft seriös träningsvärk så har jag;

Sett efter två busfrön till barn!
Putsat alla fönster på nedervåningen
Dammsugit hela nedervåningen
Torkat golvet i hallen och köket
Diskat iordning i köket
Städat badrummet nere
Tvättat och hängt upp tvätten

Jag fick nå ryck och började putsa fönstrena, det är ju inget jag ska göra egentligen men jag ville vara lite snäll =) Plus i kanten är aldrig fel ;)

Just nu ser vi på "Den lilla sjöjungfrun". Jag älskar Disneyfilmer! Fast jag föredrar dom på svenska för då får man flashbacks från när man va liten.. Har precis lagt ner lille M för hans nap. Hoppas han somnar.

Ikväll ska jag hänga med mamman till gymmet. Jag veet, jag är knäpp men jag tänkte göra övningar för armar och mage. Med tanke på att jag knappt kan gå så blir det inga benövningar eller konditionstränings what so ever!

Förresten, jag får låna en perfekt väska för helgen av familjen! Skitbra! Så nu slipper jag köpa en!

Såna här dagar känner man att man hamnat rätt. Har varit en jättebra dag hittills! Om man nu bortser från spindeln i håret...


Dagens skräckslag!

Jag gillar inte de här landet. Det är ju för fasen bombaderat med spindlar! Inte för att jag är särskilt rädd för dom, MEN när man hittar en livs levande spindel i HÅRET!! Nära örat! Då blir man aningen stressad! Som tur är så fick ja tag på skiten och kunde ta kål på den. Men inse skräcken!!

Iförrgår när jag gick hem från gymmet så såg jag dom största spindlarna jag nånsin sett i naturen! Dom var seriöst såhär stora |------------------------| med bara kroppen! Med ben va dom ännu större. Hade jag haft kameran så hade jag tagit en bild. Trodde det inte fanns så stora spindlar här men tydligen :/

Nu ska jag fortsätta dammsuga med dom förbannade skithögarna till hoovers som dom har här. Har gjort klart nedervåningen, ska ta itu med barnen rum nu. Wish me luck.

Amputering?

Om möjligt så har jag ännu mer träningsvärk i mina lår idag. I trappan får jag gå i sidled och ett trappsteg i taget. Jag måste kunna gå normalt tills fredan.. måste för övrigt köpa en skitväska på tesco som jag kan ta med till London. Kan ju inte komma kånkandes på en 105 liters bautaväska liksom ;) SÅ mycke ska jag inte shoppa :P

Nä nu ska jag försöka kravla mig upp ur soffan och göra klart Chs lunchlåda. Sedan väntar en plågsam promenad.. Gruvar mig redan...

Tur man ha bra musik i lurarna iaf.. Infinity...

Så va tisdan över..

Yes. Maten är lagad och äten. Minishoppingturen till Tesco i mörkret är avklarad. Den rökta laxen och colan ligger i säkert förvar i kylskåpet på min alldeles egna hylla. Kitkaten är uppmumsad. Msnkonversationen med Linn lider mot sitt slut.Tänderna är borstade.

Nu är det läggdags.


röd handikappad binis

Imorse vaknade jag med inte sån stor smärta som jag väntat mig. Jag klev upp och kollade mig i spegeln. TOMAT!!! Jag är hur röd som helst i fejjan och på framsidan. KUL! Lite foundation och puder senare så ser jag iaf inte ut som en stopskylt... Men det bränns :P Shit va solariet tog på 6 minuter!! Så nu komma jag nog va brun till helgen ;) Om jag nu kommer kunna röra mig då. Under dagen ha min träningsvärk blivit värre och den blir inte bättre av att dra runt på en barnvagn 4 gånger om dan uppför en backe på 400 meter. Oh no.. dessutom började det regna lägligt tills jag skulle hämta Ch i skolan.

Så här sitter jag nu i soffan och gruvar mig för att ta mig upp. Det gör ONT. Känns som att benen ska vika sig när jag går upp och nerför trappan. Måste snart börja med middan, kyckling i ugn och ångade morötter och potatis.

Here we go!


Jag kommer inte kunna gå normalt imorgon. Träning dag 5

Då är det officiellt! Jag kommer ej kunna ta mig ur sängen imorgon. Seriöst! Jag var så slut när jag trodde att det hela var över att jag ville bara lägga mig ner mitt på golvet :P Men då säger Fred att nu ska vi köra 20 minuter på crosstrainern, i INTERVALLER!! Jesus Christ, jag ha ju precis genomlidit 1 timmes diverse styrkeövningar och nu vill du få mig att uthärda TJUGO MINUTER på crosstrainer!!? Jag var tvungen att ge upp efter 8 minuter för mina ben pallade inge mer.


När jag först kom dit så gick vi igenom vad jag hade för mål, hur ofta jag tänkt träna osv. Jag ska försöka gå minst 4 gånger i veckan. Sedan så fick ja värma upp i 6 minuter på cykel på en viss nivå. Jag lärde han lite svenska ord och han lät så rolig när han försökte sig på att uttala "cykel" och "bra gjort". Är de verkligen så svårt med svenska? Ja de är de nog. Iaf nu seglar jag ifrån ämnet. När uppvärmningen va klar så tog han mig till den stora mattan framför speglarna. Ja tänkte "shit nu blir de jobbigt". Och mycket riktigt. Jag fick göra konstiga "ligga på rygg och skjuta höften upp i vädret" övningar, situps, ARMHÄVNINGAR (jag kan knappt göra en), utfall, jobbiga övningar med 5 kilos tung medicinboll 3 stycken olika. I en ska jag ligga ner och med raka armar föra bollen över mitt huvud och ner till knäna, i en annan ska jag stå upp och böja mina ben rakt med fötterna helt i golvet och nudda tungklumpen till boll i marken och sedan upp igen ovanför huvet. Och i den tredje ska jag göra samma sak som föregående fast jag ska sträcka ut armarna i mitten och sedan ner i golvet. Allt detta ska jag göra i 20 reps 3 set!! Alltså 60 gånger för varje grej... Jag kommer dö...men bli fit ;) 

Sedan är de dags för hantlar. 5 kilos hantlar som jag ska göra första två övningar. En där jag ligger över en bänk och för hantlarna ihop över mig och en annan där jag står med ena knät och ena handen på bänken och drar upp hanteln till revbenen. Svårt att förklara. Sedan ska jag göra stepups och dra upp ena benet mot bröstkorgen, och sedan stepup med benet upp och två hantlar samtidigt ihop över huvet. Där brast det i simultanförmågan för mig men jag ska göra mitt bästa! Allt detta också 15-20 reps 3 set. Upp till 60 gånger för varje övning alltså.

Efter det så körde jag rodd i 5 intervaller, 200 meter i varje intervall och försöka komma under 1 minut i varje intervall och slå min egen tid varje gång. Där hade ja som vanligt svårt att motivera mig själv och gav upp när jag tyckte det blev jobbigt. Jag gör ALLTID de. SÅ irriterande men jag va så himla trött i benen så jag orkade inte kämpa. Men jag tog iaf mig igenom det.

Nu är jag alltså så trött i benen att dom känns som gelé! Det är då han säger att vi ska köra crosstrainer! Ja visste att jag inte skulle orka 20 minuter på den och i intervaller. Men jag körde som sagt på i iaf 8 minuter. Sedan sa jag att jag inte pallade mer. Ha ju trots allt en halvtimmes pormmis hem också efter det. Vi avslutade med stretching på powerplate. Där ska jag köra 3 olika benstretchingövningar 2 gånger på varje ben i 30 sekunder vardera på styrka 35.

Sedan var jag äntligen klar och kunde gå och duscha!! Kostade på mig en 6 minuters solning också så man förhoppningsvis ha lite färg på sig till helgen :D

Efter det så va det bara att traska hem, och kan jag meddela att mina ben bar mig knappt. Kunde nästan inte ta mig uppför trappan här i huset när jag kom hem haha!

Så alltså 1 timmes rask promenad och över en timmes intensiv träning ha binis ådstakommit idag! Och då räknar jag inte ens med mina 4 turer fram och tillbaka till Ch´s skola på 15 minuter varje tur! Guldstjärna till mig!

Nu SOVA!


Träna dag 4

Då ska man snart ge sig ut mörkret och regnet i en halvtimme innan man når gymmet och det stora testet! Jag gruvar mig. Både för att det är så himla mörkt och skitväder, och för att bli testad. Så pinsamt att bli bedömd och få svart på vitt hur kass kondis ja har ;) Men ingen känner ju mig här så!

Nä nu ska jag byta om och packa min väska... vill verkligen inte gå i mörkret.. och det kommer inte bli ljusare direkt när jag väl ska gå hem därifrån heller. Fy, men men. Jag ska gå som om jag är förbannad så vågar sig ingen på mig ;)

Game on!


Måndag igen!

Så va helgen slut för den här gången och vardagen har landat. Riktigt nöjd med min helg och jag tror (eller vet) att nästa helg kommer bli helt enormt rolig! Längtar :D Trion hookar up i London! Sug på den karamellen!

Nu ska jag snart gå och hämta Ch i skolan. Det är riktigt härligt väder idag! Kallt men soligt! Fin höstdag! Imorse så var de till och med frost på bilarna så nu är definitivt hösten här! Idag har jag hunnit med att göra hennes lunchbox, tömt diskmaskinen och tvättat håret. Effektiv man är ibland :P Ska stryka senare och det är väl den enda sysslan jag behöver göra idag förutom se efter barnen.

Idag är pappan hemma, IGEN. Han håller på i badrummet eftersom dom renoverar överallt. Blev lite less imorse när jag insåg att han fortfarande var hemma men det känns helt okej ändå. Nemas problemas.

Nä nu ska jag make a move!

Perfekt söndag

Nu är de läggdags! Ha varit en skön söndag, jag har slappat och tagit det lugnt och bara gjort saker jag velat. Tränat, solat och spelat poker. Sett på desperate housewives och lagt lite pussel med Ch. Vi åt en god middag tillsammans, något helt nytt vilket visade sig vara en fläskköttgryta med ananas och ris. Så jag är riktigt nöjd med min dag och hoppas ni haft en lika bra söndag =)

Ett litet steg för människan men ett stort steg för binis!

Vägde mig på en supervåg idag på gymmet, som räknar ut längden, vikten, bmi och fettprocent. Jag ha gått ner två kilo sen ja kom hit, eller 2000 gram känns mer haha ;) Grattis till mig! Fettprocenten låg på 32% och det är värdet mellan average och poor. Haha tack för den :P Min idealiska vikt är mellan 58-72 kilo så de är väl bara te å kämpa på då! Inte för att jag nånsin kommer väga under 60 kilo då men man kan ju sträva efter det. Jag vill verkligen inte ha större muskler än va ja redan har utan vill försöka tona mer! Blir så less på att jag så lätt bygger muskelmassa, vill ju få bort skiten från rumpan å benen men det är ju mission impossible. Jag får nog helt enkelt leva med att aldrig kunna hitta byxor som passar eller snygga stövlar som går att stänga. Kanske är historien en annan om 6 månader. Who knows! Nu kör vi!


Träning dag 3

Jahapp då ha man varit duktig och tränat idag med då. Kände mig riktigt stolt för jag pushade mig själv och satte upp delmål när jag kämpade på. Jag började med crosstrainern i 11 minuter, hade som mål 100 kalorier på den. Sedan blev ja så törstig så jag va tvungen att köpa nåt att dricka. Blev en hydrodryck som återställer vätskebalansen, smakade citrus. Sedan va det bara att kasta sig ut i spännislandet igen. Ställde mig på "åkaskidor" maskinen ett tag, kom in i rytmen på ett bra sätt äntligen. Trampade på till 50 kalorier. Sedan satte jag mig vid roddmaskinen och gjorde över 50 kalorier i ca 6 minuter. Sedan ställde jag mig på stairmastern och trampa upp till 50 kalorier. Så sammanlagt ha man bränt 250 kalorier idag. Det kändes bra! Ser fram emot morgondagen då jag ska få hjälp att lägga upp mitt träningsschema så jag kan prova på fler maskiner. Just nu så känner jag mig bara trygg me dessa som jag använt idag för dom har jag kört förut!

Efter träningen så tog ja en snabb solning i 4 minuter. Dom har ett solarium i omklädningsrummet som man står upp i. Mycke bättre än dom som man ligger ner i och måste dra och slita i vissa kroppsdelar så dom inte blir vita :P Haha. Efter det så kände jag mig nöjd och började gå hem. Att gå fram och tillbaka till gymmet tar 1 timme. Så det blir ju perfekt uppvärmning och nercoolning =)

Nu känner jag mig nöjd för idag!

Dags att röra på fläsket

Ne nu kan jag inte sitta här längre. Jag ha inte gjort en endaste vettig sak sen jag klev upp förutom att tömma diskmaskinen. Nu ska jag bylta på mig lite kläder och ta mig till gymmet. Dels för att hämta min väska som jag lämnade där och för att svetta bort diverse onödigt bagage. Så jag trotsar blåsten och småspiken och ger mig iväg! See ya!

Kung Fu

Igårkväll så hade jag en efterlängtad filmkväll med mig själv i min säng! Såg på Kung Fu panda som jag haft i evigheter men inte tagit mig för att se. va lite rolig ibland men inte direkt som hitta nemo. Ja jag vet att jag har barnslig filmsmak :P Sedan såg jag Sex and the city filmen igen. Den är braaa :D Min favvo är självklart Samantha! Kollade också in vem Linn menade, den där gången vi såg filmen på bio,  var lik mig i början. Haha ja vet inte de ja. Men kul att se filmen igen iaf!

Idag vaknade jag av regn! Och inte lite heller. Skit a, jag som tänkte ta mig till gymet idag men eftersom det är en halvtimmes promenad dit så tror jag att jag avstår om det inte blir seriöst uppehåll. Hoppas det, för jag lämnade min väska där igår i skåpet och jag har dåligt samvete för det. Fast jag frågade tjejen i receptionen om det var okej, hon svarade nej egentligen inte men okej då. Ibland är det tur att man är ärlig :P

Nu ska jag ta mig ner och säga godmorgon, eller kanske good day :P Dom tycker nog jag sover för länge på helger men det är ju min lediga tid så det struntar jag i ;)

Hannaträff och ödets väst

Ja idag så har jag alltså träffat Hanna! Tjejen som kom hit för en vecka sen ungefär också som aupair! Vi möttes vid New look och gjorde stan! Kollade in lite affärer men de va så proppat med folk överallt! Inte som Kramfors direkt en lördag ;) Jag kom iaf hem med ett läppbalsam som luktar äpple, handkräm och västen som jag provade för någon vecka sen som jag ångade att jag inte köpte! Jag bloggade om den här,  och nu är den äntligen min! Haha jag tror stenhårt att det var ödet för när jag kom in på New look så hängde den där i sin ensamhet på fel ställe i precis min storlek! Jag dök på den och släppte den inte :D


Blev finally min för 10£, nedsatt från 18£

Vi åt på "Buddies", typ New York inspirerad restaurang. Riktigt roligt att sitta och äta där för det var saker ÖVERALLT. Roliga skyltar, frihetsgudinnan, spindelmannen. You name it. Hade världens beslutsångest (som vanligt) och kunde inte bestämma mig vad jag ville ha från den enorma menyn! När servitrisen kom så hade ja fortfarande inte bestämt mig men kände mig stressad så jag slängde ur mig att jag ville ha en nachotallrik. HALLÅ. Hur tråkig får man vara när man kan välja på massa gott grillat kött, mega hamburgare och allt möjligt. Suck, jaja det var iaf gott fast det inte såg så himla snyggt ut :P Hannas mat va riktigt god, ångrade mig nästan lite =)


Guacamolen var otroligt mumsig!

  
Vet inte varför alla bilder blev så suddiga men jag lyckades iaf med det.. Man kunde spela TP medan man väntade på maten och dom visade The simpsons och bilder från Time square på teven.

Efter middan, som man för övrigt blev proppmätt på, så tog vi en sista sväng på stan innan allt stängde. Det var alltså då jag slog till på the vest! Sedan skildes vi åt och jag påbörjade min långa blåsiga promenad hem. Herregud jag trodde aldrig jag skulle komma hem. Det började mörkna och jag kände mig lite halvt otrygg så jag pinnade på så fort jag kunde hemåt. Man känner sig så himla uttittad när man går längs vägen. Men men, en halvtimme senare var jag iaf hemma! Dom (föräldrarna) hade precis beställt hem kinamat men jag va fortfarande så mätt så jag tackade nej. Nu sitter jag på mitt rum med två öppnade breezers, lime och mango, och ska se en film hade jag tänkt. Få se vilken det blir =)

Rundtur by Fred

Jahapp då hade man sin rundtur at gymet idag då. Var jag och 4 andra som visades runt. Jag va ju helsäker på att vi skulle träna och så idag med men han visade bara runt oss i byggnaden och visade hur vissa maskiner fungerade. Så där stod jag redo med vattenflaskan i högsta hugg och i full mundering åsså blir det inget av :P Kunde ju iofs kört på själv efter rundturen men jag tyckte de kändes bättre om jag istället kom därifrån tidigare och kunde möta upp Hanna i stan. Jag tyckte faktiskt att den där rundturen inte gav mig nånting eftersom jag tränat där tidigare i veckan så jag visste de mesta redan. Jag satte upp en tid på måndag kl 20.30 för en personlig "analys" och då ska vi gå igenom vad jag har för mål och göra ett träningsschema för mig, Så det känns iaf kul! Kändes så skönt att den där killen Fred inte va en stöddig spänniskille utan verkar vara en riktigt rolig snubbe som verkade väldigt lättsam. Så de ska nog gå bra!


Shopshop

Om 90 minuter ska jag börja min promenad ner till JJB och innan dess måste jag gå till tesco och köpa shampoo och balsam, packa min väska och städa iordning i mitt rum. Varför sitter då jag här kan man fråga sig? Jaa bra fråga. Måste göra ett seriöst ryck!


Nu har den anlänt

Jippi jihooo! Imorn får jag sova uuuut! Ska iofs inte klaga eftersom jag oftast få sova ända till kl 8 men ändå. Förstår inte varför jag är så himla trött hela tiden. Får inte sova alltför länge imorn iofs men ändå till minst kl 10 :D

Ikväll vare min tur att ta reda på disken efter middan, som var korv i ugn och strips. Så nu är det gjort och vi har sett lite på teve med. Har avnjutit några breezers ikväll och jag kan säga att jag känner av två stycken så det bådar gott (?) haha inför nästa helg ;)

Nu tänkte jag ta fram lite godsaker och se på desperate housewives :D I cant wait!!

En timme kvar innan helg!

Denna fredag ha gått väldigt bra. Hade en lite småsur tjej ett tag eftersom hon ville till parken men inte jag. Men annars ha allt gått finemang! Vi har börjat planera inför nästa helg också. Linn kommer till stan :D YEY! Så det blir återkomst av trion nästa helg!!! Så himla glad! Nåt jag verkligen ser fram emot!

Imorn så ska jag träffa Hanna också! Skönt att kunna prata svenska igen ;) Få se vad vi hittar på, förhoppningsvis kanske de blir lite shopping och god mat!


zzzz

Imorse vaknade jag utan träningsvärk men trött som en gnu! Ville bara dra täcket över huvet och somna om. Men icke. Lämnade Ch i skolan och gick hem å tog en varm dusch! Sen dess ha ja suttit i soffan och surfat runt. Så skönt att ha lite ledig tid på dagen. Har gjort Chs lunchlåda med och nu är det dags för att traska iväg för att hämta busungen i skolan.

Idag är det fredag vilket betyder löning och HELG. Känns som det nyss va helg men jag klagar inte :P


Träning, dag två!

Jag och mamman for alltså till gymet för 2 timmar sen! Kan säga att de gick mycket bättre den här gången! Vi började på crosstrainern för att sedan gå över till den där "åkaskidormaskinen". Sedan ville jag att vi skulle köra stairmastern så vi gjorde det. Jag gick självklart ut alldeles för hårt för jag tyckte att det kändes ju inget men de fick ja sota för sen :P Helsikke va jobbigt de va efter en stund! När vi gjort den så provade vi på powerplate. Om ni nånsin provat på den så vet ni hur det känns. Jag känner fortfarande vibrationerna i mina öron haha! Ingen skön känsla alls och inget jag kommer fortsätta med. Ska i så fall vara för att skaka lös musklerna EFTER ett pass. Inte som träning. Efter det så ville inte mamman träna nå mer utan hon var nöjd så det var ju bara att dra sig hemåt. Gjorde iaf av med lite över 200 kalorier så dagens frukost förbrändes ju iaf :P Ska bli härligt att kunna träna själv sedan på dagarna, för då kan jag ju köra på mitt race och inte behöva åka hem när hon känner sig klar. Iofs så tror väl inte hon nu heller att jag vill träna mer än henne eftersom jag är så otränad för tillfället men iaf. Jag vill köra på tills jag känner att svetten rinner och jag är trött i kroppen. Dom två gångerna vi kört nu så känner jag att jag typ precis kommit igång när vi ska åka hem. Då ha vi iaf ändå varit där i 40 minuter. Om tre veckor då Ch äntligen går i skolan till kl 15 så komma jag kunna gå dit på dagarna!

Nu ska jag gosa ner mig å sängen och läsa lite innan jag somnar in!


One more day!

Yes box! En dag kvar sen är de heeelg :D Kan inte fatta hur fort veckorna går alltså. Dagen har gått bra, har fått mycke gjort bland annat dammsugit hela nedervåningen. För övrigt så gillar jag inte alls dom där typiska åbräkena till dammsugare som dom flesta använder i england. Nå klumpigare får man ju leta efter men dom behöver ju nåt med ordentlig sugkraft för deras förbenade heltäckningsmattor :P Helt omöjligt att dammsuga under soffor och liknande och dessutom så går den inte att använda på parkettgolv eller en slät yta. Då måste man ta fram sopen istället. Jaja whatever.

Har iaf gjort middagen för en stund sen, torsk i ugn med potatismos och ärtor. Skönt att fått veckans "göramiddagkvällar" gjorda. Jag gillar inte alls att laga mat till andra. Men det tillhör ju "yrket" så det är bara att bita ihop. Nu ska jag byta om för det är dags för gymet! Få se om man håller ut lite längre ikväll! Är dock riktigt trött, har varit det hela dan. Somnade faktiskt i soffan när vi kolla på barnprogram idag haha. Kommer sova gott inatt kan ja lova!

Dagens mest nervösa binis

Idag är det torsdag vilket innebär att jag har hand om lille bebis M hela dagen. Vi ska snart gå och hämta Ch i skolan. Tidigare idag när jag hade fullt upp med att mata honom med hans morgongröt så ser jag några karlar strosa runt utanför vardagsrumsfönstret med en stor blå van! Jag blev skiträdd och tänkte att nu är de några inbrottstjuvar som är på gång. Rätt vad det är så knackar dessa män på dörren!! Jag får lite halvpanik och skyndar mig ut ur vardagsrummet med lille M i släptåg i sin stol för att gömma mig. Haha måste sett helknäppt ut :D Dom mystiska männen ger sig inte utan fortsätter knacka på. Till slut går jag för att låsa upp dörren och är helt säker på att "nu dör jag". Det visar sig att dom är elektriker (såg dock verkligen inte ut som sådana) och säger att dom ska göra nåt. Jag säger att detta inte är mitt hus och jag vet inte vad dom pratar om. Seda tar han upp en lapp med en adress på och där står det att dom ska till nr 102 och inte 104 som vi bor på. PJU!! Dom bad om ursäkt och jag kunde andas ut. Jag blir alltid så nervös när folk jag inte vet vem det är knackar på en hus. Vågar aldrig öppna :P Men det var alltså dagens drama!

Topmodel och utebliven träning

Så har ännu en dag gått och jag närmar mig helg :D Det var tänkt att jag å mamman skulle åka och träna ikväll men det blev för sen middag så vi ska åka imorn istället. Istället passade jag på att se klart säsong 10 av topmodel! Var faktiskt rätt tjej som vann den här omgången tyckte ja =) Jag har så mycket roliga serier som jag har liggandes som jag vill se, men har sällan tid känns det som. Känns som att man missar massa bra hemma i Sverige med fast jag försöker ju hänga med genom internet. Tvgalning som man är :P

Jag hann iaf iväg till Tesco idag innan maten som för övrigt var curry. Köpte egen duschcreme, rökt lax, jordgubbar, egen müsli och en liten gottapåse. Jag önskar nästan att jag hade min egna lägenhet här så jag kunde göra min egen mat för då skulle jag kunna få gå runt inne på Tesco i timtal och välja mat :D Haha det är så fascinerande med alla nya grejer som finns här som vi inte har hemma i Sverige.

Imorn är det torsdag, helt sjukt va snabbt tiden går! Har varit här i 3 veckor idag! Men det känns mycket längre på nåt vis. Jag trivs väldigt bra nu och helst eftersom jag nu kan fokusera på gymet och att Hanna kommit och jag har chans på lite umgänge =) Förhoppningsvis kan vi hitta på nåt i helgen och det känns jätteroligt! Att sedan linnsan kanske får hit sin portugisiska lilla rumpa ännu nästa helg känns ju för bra för att vara sant ;) Hoppas hoppas...

Nu bedtime!


Perfekt tvättdag

Idag är pappan äntligen tillbaka till jobbet haha. Så mycke enklare att jobba när jag är ensam hemma med barnen. Dagen har flöte på bra. (Ja jag vet att man inte skriver flöte men jag är från norrland OK :P) Ch tjurade lite imorse innan vi skulle till skolan för att hon ville ha med sig ett gosedjur till skolan och jag sa nej. Till slut gjorde hon iaf som jag sa och vi va på väg! När jag kom hem så tog ja en lååång och fridfull dusch och började tvätta och satte igång diskmaskinen. Gjorde Chs lunch och sedan gick jag för att hämta henne. Det blåser hur mycket som helst idag fast solen är framme så den värmer lite. Perfekt tvättväder tyckte jag. Så jag hade hängt ut massa tvätt och det mesta hade precis torkat när jag ser att det spöregnar ute!! Detta händer alltså precis nu när jag börjat skriva detta inlägg om perfekt tvättväder. Dagens ironi. Jag rusade ut och Ch sprang efter mig och jag panikslängde ner min fina nästintill torkade tvätt som inte var så torr längre. Aldrig få man va nöjd :P


RSS 2.0